زیست ۱ فصل ۶ نظام قدیم
-
آره درسته فک کنم.
طبق متن کتاب، نیروی همچسبی، توان ستون آب در آوند "چوبی" رو بالا میبره.
موقع تعرق، آب از آوند چوبی خارج میشه و ستون آبی که تو آوند چوبیه میره بالا.
پس برا آوند چوبیه.بآهار آخه ما میخونیم که کلا همچسبی بین مولکول های آب توی مسیر پرتوپلاستی و غیرپرتوپلاستی و همین که شما میگین توی بالا رفتن آب در اوند چوبی و همه ی اینا تاثیر داره، از اون گذشته با توجه به شکل ۹۵ کتاب درسی زیر شکل هم نوشته چگونگی حرکت آب در داخل "گیاه"، (نه فقط آوند چوبی) مطابق نظریه همچسبی_کششی، حتی شکل هم که در مورد همین نظریه است حرکت آب از ریشه تا برگ و با توجه به این نظریه نشون میده-_-
-
بآهار آخه ما میخونیم که کلا همچسبی بین مولکول های آب توی مسیر پرتوپلاستی و غیرپرتوپلاستی و همین که شما میگین توی بالا رفتن آب در اوند چوبی و همه ی اینا تاثیر داره، از اون گذشته با توجه به شکل ۹۵ کتاب درسی زیر شکل هم نوشته چگونگی حرکت آب در داخل "گیاه"، (نه فقط آوند چوبی) مطابق نظریه همچسبی_کششی، حتی شکل هم که در مورد همین نظریه است حرکت آب از ریشه تا برگ و با توجه به این نظریه نشون میده-_-
Am Eli تو شکل هم اتفاقا از ورود آب از ریشه کشیده تا خروجش.
و این وسط تو مورد2 گفته که آب در عرض ریشه میاد و به ستون پیوسته آب درون "آوند چوبی" ملحق میشه. و همینطوری ادامه میده تا زمانی که خارج میشه. که خب برای کل گیاهه درست، ولی از اون قسمتی که آب تو آوند چوبیه مال این نظریه س و قبلش تحت تاثیر هم چسبی نیست. -
Am Eli تو شکل هم اتفاقا از ورود آب از ریشه کشیده تا خروجش.
و این وسط تو مورد2 گفته که آب در عرض ریشه میاد و به ستون پیوسته آب درون "آوند چوبی" ملحق میشه. و همینطوری ادامه میده تا زمانی که خارج میشه. که خب برای کل گیاهه درست، ولی از اون قسمتی که آب تو آوند چوبیه مال این نظریه س و قبلش تحت تاثیر هم چسبی نیست.بآهار منم همینو گفتم که، حرکت آب از ریشه تا برگ و نشون میده ، و نظریه همچسبی(همچسبی بین مولکول های آب) تو کل مسیر از ریشه تا برگ دختالت داره!!! آها فهمیدم، فک کنم قضیه در مورد "کششی" بودن این نظریه است که یعنی همچسبی بین مولکول های آب باعث کشش مواد خام توی آوند چوبی میشه و حرکت آب به بالا توی آوند آبکشی و به دنبال داره، و واسه همینه که نظریه همچسبی_"کششی" صرفا به حرکت آب توی آوند چوبی محدود میشه؛///

سلام دوستام بنظر شما با توجه به متن و شکل صفحه ی ۹۵ کتاب درسی زیست ۱(نظام قدیم)این متن در مورد نظریه هم چسبی_کشش درسته؟؟!!!؛///