b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
سلام و خسته نباشید
چرا جزوه جلسه 13 اشتباه گذاشتید؟مفاهیم اولیه ترمودینامیکه ک شما آنتالپی های مهم گذاشتید -
سلام و خسته نباشید.
جزوه ها از اول ترمودینامیک شیمیایی کلا بهم میریزه.
قبلی ها بسیار دقیق بود ولی مثلا جزوه مفاهیم اولیه ترمودینامیک بجاش جزوه برخی از آنتالپی های مهم گذاشته شده. -
سلام استاد من ی سوال مهم دارم خواهشا ب سوال من جواب بدید من دی ماه امتحان نهایی دارم چون وقت زیادی برای یادگیری فرمول نویسی ندارم سوالی ازش میاد در امتحان یا در کل بلد نبودن فرمول نویسی تاثیری در نمره امتحان نهایی دارد
-
narges amini
سلام
تا اونجایی که من یادم میاد امتحان نهایی نیاز به بلد بودن فرمول نویسی داره
سوال میاد ازش -
سلام و خسته نباشید میخواستم فیلم ها نگاه کنم برای ترمیم معدل دیماه یرسی ایراد های جزوه و فیلم ها توی کامنت ها گفته شده و یسری ناقصی ها الان من فیلم جلسه سه قسمت دوم مثلا نمی بینم (انواع واکنش ها جابجایی و شناسایی یون های Pb,Fe,Agدر محلول نمک ها و تععین حالت فیزیکی مواد ) که داخل جزوه هست اما فیلن موجود نیست البته من تا الان ب اینجا رسیدم اینا رو متوجه شدم که نیست مابقی هم دوستان کامنت گذاشتن
این ایراد ها بر طرف شده ؟ -
سوالات استوکیومتری رو از کجا باید دانلود کنیم که تو جلسه 27 میگن رو سایت هست؟ لطفا جزوه ها رو به صئورت دقیق قرار بدید
-
mohammad123 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سوالات استوکیومتری رو از کجا باید دانلود کنیم که تو جلسه 27 میگن رو سایت هست؟ لطفا جزوه ها رو به صئورت دقیق قرار بدید
سلام جزوه هااگر ازطرف استادبه دست مدیر برسه بصورت دقیق هست وروی سایت قرارمیگیره شما برای دانلود جزوه میتونید به قسمت پایین صفحه دانلو فیلم هردرس مراجعه کنید وجزوه هارو دانلود کنید یا درقسمت بالای نمای دسکتاپ انجمن یه قسمتی هست بنام جزوه میتونید ازاونجا هم اسم درس رو سرچ کنید تاجزوات مربوط به آن درس براتون بیادودانلود کنید.
موفق باشید -
سلام توی جلسه دهم دقیقه 50 تمرین 92 که حل میکنن یه روش یکپارچه و یک روش عادی میگن که جواب این دو روش یکی در نمیاد میشه برسی کنید ببینید اشتباه از محاسبات منه یا روش جواب نمیده توی روش اول جواب برابر 500gr و روش دوم جواب برابر 88.23 میشه لطفا برسی کنید ممنون و همچنین یا درخواست داشتم (یه اموزش بع این خوبی با این همه تلاش و زحمت حیفه ناقص باشه لطفا جلسه 25 اگه میشه قرار بدین یا مجدد اگه مقدوره ضبط کنید ) اموزش به این محشری حیفه ناقص باشه واقعا دستتون درد نکنه
-
جزوه ها دقیق نیستن دیوونه شدم خخخ
-
استاد فوق العاده ای عاشق تدریس و توضیحاتتم
-
سلام
پس جلسه 25 رو ضبط نمی کنید؟
جزوه ی ترمودینامیک شیمیایی هم که کلا بهم ریخته س -
دوستان برای تکمیل جزوه اقای اقا جانی به سایت خودشون مراجعه کنید جزوه سوم توی سایتشون به صورت کامل موجوده.
-
این پست پاک شده!
-
دوستان ادامه جزوه هایی که موجود نیست رو میتونید از این آدرس دانلود کنید
m-aghajani.com/?p=1651 -
دوستانی که این فیلم هارو دانلود کردن بعداز مبحث استکیومتری متوجه میشن که فیلم ها منظم نیستن و پراکنده تدریس شده، من یک بار تمام فیلم هارو نگاه کردم و طبق کتاب درسی مرتبشون کردم و باتوجه به اسم فایل ها نظم و ترتیبی بهشون دادم
-
پوریا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
دوستانی که این فیلم هارو دانلود کردن بعداز مبحث استکیومتری متوجه میشن که فیلم ها منظم نیستن و پراکنده تدریس شده، من یک بار تمام فیلم هارو نگاه کردم و طبق کتاب درسی مرتبشون کردم و باتوجه به اسم فایل ها نظم و ترتیبی بهشون دادم
اگر میخاید باترتیب ویدیو ها رو نگاه کنید میتونید توی واتساپ به من پی ام بدید تا ترتیب فیلم هارو براتون بفرستم و بتونید به طور منظم فیلم هارو نگاه کنیدسلام، دوست عزیز خب همینجا بگید تا کاربران بتونن استفاده کنن
-
پوریا ی تاپیک بزن ترتیبو بگو دیگه چ کارریه یک ساعت واتساپ پیام بدن
-
پس اجازه بدید تایپ کنم احتمالا فردا میفرستم چون امروز وقت ندارم.
-
سلام و خسته نباشید خدمت استاد محترم و همکاران آلایی
لطف کنید و سریعتر کلیپ کلویید ها رو جایگذاری کنید
در ضمن جناب آقاجانی توی کانالتون دیدم دنبال یه نفر آشنا به بحث وردپرس هستید میخواستم خودم رو معرفی کنم اما متاسفانه بن هستم
Niakan_reza@yahoo.com
باز هم از همه دست اندکاران تشکر میکنم