انگیزشی
️
-
@shima1j82 من خودم درباره این موضوع خیلی تحقیق کردم؛ به طور خلاصه سنجش و گاج استاندار تر هستن، اما قلمچی جامع آماری بالاتری داره. از نظر بودجه بندی هم تقریبا مشابهن. اغلب مشاورین هم قلمچی رو پیشنهاد میدن. سنجش چهار آزمون آخرش بیشتر اهمیت داره و میتونه آمادگی خوبی برای کنکور بده.
-
asal m سلام گلم بله من همه فیلم ها رو دیدم و واقعا فیلم ها و جزوه برداری هام باعث شد که تستام خیلی خوب باشه و درصدام بالا میرفت وقت که زیاده باید از تایم های دیگه ات کم کنی تا بتونی به تایم درست اضافه کنی و برسی
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنم@Dr-baharan در انگیزشی
️
گفته است:
asal m سلام گلم بله من همه فیلم ها رو دیدم و واقعا فیلم ها و جزوه برداری هام باعث شد که تستام خیلی خوب باشه و درصدام بالا میرفت وقت که زیاده باید از تایم های دیگه ات کم کنی تا بتونی به تایم درست اضافه کنی و برسی
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنمخانم دکتر ببخشین میشه بگین آزمون هم شرکت میکردین یا ن ؟
اگ شرکت میکردین سوالی ک دادم ازتون اینه ک چجوری میخوندین ک با برنانه آزمون مچ باشین
چون گفتین تو این یه ماه و نیم پایه رو خوندین برام سوال پیش اوند چون الان بودجه آزمون ها روی ی پایه اس
ممنون میشم راهنمایی کنید -
@shima1j82 من خودم درباره این موضوع خیلی تحقیق کردم؛ به طور خلاصه سنجش و گاج استاندار تر هستن، اما قلمچی جامع آماری بالاتری داره. از نظر بودجه بندی هم تقریبا مشابهن. اغلب مشاورین هم قلمچی رو پیشنهاد میدن. سنجش چهار آزمون آخرش بیشتر اهمیت داره و میتونه آمادگی خوبی برای کنکور بده.
-
@Dr-baharan در انگیزشی
️
گفته است:
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنمخانم دکتر ببخشین میشه بگین آزمون هم شرکت میکردین یا ن ؟
اگ شرکت میکردین سوالی ک دادم ازتون اینه ک چجوری میخوندین ک با برنانه آزمون مچ باشین
چون گفتین تو این یه ماه و نیم پایه رو خوندین برام سوال پیش اوند چون الان بودجه آزمون ها روی ی پایه اس
ممنون میشم راهنمایی کنید@R-P سلام عزیزم من که خیلی جواب این سوالو دادم گلم
نه من آزمون نرفتم فقط و فقط چهار آزمون جامع سنجش رو رفتم️رتبه و تراز آخرین آزمونم هم عین کنکورم بود با اختلاف کم البته
-
asal m افرین دقیقا
-
@shima1j82 دوست گلم بهترین جوابو دادن نظر شخصی خودمم روی سنجشه
-
@shima1j82 بله گلم
-
سلام دکتر
-
امروز اولیای بنده قطعنامه ای رو صادر کردن
مفاد قطعنامه به شرح ذیل میباشد
1-رسیدن تراز به 6000(تراز قبلیم5300)جایزه نقدی 50000در پی خواهد داشت
2- نرسیدن به تراز فوق=عواقب جبران ناپذیر
باین هفته از خودم مطمئنمچون کامل خوندم فقط یه راهکار بدین واسه افزایش اعتماد به نفس
ممنونم -
سلام دکتر در مورد انگیزه صحبت کنید
-
باین هفته از خودم مطمئنمچون کامل خوندم فقط یه راهکار بدین واسه افزایش اعتماد به نفس
ممنونم -
asal m افرین دقیقا
-
سلام دوستان من دکتر بهاران هستم دانشجو ترم دو پزشکی دانشگاه ایران.
پارسال همین موقع ها بود که تصیمیم گرفتم به صورت جدی درس بخونم و به آرزوم و هدفم که پزشکی بود برسم.مثل خیلی های شما اولاش فکر میکردم میشه یعنی تو این زمان کم چطور میتونم موفق بشم من که کاری نکردم هنوز، تموم مطالب هم توی ذهنم نا مرتب و ناقص بود.ولی تصمیم گرفتم شروع کنم با خودم گفتم ببین بهار تو تموم تلاشتو بکن همهههههه توانت رو بزار اگه نشد عیب نداره سال دیگه بخون اونطوری هم چیزی رو از دست نمیدی حداقلش اینه اگه نشد تو کلی چیز جدید و یه پایه قوی واسه سال بعد داری این شد که شروع کردم اول از همه اتاقمو مرتب کردم و همه چیزای اضافی رو جمع کردم که محیط اتاقم مرتب بشه بعدم اومدم دونه دونه از سایت آلا فیلیم های پایه ای درس زیست که خیلی مشکل داشتم رو دانلود کردم.بچه ها باور کنید شروعش ماه اول سخت بود برام بقیه روزا اینقدر عاشق هدفم و مطالعه ام بودم که روز به روز برای خوندن و تست زدن بیشتر حریص میشدماز صفر صفر شروع کردم شبا تا دیر وقت بیدار مینشستم با علاقه میخوندم بعضی اوقات از ته دل شاد بودم که همه مطالب رو فهمیدم بعضی اوقات هم از ته دل از عمق وجودم گریه میکردم چون واقعا تحت فشار بودمو اذیت میشدم چون روزایی رو داشتم که تو کل شبانه روز یه ساعت میخوابیدم ولی هر چی بود گذشت و تموم سختی اون روزا به نگاه تحسین امیز پدرم و اشک شوق مادرم می ارزید. بچها کافیه فقط توکل کنید و بخواین و شروع کنید مطمعن باشین موفق میشید من کسی بودم که صفر صفر بودم و فقط با تلاش و امید و توکل تونستم خودمو به جایگاه الانم برسونم.
به امید موفقیت همه شما دوستان عزیزم
دکتر بهاران
️
-
@shima1j82 بله گلم
@Dr-baharan دوست من امکان داره من رو فالوو کنید. سوالی داشتم.
-
@Dr-baharan دوست من امکان داره من رو فالوو کنید. سوالی داشتم.
Amin-Mehraji بله
-
@Dr-baharan
صحبتاتون خیلی امیــــد بخشه خانم دکتر امیدوارم همینطور پر قدرت ادامه بدین و هرچه بیشتر پیشرفت کنید....
zahra zakeri قربونت برم من عزیزدلممممم چشم
-
سلام دکتر در مورد انگیزه صحبت کنید
-
ممنونم@hosein-ghorbonalizadeh
عالیه