انگیزشی
️
-
امروز اولیای بنده قطعنامه ای رو صادر کردن
مفاد قطعنامه به شرح ذیل میباشد
1-رسیدن تراز به 6000(تراز قبلیم5300)جایزه نقدی 50000در پی خواهد داشت
2- نرسیدن به تراز فوق=عواقب جبران ناپذیر
باین هفته از خودم مطمئنمچون کامل خوندم فقط یه راهکار بدین واسه افزایش اعتماد به نفس
ممنونم@hosein-ghorbonalizadeh
عالیه
-
@hosein-ghorbonalizadeh
عالیه
-
دکتر جان کجایی
دقیقا کجاییکار واجب دارم دکتر میشه بنده حقیر رو فالو کنید؟
یه تایمی بگین من اگه میشه سوالمو از شما بپرسم؟
خواهش میکنم -
من چیکار کنم اصن حوصله ندارم
یعنی مثلا منتظر یه فرصتم یا ی بهونه ک درس نخونم
مثلا سه ساعت میخونم بعدش خانواده میرن خونه فامیل منم میرم باهاشون
یه راهکار بدین بتونم از تفریحاتم کم کنم و حوصله درس خوندن داشته باشم...
و یه چیز دیگه من تا آزمون نباشه نمیتونم درس بخونم یعنی من شب امتحان بیدارم و حدود ۱۴ ساعت میخونمکمکم کنید
@Dr-baharan
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
asal m -
@Dr-baharan دکتر جان سلام
لطفا اگه میشه بفرمایید که ایام عید رو
چیجوری درس میخوندین وقتی مهمونا میومدن
آخه خیلی حرف میزنن و صداشونم تو اتاق میاد
زودم نمیرن :| -
سلام
ی سوال از الان صفرتاصد درسای تخصصی بجز زیست رو شروع کنم بنظرتون تا عید تموم میشه؟ البته من همایش طلایی98 دارم رو 40درصدشو دیدم -
@Dr-baharan دکتر جان سلام
لطفا اگه میشه بفرمایید که ایام عید رو
چیجوری درس میخوندین وقتی مهمونا میومدن
آخه خیلی حرف میزنن و صداشونم تو اتاق میاد
زودم نمیرن :| -
سلام خانم دکتر...میشه بگید تو اون مدت کم کتابارو چجوری خوندید؟یعنی فقط زیست الا رو نگاه کردید و بقیه درسارم خودتون از رو درسنامه کتاب تستون خوندید؟ یه سوال دیگه هم اینکه شما کدوم دبیرای الا رو برای فیزیک و شیمی و زبان پیشنهاد میکنید؟
-
سلام خانم دکتر...میشه بگید تو اون مدت کم کتابارو چجوری خوندید؟یعنی فقط زیست الا رو نگاه کردید و بقیه درسارم خودتون از رو درسنامه کتاب تستون خوندید؟ یه سوال دیگه هم اینکه شما کدوم دبیرای الا رو برای فیزیک و شیمی و زبان پیشنهاد میکنید؟
@fatemeh_b در انگیزشی
️
گفته است:
-
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم شما حدودا از روزی چند ساعت شروع به خوندن کردید و تا حدودا روزی چندساعت رسوندینش؟
-
دکتر بهار تورو خدا فعالیتتون رو شروع کنید بخدا تنها کسی که باعث شد من دوباره به خودم بیام و باور کنم که منم میتونم یه روزی اون لباس رو بپوشم و به ادما کمک کنم خود شما بودید اما نمدونم از کجا و چجوری شروع کنم؟نمیتونم درک کنم که شما تو این مدت کم هم کل فیلمای الا رو نگاه کردید هم تست زدید کنارشم کتاب درسیتون رو خوب خوندید کنارشم برای هر درس مرور داشتید؟ من الان من حدود یک هفتس که منتظرم شما جواب بدید اما نیستید شما...من واقعا به حرفاتون نیاز دارم
-
یه سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده
تراز اولین جامع سنجش ۴۵۰۰
سه تای بعدش ۷۰۰۰ به بالا و شبیه کنکور
میشه این ابهام منو برطرف کنین لطفا؟
@Dr-baharan -
-
-
@Milad91 ولی بازم با توجه به کنکور تراز 7000 خوبه؟ اخه حداقل واسه معلمی هم تراز 6500 میخواد=/