Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
ببخشید چرا فیزیک دو فقط فصل های 1 و 4 و 5 و 6 هست؟ -
amir hossein
چون فصل های 2 و 3 یعنی دینامیک و سینماتیک تو فیزیک پیش دانشگاهی بطور کاملا مفصل بررسی شدن.... -
فصل 8 فیزیک پیش کلا تو دو قسمت تموم شده؟ من قسمت اولش رو دیدم مربوط به تجربیا هم نبود. یعنی کل فصل 8 فیزیک پیش رشته تجربی تو یه جلسه تموم شده؟؟؟؟
-
سلام ببخشید میشه اسم دقیق کتاب تست ایشون رو (جوکار) بگید برای خرید میخوام؟
-
Mr.Shahrokhi
سلام
ببخشید یه سوال
فیلمای کلاس ها تشکیل نشده که قرار نمیگیره؟ یا چون درگیر کارهای همایش هستید قرار نمیگیره؟ -
@ƦƠƠӇƖƛ گفته است:
Mr.Shahrokhi
سلام
ببخشید یه سوال
فیلمای کلاس ها تشکیل نشده که قرار نمیگیره؟ یا چون درگیر کارهای همایش هستید قرار نمیگیره؟اون فیلمها باید ضبط شوند و بر روی سایت قرار بگیرند . فیلم ضبط شده ای وجود ندارد که بر روی سایت قرار نگرفته باشد . همان طور به تکرار عرض کرده ایم امیدواریم هر چه زودتر این اتفاق بیفتد .
-
-
دوستان این سوال160 قلمچی 7فروردین بدجور سر و صدا کرد جوری ک منم ک قلمچی نمیرم تو سایت دیدم درصد پاسخگوییش 19% بوده!،امروز با یک راه ساده تونستم حلش کنم،اگر این سوال رو مشکل داشتین از راه حل گمونم خوشتون بیاد. اگر خوب و فراگیر نبود روش مورد استفاده بگید.
-
با سلام. الان توی سایت برای جلسه های 69 70 71 72 عنوان زده شده فصل چهارم فیزیک دوم ولی جلسه های 69و70 مثال های مربوط به مغناطیس هست و فصل 4فیزیک 2 از جلسه 71 شروع میشه
-
سلام دوستانی که فیلم های دو تا استاد رو دیدن لطفا بگن کدوم بهتره؟
-
Mohammad -ml گفته است:
سلام دوستانی که فیلم های دو تا استاد رو دیدن لطفا بگن کدوم بهتره؟
سلام....شک نکن استاد کازرانیان بهترینههههههه........................
-
در یک کلام،جزوه آقای فدایی فرد فوق العاده کامل ولی کمی سخت درس میده و ممکنه همه خوششون نیاد ولی من خیلی راضیم،ولی اقای کازرانیان ممکنه بهتر درس بدن ولی اصلا جزوشون مثل آقای فدایی فرد نمیشه
میل با خودت،هر کدومو که دیدی پسندته انتخاب کن
-
مرسی از راهنمایی تون
-
سلام جزوه فیزیک ترمودینامیک خراب است و قابل چاپ نیست
-
mohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام جزوه فیزیک ترمودینامیک خراب است و قابل چاپ نیست
من از شما خیلی عذر می خوام بابت این جزوه های فیزیک . یه اشتباه بدی اتفاق افتاده و به زودی هم اصلاح خواهد شد . به محض اصلاح جزوات در همین جا اعلام خواهد شد .
-
سلام.جزوه ی تست جمع بندی کجاست؟
-
آقای فدایی کلاش خشکه ولی کازرانیان خوب جو میده تو کلاسش.من با کازرانی بیشتر حال کردم ولی باحال تر از همشون رفیع رفیعی هست.دبیر به خوبی اون نیست
-
سلام از همه دست اندر کاران آلائ متشکرم دبیراتون خیلی عالی هستند مخصوصا استاد کازرانیان و شامی زاده