Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
Tara در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
raminalmasi در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
من از فیلم کدوم استاد استفاده کنم از الان بخوام شروع کنم؟ بغییر طلوعی
اگر اطلاعات قبلی ندارید آقای فدایی فرد.
چون آقای کازرانیان کمی اطلاعات قبلی هم نیازه.
اما توی مدت باقی مونده کاش با آقای طلوعی بخونید.نه بابا اقای کازرانیان اتفاقا از نظر من به هیچ اطلاعات قبلی نیاز نداره .....از بس مفهومی تدریس میکنن هرکسی هیچی هم از فیزیک ندونه با فیلمایه ایشون عالی میشه توفیزیک!!!!!!
بی نظیرن -
سعید در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بنظزتون با کدوم استاد فیزیک پیش برم ک اطلاعاتی ک واسه پایه لازمه رو تدریس میکنن تشکر
اقای کازرانیان.....اول مفهوم رو تدریس میکنن و بعد نکات تستی....
خیلی از سوالات رو بدون فرمول و فقط با مفهوم ها حل میکنن!!!(البته با فرمولش هم حل میکنن اما اول مفهومی بعد فرمول برای بعضی سوالات که این خیلی خوبه ) من شخصا تا به الان که چهارمم نمیدونستم ......
واقعا ناراحت شدم اما الان که یاد گرفتم خیلی خوشحالم ....
ولی باز بهتره خودتون از هر استاد چند ویدیو ببینید با لحن بیان هرکدوم راحت تر بودید پیش برید....اما از لحاظ اینکه اطلاعات پایه رو کدوم بهتر تدریس میکنن اقای کازرانیان -
Vezra در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سعید در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بنظزتون با کدوم استاد فیزیک پیش برم ک اطلاعاتی ک واسه پایه لازمه رو تدریس میکنن تشکر
اقای کازرانیان.....اول مفهوم رو تدریس میکنن و بعد نکات تستی....
خیلی از سوالات رو بدون فرمول و فقط با مفهوم ها حل میکنن!!!(البته با فرمولش هم حل میکنن اما اول مفهومی بعد فرمول برای بعضی سوالات که این خیلی خوبه ) من شخصا تا به الان که چهارمم نمیدونستم ......
واقعا ناراحت شدم اما الان که یاد گرفتم خیلی خوشحالم ....
ولی باز بهتره خودتون از هر استاد چند ویدیو ببینید با لحن بیان هرکدوم راحت تر بودید پیش برید....اما از لحاظ اینکه اطلاعات پایه رو کدوم بهتر تدریس میکنن اقای کازرانیانvezra جون تو آینه و مغناطیس رو با اقای کازرانیان دیدی؟
-
Vezra در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Tara در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
raminalmasi در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
من از فیلم کدوم استاد استفاده کنم از الان بخوام شروع کنم؟ بغییر طلوعی
اگر اطلاعات قبلی ندارید آقای فدایی فرد.
چون آقای کازرانیان کمی اطلاعات قبلی هم نیازه.
اما توی مدت باقی مونده کاش با آقای طلوعی بخونید.نه بابا اقای کازرانیان اتفاقا از نظر من به هیچ اطلاعات قبلی نیاز نداره .....از بس مفهومی تدریس میکنن هرکسی هیچی هم از فیزیک ندونه با فیلمایه ایشون عالی میشه توفیزیک!!!!!!
بی نظیرنآره منم واقعا خیییلی دوستشون دارم.
ساکن اینا رو شاید لازم باشه یکی به گوشش خورده باشه قبلا چون بچه گفتن بلد نیستیم دعواشون کردن =)))
ولی امواج الکترومغناطیس رو یه جلسه دیدم محشر بووود. -
سلام من فیزیک رو باکدوم استاد شروع کنم توروخدا زودجواب بدین
-
m.jafari9877 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
mobinaha77 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@m-jafar
i9877 سلام ببخشید جزوه ی فصل هفت پیش هم قفله میشه کمکم کنید بازش کنم؟از اون سایتی ک گفتید رفتم ارور میده...ممنون
بفرمایید:
مرسی همین الان میخواستم برم تو اون سایت
امیدوارم @ادمین هر چه زودتر لینکی رو که قفل نیست جایگزین کنن -
سلام دوستان به نظرتون تدریس کدوم استاد بیشتر به کار میاد تو این وقت کم؟ چون دیر شده الان وقت نیست همه رو بخوام ببینم یکی رو انتخاب کنم میشه لطفا بهترین استاد رو معرفی کنین ( البته همه اساتید محترم فوق العادن ) مفهومی و تستی باشن بهتره درصد بالا بشه با تست و تمرین همونا زد وقت خوندن نمونده برام، ممنون میشم زود جواب بدین
-
@ehsan78 واقعا نمیشه بگید کدوم استاد مثلا برای نور فیلم های استاد فدایی فرد رو نگاه می کردم اینقدر مفهمومی و عمقی توضیح دادند الان تست ها رو هوا میشه زد ولی مثلا در پیش دانشگاهی نوسان استاد کارزانیان خیلی بهتر از استاد فدایی فرد تدریس کردند (بدون مثلثات توضیح دادند) ، یا مثلا خازن رو استاد طلوعی عالی تدریس کردند .... معمولا در هر فصل شرایط فرق می کنه ........ در کل همه استادهایی که در الا تدریس می کنند فوق العادن
-
سلام.کسی هست ی قسمت فتوالتریک به من توضیح بده
-
سلام چرا از جلسه 108 به بعد فیلمهای شیمی قرار گرفته؟لطفا فیلمهای این قسمت و قرار بدین
-
شایلی در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام چرا از جلسه 108 به بعد فیلمهای شیمی قرار گرفته؟لطفا فیلمهای این قسمت و قرار بدین
سلام
مشکل از شرکت خدمات دهنده ی اینترنت شماست برخی دیگه از دوستان هم که از صبا نت استفاده کردن همین مشکلو دارن لطفا اسم شرکت تون رو قید کنین @ادمین راهنمایی تون میکنن -
من از مخابرات گرفتم شرکتی نیست
-
سلام.جزوه فیزیک استاد کازانیان فصل 5 و 6 دوم نیست چراااا
-
شایلی در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
من از مخابرات گرفتم شرکتی نیست
http://forum.alaatv.com/topic/3205/مشکل-دانلود-فیلم-ها-و-اشتباهی-بودن-بعضی-دروس/25
تو این مشکلت رو بیان کنین