درس خوندن برای آزمون
-
سلام من هفته ی اول که برای آزمون میخوام بخونم خوب میخونم ولی هفته ی دوم یهو ساعت مطالعم افت میکنه،کیفیتم پائین میاد،ساعت خوابم خراب میشه و...
چکار میشه کرد؟؟؟@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء -
راه حل را در خود بجویید
-
با من وارد چالش بشید
-
سلام من هفته ی اول که برای آزمون میخوام بخونم خوب میخونم ولی هفته ی دوم یهو ساعت مطالعم افت میکنه،کیفیتم پائین میاد،ساعت خوابم خراب میشه و...
چکار میشه کرد؟؟؟@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء@zeinab-kh من برعکسم اتفاقا میام هفته اول ک تموم شد چیزایی ک مونده و باید تو 6روز مونده جمش کنم رو مینویسم کنارهم این باعث میشه بفهمم چقدر مونده ک باید بخونم و چقدر بیشتر باید بخونم یه حالت نیمه فشار استرسی ب خودم میدم ک زودتر بیداربشم یا دیرتر بخوابم کلا باعث میشه دیگه با خیال راحت وقتمو تلف نکنم
هی هم اون لیستمو نگاه میکنم ک اسون نگیرم ب خودم -
@zeinab-kh من برعکسم اتفاقا میام هفته اول ک تموم شد چیزایی ک مونده و باید تو 6روز مونده جمش کنم رو مینویسم کنارهم این باعث میشه بفهمم چقدر مونده ک باید بخونم و چقدر بیشتر باید بخونم یه حالت نیمه فشار استرسی ب خودم میدم ک زودتر بیداربشم یا دیرتر بخوابم کلا باعث میشه دیگه با خیال راحت وقتمو تلف نکنم
هی هم اون لیستمو نگاه میکنم ک اسون نگیرم ب خودم -
@sh-kh من هفته ی اولو نگاه میکنم میینم ی سری چیزارو نرسیدم بخونم بعد مال این هفته هم هست بعد بدتر انگیزمو از دست میدم
@zeinab-kh انرژی منفی رو بزار کنار با خودت بگو امروز باید بیشتر بخونی مثلا دو درس دینیو امروز تموم کنی
موقع خوندن با خودت بگو چقدر درس خوندنو دوست داری مثلا برای ریاضی بگو چقدر تست دلم میخواد حل کنم انقدر بخونم ک فول بشم
هیچ چیز ب اندازه تلقین موثر نیس بین این دو هفته برا خودت یه سرگرمی بزار ک دوباره روحیه زندگی بت برگرده و البته خودش خستت نکنه
اگه بتونی با ذهن باز هفته دومتو شروع کنی روند مطالعتو پایدار میکنی