Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
@konkoori-96-* در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@reza77 خب مگه دبیرستان غیرانتفاعی نیست ؟ دبیر بازنشسته هم میتونه تدریس کنه
بله...میدنم...ولی خب شاید خسته باشن ...!!
امسال رو تدریس نکنن !!! -
@reza77
-
omidkia4gmail.com در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام ببخشید در جلسه 1 اقای فدایی فرد ترمودینامیک رو توضیح میدن در جلسه 2 سوال حل میکنن و میگن ما سوالارو داریم اون سوالا کجاست چجوری بگیرم؟؟؟؟؟
سلام این دقیقا برای منم سوال شد! لطفا اگه جزوه سوالات رو کسی داره به ما هم بده!
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/bangbang.png -
و یک چیز : متاسفانه استاد در جلسه دوم دقیقه 17:00 به گفته خودشون سوال11 رو اشتباه حل کردند جواب 25 میاد!
هر چند سوالارو ندارم ولی حتی با اطلاعاتی که روی تخته نوشتن کاملا معلومه که جواب 25 میشه نه 75!
خواستم بگم یکهو بچه ها سر در گم نشن! -
و نتیجه دیگه که الان گرفتم اینکه جلسه دوم در اصل جلسه دوم نیست!
دلایل: 1_مباحث فرآیند هم دما ,بی دررو ,یخچال ها ,بازده درصدی و... تدریس نشدن در حالی که در مورد اونا سوال حل میشه!
2-استاد در جاهایی اشاره میکنن که همونطور که یادتونه مثلا برای این مبحث گفتیم که فرمول میشه این...در حالی که قبلا اصلا اشاره نشده
پس نتیجه میگیریم قبل جلسه 2(که در سایت نوشته شده) جلسه یا جلسات دیگری بوده اند ولی در سایت قرار نگرفتن! لطفا این رو هم پیگیری کنین!
و اگه لازمه بگین تا در تاپیک نواقص آلا بزارم!
یا علی -
@سهندkonkor
متاسفانه کلاس های گسسته هم همینطوریه منم باالجبار بعد از 15 قسمت (حدود دو هفته) دیگه ادامه ندادم
-
m.jafari9877 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@سهندkonkor
متاسفانه کلاس های گسسته هم همینطوریه منم باالجبار بعد از 15 قسمت (حدود دو هفته) دیگه ادامه ندادم
سلام.
من این رو قبول ندارم، مخصوصا جلسات گسسته امسال ( سال تحصیلی گذشته)که کامله کامله. اگر موردی بوده همون موقع تو نظرات می گفتید پی گیری می شدیه نکته دیگه هم هست که در پست بعدی در پاسخ به یکی از دوستان دیگه توضیح میدم.
-
@سهندkonkor سلام نه فیزیک درسته. هر جلسه ای که ضبط نشده باشه رو تو سایت خالی گذاشتیم که بدونید.
دلیل این اتفاق که شما می فرمایید:
اینا فیلم کلاس درس هستند، امکان داره بنا به نظر تیم مشاوره ای ما با توجه به سطح و توانایی دانش آموزان بگند دبیر مبحثی رو تدریس نکنه یا سریع درس بده و یا آروم و با توضیحات بیشتر تدریس کنه.پس چی کار کنیم ؟
مثلا برای درس فیزیک این چند تا دونه مبحث ریز رو می تونی از فیلم های دیگه استفاده کنی.
-- آقای فدایی فرد فیلم 2 سالش تقریبا تو سایت هست + یک صفر تا صد فیزیک سوم
-- آقای کازرانیان فیلم یک سال کامل تو سایته
-- آقای رفیع رفیعی و رمضانیلذا مبحثی تدریس نشده که نداریم هیچ اکثرا چندین بار و به سبک های مختلف تدریس شده
در مورد گسسته:
4 تا کلاس آقای شامیزاده رو سایت هست لذا قطعا مبحثی تدریس نشده نداره! -
sohrab بله خیلی ممنون از سال93-94 دانلود میکنم.
در مورد دو پست قبلی بنده هم نظری داشتید بفرمایین! منظور جزوه چطور؟ بازم امکانش هست بزارین؟؟توی نواقص بزارم که نیست؟ -
sohrab
بله تو نظرات گفتم اتفاقا!
شما برید نظرات رو بخونید ببینید من چی گفتم اونجا قانع میشید ختما! -
riazi78 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام خسته نباشین ..
فیزیک سال دوم که نوشته دینامیک تو جزوش نوشته سال چهارم...می خواستم بدونم سال چهارمم این مباحث داریم ...آخه خیلی از مباحثش تو کتاب سال دوم نیست..؟؟؟؟
ممنون از زحماتتونآره فصل دوم پیش دانشگاهی دینامیک است و اون جاهایی که دوم نخوندی برای پیش است
-
admin سلام من چرا نمیتونم جزوه فیزیک 3 فصل 3 که همون جریان الکتریکی و مدار های جریان مستقیم هست رو پیدا کنم؟؟؟؟
لطفا یا این جزوه رو آپلود کنین و یا اگه از بچه ها کسی داره بده ممنون میشم... یا علی -
سلام خسته نباشید !
ببخشید فکر کنم جلسه 56 مشکل داره و نمیاره ! ممنون میشم رسیدگی کنید -
سلام ببخشید ولی میخواستم بپرسم برا کنکور 96 فیلم های جدید می ذارید یا همینو تکمیل می کنید؟
یعنی کلا برای فیزیک از اول برنامه جدیدی دارید یا نه؟
مرسی -
بچه ها ی سوال ....استاد فدایی از روی چه کتابی تست میزنه؟
و چ کتابی بخرم برای این فیلما مناسبه -
نمیدونم چرا نمیتونم ارتباط برقرا کنم با این استاد.اقای کرزانیان هم کنده.اصلن خودم تست بزنم بهت نیست؟؟؟؟
-
سلام...آقای فدایی فرد هم تو انتشارات 20 کتاب نوشتن یا با جزوه میرن جلو؟؟ چون نواقصی داره جزوه ها...
جزوه فصل سوم فیزیک 3 مدار و جریان الکتریکی(الکتریسیته جاری)
یکی از نواقصه!