-
sohrab در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ممنون توضیحات شما به سایت اضافه شد
سلام اقا سهراب
چرا نمیتونم کامنتمو ویرایش کنم...؟!
و جمله صحیح رو برای ریز مباحث بنویسم...؟! -
sohrab در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ممنون توضیحات شما به سایت اضافه شد
سلام اقا سهراب
چرا نمیتونم کامنتمو ویرایش کنم...؟!
و جمله صحیح رو برای ریز مباحث بنویسم...؟!helen_amor عزیزم فکر کنم تا چند ساعت امکان ویرایش فقط باشه. اگه میخوای ویرایش کنی ساعت سیستمتو برگردون عقب تا پایین کامنتت مثلا بنویس یک دقیقه پیش بعد ویرایشش کن :)
-
helen_amor عزیزم فکر کنم تا چند ساعت امکان ویرایش فقط باشه. اگه میخوای ویرایش کنی ساعت سیستمتو برگردون عقب تا پایین کامنتت مثلا بنویس یک دقیقه پیش بعد ویرایشش کن :)
@mahsa_k در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
helen_amor عزیزم فکر کنم تا چند ساعت امکان ویرایش فقط باشه. اگه میخوای ویرایش کنی ساعت سیستمتو برگردون عقب تا پایین کامنتت مثلا بنویس یک دقیقه پیش بعد ویرایشش کن :)
اها مرسی گلم...بذار ببینم میشه یا نه
-
ali g در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام باید فیلم هارو به ترتیب نگاه کنیم یا به ترتیب فصل های کتاب های فیزیک جلو بریم؟؟؟؟
نیازی به دیدن فیلم ها از قسمت اول به ترتیب نیست / می تونید اون فصلی رو که می خواهید ببینید رو نگاه کنید البته اینجا به ترتیب شماره ی جلسه ی فیلمها ی آن فصل دلخواه !!! طبق فصل خای کتاب پیش بری یا نری خودت تصمیم بگیر !!!
-
سلام با تشکر از دست اندک کاران آلاء،ببخشید کیفیت جزوه دینامیک پایینه میخوام پرینت بگیرم اصلیشو ندارید؟
-
سلام خواهشا اگه میشه جواب منو بدید نمیدونم سوالم تکراریه یانه!
دقیقا چ کتابی از گاج نقراه ای پیش رو تهیه کنم ینی چه سالی چه چاپی که با استاد هماهنگ باشه خواهشا جواب بدین دقیق ممنون میشم. بدجور عقبم. -
سلام خواهشا اگه میشه جواب منو بدید نمیدونم سوالم تکراریه یانه!
دقیقا چ کتابی از گاج نقراه ای پیش رو تهیه کنم ینی چه سالی چه چاپی که با استاد هماهنگ باشه خواهشا جواب بدین دقیق ممنون میشم. بدجور عقبم.Rebwar سلام...چاپه 94-95...ینی اون کتابی رو که ویرایش شده واسه سال کنکور سال 95
و همچنین کنکور سراسری سال 94 رو داشته باشه ! -
سلام
انتهای جلسه 58 که استاد میخان مثال 30 رو بروش تستی حل کنن حذف شده.خیلی ضروریه بودنش.
اگه میشه پیگیری کنین.
ممنون بابت زحماتتون -
جزوه الکتریسیته ی جاری میشه قرار بدید تو سایت
سلامم میشه لطفا اینو توضیح بدید
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2 در فاصله r از هم ثابت شده اند و یکدیگر را با نیرویی به بزرگی f1 می رانند
اگر 50 درصد از بار q1 را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنند f2می شود در چه حالتی f1<f2 است؟
(کنار بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)