Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
با سلام این چندمین بار است که از شما تقاضا میکنیم که قسمت 154 و جزوه جریان الکتریکی رو بذارین
-
سلام
بچه هایی که فصل الکتریسیته جاری رو خوندن خواهشا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یانه چون تعداد تستاش تو کنکور زیاده ولی شنیدم سخته.(در ضمن من خازنم افتضاح است و اگه سوال ترکیبی بدن میشه حل کرد)
مرسی -
arsalanalinejad76yahoo.com سلام دوست عزیز به شدت این فصل تست خیزه من پیشنهاد می کنم معجزه فیزیک کنکور مهر ماه رو تهیه کنین و از اون که کلا تکنیک بندی کرده مطالب الکتریسیته جاری و ساکن رو بهره ببرین ...حیفه چون واقعا راحته و سوالاتش مشخص ترن...
-
mehran pax در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com سلام دوست عزیز به شدت این فصل تست خیزه من پیشنهاد می کنم معجزه فیزیک کنکور مهر ماه رو تهیه کنین و از اون که کلا تکنیک بندی کرده مطالب الکتریسیته جاری و ساکن رو بهره ببرین ...حیفه چون واقعا راحته و سوالاتش مشخص ترن...
مرسی از جوابتون
-
arsalanalinejad76yahoo.comreplied to Mr.Shahrokhi on آخرین ویرایش توسط arsalanalinejad76yahoo.com انجام شده
Mr.Shahrokhi در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ali5030305gmail.com در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام. ببخشید لینک دانلود جزوه ترمودینامیک خراب است.
لطفا لینک صفحه تماشای جزوه رو قرار بدید
اصلاح شد ممنون از گزارش شما
اقا شاهرخی عزیز
منظور ما جزوه سوالات ترمودینامیک بود که استاد در جلسات 2و3و140 حل میکنند
ممنون -
arsalanalinejad76yahoo.com در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اقا شاهرخی عزیز
ممنونتا جایی که یادم میاد بنده خدمت شما عرض کردم لینک جزوه را قرار دهید و شما هم این زحمت را کشیدید و ما اصلاح کردیم . اگر جزوه ی دیگری هم خراب است لطفا لینک آن را قرار دهید
-
arsalanalinejad76yahoo.comreplied to Mr.Shahrokhi on آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
اقا شاهرخی عزیز
ممنونتا جایی که یادم میاد بنده خدمت شما عرض کردم لینک جزوه را قرار دهید و شما هم این زحمت را کشیدید و ما اصلاح کردیم . اگر جزوه ی دیگری هم خراب است لطفا لینک آن را قرار دهید
آقای شاهرخی
این حزوه ای که الان هست فقط درسنامه است و سوال نداره!
استاد در جلسات 2 و 3 و 140 سوال حل میکنند.منظور ما اون سوالات است که در سایت نیست.
ممنون از شما -
سلام
دو جلسه ی 163 و 164 همه ی اون قسمت هایی که به رشته ی ریاضی مربوط میشه رو تشکیل میده؟
یعنی جلسه های دیگه ای که برگزار نشده مشترکه و از مباحث مربوط به ریاضی چیزی نمونده؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده... -
سلام و خسته نباشید و تشکر بسیار فراوان بابت فیلم های آموزشی
میخواستم بدونم که ایا جلسه 154 رو دوباره قرار میدین و قسمت های بعدی فصل 8 پیش رو قرار میدین یا اینکه کلا تموم شد بحث ؟
مبحث شار مغناطیسی هم انگار رو سایت قرار نگرفتهخیلی ممنونم از تمامی عوامل آلاء
-
سلام خسته نباشين ميشه بگيد كلاسا كي شروع ميشن؟؟؟و استاد ها تغيير ميكنن يا نه؟؟ممنون
-
nima در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام خسته نباشين ميشه بگيد كلاسا كي شروع ميشن؟؟؟و استاد ها تغيير ميكنن يا نه؟؟ممنون
سلام ضبط فیلم از۱۵مردادماه شروع میشه .منتظرفیلم ها باشید وتارسیدن فیلم های جدید میتونید ازفیلم های سال گذشته استفاده کنید .
-
nima در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
استاد فدایی فرد ک فک میکنم باید باشن...چون هر سال بودن...
ولی اقای کازرانیان گفتن که امسال باز نسشته میشن... -
@reza77 خب مگه دبیرستان غیرانتفاعی نیست ؟ دبیر بازنشسته هم میتونه تدریس کنه
-
@konkoori-96-* در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@reza77 خب مگه دبیرستان غیرانتفاعی نیست ؟ دبیر بازنشسته هم میتونه تدریس کنه
بله...میدنم...ولی خب شاید خسته باشن ...!!
امسال رو تدریس نکنن !!! -
@reza77
-
omidkia4gmail.com در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام ببخشید در جلسه 1 اقای فدایی فرد ترمودینامیک رو توضیح میدن در جلسه 2 سوال حل میکنن و میگن ما سوالارو داریم اون سوالا کجاست چجوری بگیرم؟؟؟؟؟
سلام این دقیقا برای منم سوال شد! لطفا اگه جزوه سوالات رو کسی داره به ما هم بده!
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/bangbang.png -
و یک چیز : متاسفانه استاد در جلسه دوم دقیقه 17:00 به گفته خودشون سوال11 رو اشتباه حل کردند جواب 25 میاد!
هر چند سوالارو ندارم ولی حتی با اطلاعاتی که روی تخته نوشتن کاملا معلومه که جواب 25 میشه نه 75!
خواستم بگم یکهو بچه ها سر در گم نشن! -
و نتیجه دیگه که الان گرفتم اینکه جلسه دوم در اصل جلسه دوم نیست!
دلایل: 1_مباحث فرآیند هم دما ,بی دررو ,یخچال ها ,بازده درصدی و... تدریس نشدن در حالی که در مورد اونا سوال حل میشه!
2-استاد در جاهایی اشاره میکنن که همونطور که یادتونه مثلا برای این مبحث گفتیم که فرمول میشه این...در حالی که قبلا اصلا اشاره نشده
پس نتیجه میگیریم قبل جلسه 2(که در سایت نوشته شده) جلسه یا جلسات دیگری بوده اند ولی در سایت قرار نگرفتن! لطفا این رو هم پیگیری کنین!
و اگه لازمه بگین تا در تاپیک نواقص آلا بزارم!
یا علی