Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
@_Mr.Gentleman_
نه اتفاقا شما هم می تونید از ایشون خوب یاد بگیرید
استاد رفیعی هم کامل بود کلاسشون تا اونجایی که یادمه فک کنم یه قسمت از دوم رو نداشت دقیق یادم نیست
من رفیعی رو پیشنهاد دادم چون کلاسشون شادتر هست
استاد فدایی فرد هم عالی درس میدن
شما خودتون یه مبحث مشترک از همه دبیرا ببینید مقایسه کنید و یکی رو انتخاب کنید حتی می تونید برا یه مبحث خاص از چندتا دبیر استفاده کنید
فقط باید ترستون رو کنار بذارید و شروع کنید -
Roz
سلام
من همه رو نگاه کردم قسمت نور مثلا
آقای فدایی فر ک معلوم نی برای کی توضییح میدن خیلی سطح بالا درس میدن نمیدونم شاید من خیلی گیجم مفهومی کار نمیکنه زیاد
اقای رفیعی هم باز فرمولی من خوشم نیومد اما کامل درس میدن
کارزانیان زیاد درس نداد فقط یکم مفهومی بود
اما بهترینشون رمضانیه که مفهومی و مفهومی درس میده ولی متاسفانه ناقصه ناقصه -
mohammadalizadh
سلام...استاد رمضانی خوب تدریس میکنن...ولی برای سال قدیم هستن...و فیزیک هم تغییرات داشته...بخاطر همین بهترین گزینه برای شما همون استاد رفیعی هستش...بعد به محض اینکه با فیزیک ارتباط برقرار کردین...استاد فدایی فرد رو شروع کنن -
mohammadalizadh
شما مبحث نور استاد فدایی فرد رو از جمع بندی ها دیدین؟سال اول آلا قرار دادن برا عید بود -
@Hoomillas
تازه قرار شروع بشه..کی گفته کنصل شده ؟ -
@Hoomillas صبر کن داداش صبر
اگرچ من خودم فیزیک استاد فدایی فرد رو به همه ترجیح میدم -
@Hoomillas
جلسه ای -
roz در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@Hoomillas
سلام
بله این استاد کنسل شدهhttp://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/flushed.png
-
fazl
آقای میرزایی گفتند براشون مشکلی پیش اومده و نمی تونند بیان.
آلاء به دنبال دبیر خوب دیگری هست که انتخاب بین دبیر جدید و آقای فدایی فرد و آقای رمضانی و آقای رفیع رفیعی که در سایت هست رو برای شما سخت تر و سخت تر بکنه
نقل قول از آقا سهراب -
roz در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
fazl
آقای میرزایی گفتند براشون مشکلی پیش اومده و نمی تونند بیان.
آلاء به دنبال دبیر خوب دیگری هست که انتخاب بین دبیر جدید و آقای فدایی فرد و آقای رمضانی و آقای رفیع رفیعی که در سایت هست رو برای شما سخت تر و سخت تر بکنه
نقل قول از آقا سهراببه نظر من فیزیک اگه همون تغییرات اقای فدایی اضافه بشه کافی است و به جای اون زبان انگلیسی 0 تا 100 داشته باشه بهتره.دبیر بهتر از کازرانیان و فدایی پیدا نمیشه
دیدم که میگم