b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
سلام.میشه با استاد ارتباط داشت؟؟؟؟؟؟؟
-
پشتیبان عزیز سایت چزا پاسخگو نیستید 10 روزم هم بیشتره من 10 تا پیام هم بیشتر دادم که جزوه های فصل 2 اشتباهه اما متاسفانه پاسخگو نیستید
-
masoud.plus13 گفته است:
پشتیبان عزیز سایت چزا پاسخگو نیستید 10 روزم هم بیشتره من 10 تا پیام هم بیشتر دادم که جزوه های فصل 2 اشتباهه اما متاسفانه پاسخگو نیستید
سلام اقامسعودبجای اینکه صفرتاصدوببینی بیاتدریس جدیداستادتوکلاس کنکور۲وببین ایشون اونجافوق العاده کارکردن که جای هیچ مشکل برای یادگیری نیست.
-
masoud.plus13 گفته است:
masoud.plus13 گفته است:
به عرض سلام و معذرت خدمت شما ، به دلیل حجم بالای رسیدگی ها فیلمهای امسال در اولویت اول قرار دارند و گاهی موجب نارضایتی دوستانی مثل شما می شوند .
-
باعرض سلام ی سوال کلاساناقص هستند؟؟لطفا راهنمایی کنید من بخش یک ودو راکامل میخوام مرسی
-
Zahra zare گفته است:
باعرض سلام ی سوال کلاساناقص هستند؟؟لطفا راهنمایی کنید من بخش یک ودو راکامل میخوام مرسی
سلام ، خیر . فیلم این کلاس کامل هستند
-
کلاسای آقای آقاجانی خیلی خوبه،خدا خیرتون بده!
-
سلام جلسه 25 را چرا نمی گذارید خسته شدم از بس گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
Mr.Shahrokhi مدیرreplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام جلسه 25 را چرا نمی گذارید خسته شدم از بس گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلم این جلسه موجود نیست و الا تا الان گذاشته شده بود . از شما و همه ی دوستان به خاطر این ناقصی عذر خواهی می کنیم و امیدواریم که زودتر کامل شود
-
سلام آقای شاهرخی لطفا جلسه 25 رو در ایام عید ضبط کنید خیلی ما به ا ین فیلم نیاز داریم ممنون از زحمات شما..........
-
سلام آقای شاهرخی می خواستم بدونم جلسه 25 و جلسه 26 حل یک سری مثال ها توسط استاد گه بعد از آموزش تکات می گن رو کی آماده و ضبط می کنید ما به امتحان نهایی نزدیک هستیم خواهش می کنم سریع این مشکل رو برسی کنید ممنون میشم از زحماتتون اجرکم عند الله..........
-
سلام آقای شاهرخی لطفا جلسه 25 رو در ایام عید ضبط کنید خیلی ما به ا ین فیلم نیاز داریم ممنون از زحمات شما..........
سلام آقای شاهرخی می خواستم بدونم جلسه 25 و جلسه 26 حل یک سری مثال ها توسط استاد گه بعد از آموزش تکات می گن رو کی آماده و ضبط می کنید ما به امتحان نهایی نزدیک هستیم خواهش می کنم سریع این مشکل رو برسی کنید ممنون میشم از زحماتتون اجرکم عند الله..........
با سلام خدمت شما . والا ضبط این جلسات منوط به وقت دبیر و حضور ایشان نیز می باشد . زیرا ایشان باید تشریف بیاورند و فلان مبحث را دوباره تدریس کنند . ان شا الله که این اتفاق بیفتد اما متاسفانه هیچ حرفی درباره ی تاریخ آن نمی توان زد . واقعیتش ما هم در این آخر سالی ناراحتیم که فیلمها دجاز ناقصی شد و به قول معروف دل چرکی شد.
-
سلام خدمت دوستان عزیز،
در مورد فیلم:
شیمی 3 در سری فیلم های شیمی کنکور کلاس 2 تدریس شده اون مبحث جلسه 25 رو از اون فیلم ها استفاده بفرمایید، بعدا دوباره ضبط می کنیم.
در مورد جزوه:
شماره ی جلسات جزوات این درس به هم ریخته شده، انشالله در طول عید درست می کنیم، از عزیزانی که از این فیلم صفر تا صد استفاده می کنند، خواهشمندیم در مرتب سازی جزوات این درس به ما کمک کنند. -
کامل نیست جلسه 25 و یک جلسه حل مثال جلسه 26 وجودنداره
-
جزوه جلسه 19 اشتباه قرار داده شده،لطفا اصلاح کنید.
ممنون از زحماتتون.