Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
بچه های تجربی جلسه 46 رو دانلود نکنید بچه های ریاضی سرکلاس میشینند یه سری تمرین ها که جلسه پیش حل شده رو از اول حل می کنند بعد هم یه چیزی درس می دن که مخصوص بچه های ریاضیه، تو توضیحات بنویسید بقیه به اشتباه نیفتند. ممنون از آلاء ، ممنون از استاد فدایی ، زنده باد ایران
-
اقا سهراب تورو خدا تست های حل شده جلسات 2و 3 ترمودینامیک رو از اقای فدایی بگیرید وکامل کنید.
ممنون -
ویدیو ها یه جوری شده،فیلمو که میبینیم به صورت آنلاین تو مرورگر،قبلا عقب جلو میکردیم دیگه دانلود نمیکرد،ولی الان حتی عقبا میاریم باز باید لود کنه هر قسمتو!
-
amirkhan11 خب چرا دانلود نمیکنید ؟ بالاخره ک اون جحم مصرف میشه
-
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
-
server0098 عنوان این جلسه اشتباه تایپ شده .. این جلسه در مورد دینامیکه
-
zahra1303 بله میدونم اشتباه نوشته شده فقط نمی دونم این قسمتش کجاست ؟
-
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه
اره به خدا این سوال منم هست.بین الگو و مبتکران شهریاری موندم ولی حجم الگو زیاده و مبتکران بهتره از این نظر.
خواهشا راهنمایی کنید -
arsalanalinejad76yahoo.com
با گاج میشه به درصد حدود 70 رسید بعد اون الگو -
دوستان برای فیزیک پایه در گاج نقره ای تردید نکنید !!! واسه من خیلی نتیجه داد
-
server0098 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
دوستان برای فیزیک پایه در گاج نقره ای تردید نکنید !!! واسه من خیلی نتیجه داد
اره منم میگم برا فیزیک گاج نقره ای عالیه
برا منم نتیجه داد -
server0098
اوهوم...گاج عالیه...
تست های فصلاش در طول سال...
تست های یک قدم تا صد هم برای جمع بندی...