سهمیه
-
بچه ها اینم درسته که 25% جای خالی داشته باشه ، جا خالی ها رو با 5% پر می کنن؟ اصلا ممکنه 25% جای خالی هم بمونه؟
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شدهAmin-Mehraji علامت سوال اولتون بله
اون پنج درصدم تو رتبه های بد و خراب حداقــل بیس هزارتایی فاصله میندازه ولی خودتون درسخون و درصداتونم خوب باشه رتبه ی پنج درصد نزدیکای رتبه ی واقعیتونه -
Amin-Mehraji من اطلاعی ندارم؛ اما فکر نکنم خالی بمونه... وقتی یه نفر حاضر میشه بره با یه جانباز ازدواج کنه که سهمیه بگیره؛ کسی که راحت میتونه از سهمیه استفاده کنه که دیگه عمرا ازش بگذره...
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهasal m
جانباز 25% نمیشناسید بیاد منو بگیره؟به خدا آشغالا رم خودم میذارم دم در.
-
asal m
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji یادمه دوسال پیش که کنکوری بودم و سهمیه ی 5درصد داشتم چقدر حرف بارم کردی که شماها حروم خورین و اشغالین فلانید و بهمانید...انگار الان خودتونم سهمیه 5درصد دار شدین:)
-
asal m
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji نه والا... هر چند که این واقعا انصاف نیست...
-
asal m
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شدهاین پست پاک شده! -
Amin-Mehraji یادمه دوسال پیش که کنکوری بودم و سهمیه ی 5درصد داشتم چقدر حرف بارم کردی که شماها حروم خورین و اشغالین فلانید و بهمانید...انگار الان خودتونم سهمیه 5درصد دار شدین:)
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji یادمه دوسال پیش که کنکوری بودم و سهمیه ی 5درصد داشتم چقدر حرف بارم کردی که شماها حروم خورین و اشغالین فلانید و بهمانید...انگار الان خودتونم سهمیه 5درصد دار شدین:)
یادم نمیاد گفته باشم آشغالید! اگرم گفتم غلط کردم که گفتم. بعدش هم انصاف داشته باشید حرف های منو کامل بخونید. من اینم نوشتم که هنوز مرددم و وجدانم نمیذاره حق یه عده دیگه رو بخورم.
#حرفها_را_کامل_بخوانیم -
Amin-Mehraji یادمه دوسال پیش که کنکوری بودم و سهمیه ی 5درصد داشتم چقدر حرف بارم کردی که شماها حروم خورین و اشغالین فلانید و بهمانید...انگار الان خودتونم سهمیه 5درصد دار شدین:)
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپشمک ببینین بحث اینه که میشه اینو حذف کرد و جاش امتیازات دیگه داد... مثل کتاب ها و کلاس های رایگان... شما فکر کنید تو اقوام ما کسی هست که پدرش سال ها اسیر جنگی بوده؛ وقتی برگشته حتی دیپلم هم نداشته و وضعیت تحصیلیش خیلی بد بوده؛ اون آقا رفته پزشکی؛ حالا امسالم دخترش با یه سطح درسی معمولی قبول شده پزشکی... این انصافه؟
-
یادم نمیاد گفته باشم آشغالید! اگرم گفتم غلط کردم که گفتم. بعدش هم انصاف داشته باشید حرف های منو کامل بخونید. من اینم نوشتم که هنوز مرددم و وجدانم نمیذاره حق یه عده دیگه رو بخورم.
#حرفها_را_کامل_بخوانیمنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji هنوز کامنت هاتون هست برین صفحه ی ابتدایی رو بخونید:) اره الان میگین ولی الان اینو میگید بعد هم اگه استفاده کنیدیه حرف جدید در میارین
بهر حال نمیخوام نبش قبر کنم ولی با دیدن پیامتون یه فلش بک به گذشته تو ذهنم خورد و یه لبخند رو لبم اومد:)
موفق باشید:) -
Amin-Mehraji هنوز کامنت هاتون هست برین صفحه ی ابتدایی رو بخونید:) اره الان میگین ولی الان اینو میگید بعد هم اگه استفاده کنیدیه حرف جدید در میارین
بهر حال نمیخوام نبش قبر کنم ولی با دیدن پیامتون یه فلش بک به گذشته تو ذهنم خورد و یه لبخند رو لبم اومد:)
موفق باشید:)نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپشمک من که نمیگم گفتم. شما میگی گفتی پس زحمت اثباتش هم به گردن خودتونه.
-
پشمک ببینین بحث اینه که میشه اینو حذف کرد و جاش امتیازات دیگه داد... مثل کتاب ها و کلاس های رایگان... شما فکر کنید تو اقوام ما کسی هست که پدرش سال ها اسیر جنگی بوده؛ وقتی برگشته حتی دیپلم هم نداشته و وضعیت تحصیلیش خیلی بد بوده؛ اون آقا رفته پزشکی؛ حالا امسالم دخترش با یه سطح درسی معمولی قبول شده پزشکی... این انصافه؟
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهasal m شما بشین پشت سیستم و طومار طومار حرف از انصاف بزن و وقت خودت و اعصاب دیگران رو خورد کن
جای این کار تلاشتونو زیاد کنید و موفق بشید و تو این مملکت کاره ای بشید بتونید قوانین رو عوض کنید در غیر این صورت تو مجازی حرف زدن و تایپیک زدن و کمپین زدن چیز مسخره و خنده داریه!
و نمایندگان مجلس+مسئولین+نهاد رهبری همه موافق سهمیه اند چرا؟ چون همین کسایی که رفتن جبهه باعث شده این نظام سقوط نکنه پس واسه همین خودتونم بکشید محاله سهمیه عوض یا حذف بشه مگه اینکه تاریخ عوض شه:) -
پشمک من که نمیگم گفتم. شما میگی گفتی پس زحمت اثباتش هم به گردن خودتونه.
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji واسم انچنان آدم با اهمیتی نیستید که بخوام بی ادبی خودتونو بهتون ثابت کنم! مهم نیست:) فقط اینکه پیشاپیش تبریک میگم ورودتونو به جهانِ ما اشغال و حروم خورای سهمیه ای
-
asal m شما بشین پشت سیستم و طومار طومار حرف از انصاف بزن و وقت خودت و اعصاب دیگران رو خورد کن
جای این کار تلاشتونو زیاد کنید و موفق بشید و تو این مملکت کاره ای بشید بتونید قوانین رو عوض کنید در غیر این صورت تو مجازی حرف زدن و تایپیک زدن و کمپین زدن چیز مسخره و خنده داریه!
و نمایندگان مجلس+مسئولین+نهاد رهبری همه موافق سهمیه اند چرا؟ چون همین کسایی که رفتن جبهه باعث شده این نظام سقوط نکنه پس واسه همین خودتونم بکشید محاله سهمیه عوض یا حذف بشه مگه اینکه تاریخ عوض شه:)نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپشمک من درسم رو میخونم و نیازی به تذکر جناب عالی ندارم؛ در ضمن تا وقتی امثال شما تو این کشور هستن که خودشون رو بخاطر جبهه رفتن پدرانشون محق میدونن و فکر میکنن تو هر چیزی باید یه امتیاز مثبت دریافت کنن امثال من نمیتونن چیزی رو تغییر بدن... در هر حال اینو بدون که شما ها دید مردم رو به جبهه و شهدا خراب کردین... من نمیدونم سهمیه دارانی که با سهمیه رشته های تاپ رو پر میکنن در حالی که نصف بقیه تلاش کردن چجور اون دنیا میخوان جوابگو باشن...
-
Amin-Mehraji واسم انچنان آدم با اهمیتی نیستید که بخوام بی ادبی خودتونو بهتون ثابت کنم! مهم نیست:) فقط اینکه پیشاپیش تبریک میگم ورودتونو به جهانِ ما اشغال و حروم خورای سهمیه ای
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپشمک
دوست عزیز من ، از شما متشکرم که به تردید من در استفاده از سهمیه پایان دادید. اگه تا الان شک داشتم که استفاده کنم یا نه ، از این به بعد تصمیم گرفتم که استفاده کنم تا کور شود هر آنکه نتواند دید -
asal m شما بشین پشت سیستم و طومار طومار حرف از انصاف بزن و وقت خودت و اعصاب دیگران رو خورد کن
و نمایندگان مجلس+مسئولین+نهاد رهبری همه موافق سهمیه اند چرا؟ چون همین کسایی که رفتن جبهه باعث شده این نظام سقوط نکنه پس واسه همین خودتونم بکشید محاله سهمیه عوض یا حذف بشه مگه اینکه تاریخ عوض شه:) -
و نمایندگان مجلس+مسئولین+نهاد رهبری همه موافق سهمیه اند چرا؟ چون همین کسایی که رفتن جبهه باعث شده این نظام سقوط نکنه پس واسه همین خودتونم بکشید محاله سهمیه عوض یا حذف بشه مگه اینکه تاریخ عوض شه:)asal m شما بشین پشت سیستم و طومار طومار حرف از انصاف بزن و وقت خودت و اعصاب دیگران رو خورد کن
و نمایندگان مجلس+مسئولین+نهاد رهبری همه موافق سهمیه اند چرا؟ چون همین کسایی که رفتن جبهه باعث شده این نظام سقوط نکنه پس واسه همین خودتونم بکشید محاله سهمیه عوض یا حذف بشه مگه اینکه تاریخ عوض شه:)بله با همین موافقتاشون گند زدن به نظام پزشکی
یکی مثه دکتر سمیعی باید بره خارج از کشور درس بخونه چون اینجا نمیتونه از کنکور رد شه و میشه تاپه دنیا
یکی دیگه با درصدای باباییش میاد میشه پزشک مملکت سر از ... خر هم در نمیاره و در حق مریض بد بخت ظلم میکنه -
پشمک بعدم شما ها اگه خیلی به کارتون مطمئنیند چرا سهمیه استفاده می کنید؟!
ما دلمون از دست شما به اندازه کافی خونه... بحث بیش از این مسخره است و بی هدف... #آب_در_هاون_کوبیدن