Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
ali g در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام باید فیلم هارو به ترتیب نگاه کنیم یا به ترتیب فصل های کتاب های فیزیک جلو بریم؟؟؟؟
نیازی به دیدن فیلم ها از قسمت اول به ترتیب نیست / می تونید اون فصلی رو که می خواهید ببینید رو نگاه کنید البته اینجا به ترتیب شماره ی جلسه ی فیلمها ی آن فصل دلخواه !!! طبق فصل خای کتاب پیش بری یا نری خودت تصمیم بگیر !!!
-
سلام با تشکر از دست اندک کاران آلاء،ببخشید کیفیت جزوه دینامیک پایینه میخوام پرینت بگیرم اصلیشو ندارید؟
-
-
جزوه الکتریسیته ی جاری میشه قرار بدید تو سایت
-
hadi nezhadassad در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
جزوه الکتریسیته ی جاری میشه قرار بدید تو سایت
سلام استاد توی کلاس گفتن جزوه نیست میتونید از جزوه ی پارسالشون استفاده کنید (استاد گفتن جزوهی پارسال رو به صورت چاپی امسال به بچه ها دادن)
-
MAHMOOD در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
انتهای جلسه 58 که استاد میخان مثال 30 رو بروش تستی حل کنن حذف شده.خیلی ضروریه بودنش.
اگه میشه پیگیری کنین.
ممنون بابت زحماتتونسلام.میتونید همون سوال رو در انجمن مطرح کنید کسانی که روشش رو میدونن میتونن کمکتون کنن.
-
جلسه 59:
درس: فصل دوم پیش دانشگاهی و فصل سوم دوم دبیرستان (دینامیک) _ قسمت ششم
مبحث: ادامه اصطکاک ایستایی (fs.max و fs) + اشاره به سطح شیب دار و شروط ساکن بودن روی آن
مثال های حل شده: 31-32-33-34-35 جزوه
مدت زمان فیلم: 40:56
لینک: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/20/3806
@ادمین -
سلام
جزوه ی تست استاد برای ترمودینامیک رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ -
سلام خیلی خیلی خسته نباشین.می خواستم بگم استاد فدایی فردبدون شک مومن ترین و با سواد ترین استاد فیزیک کنکور ایران است و بس.خیلی ممنون از زحمتاتون.