ریاضی 3
-
سلام آلایی ها رو منشن میکنم بهتون کمک میکنن ☺️🌼
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار -
Mahdi2001
سلام ، معادله خطی که معرفی کرده خود تابع f نیست بلکه خط گذرنده از f هست و به نظرم تنها کاربردش اینه که فقط مشتق f رو با استفاده از شیبش پیدا کنیم ، خود تابع مورد نظر رو نداریم دیگه:thinking_face:
بعد اینکه 1 رو درش جایگذاری کردید مقدار همونو میده نه مقدار تابع f در نقطه 1 ، اگر اشتباه میکنم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید -
سلام ، فکر میکنم نیاز بود تابع f رو هم بالاخره یه طور معرفی میکرد:thinking_face:
احیانا نموداری چیزی که کنارش نبوده نه ؟:sweat_smile: اگه من باشم مواقع اینطوری میگم ایراد از سواله:woman-facepalming: :smile:zahra zakeri نه درسته لازم نیس
-
zahra zakeri نه درسته لازم نیس
-
Mahdi2001
سلام ، معادله خطی که معرفی کرده خود تابع f نیست بلکه خط گذرنده از f هست و به نظرم تنها کاربردش اینه که فقط مشتق f رو با استفاده از شیبش پیدا کنیم ، خود تابع مورد نظر رو نداریم دیگه:thinking_face:
بعد اینکه 1 رو درش جایگذاری کردید مقدار همونو میده نه مقدار تابع f در نقطه 1 ، اگر اشتباه میکنم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنیدzahra zakeri مشتق تابع fدر یک شده ۴ که معادله خطش اونه. خط در نقطه ای به طول ۱ بر تابع مماس هست پس در این نقطه مشترک هستن. وقتی یک رو بزاریم y بدست میاد
-
zahra zakeri مشتق تابع fدر یک شده ۴ که معادله خطش اونه. خط در نقطه ای به طول ۱ بر تابع مماس هست پس در این نقطه مشترک هستن. وقتی یک رو بزاریم y بدست میاد