-
سلام دوستان چرا این فصل های ۴و۵سال دوم اینقد ناقصن مثلا کاروانرژی جلسه اول تدریس نداره و فقط سوالارو حل میکنن
فصل ۵ام از مثال ۱۳شروع میکننraminrahimi خب تدریس استاد کازرانیان رو ببینید .. میخواین هم خیلی وقتتون گرفته نشه همایش فراتش رو دانلود کنید و ببینید .. ب نظرم روون تر تدریس میشه
-
واسه کسی که فیزیک صفره صفره کدوم استاد رو پیشنهاد میکنید؟ استاد کازرانیان یا استاد فدایی فرد یا استاد طلوعی؟
سپاس -
سلام دوستان چرا این فصل های ۴و۵سال دوم اینقد ناقصن مثلا کاروانرژی جلسه اول تدریس نداره و فقط سوالارو حل میکنن
فصل ۵ام از مثال ۱۳شروع میکنن -
واسه کسی که فیزیک صفره صفره کدوم استاد رو پیشنهاد میکنید؟ استاد کازرانیان یا استاد فدایی فرد یا استاد طلوعی؟
سپاس@mahsa_k در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سپاس100000000% کازرانیان
اصلا این مرد فوق العادس به خدا -
@M.nasir در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
ببخشید من نمیتونم بین آقای فدایی فرد و آقای طلوعی انتخاب کنم
میشه کمک کنین؟هر دوتا استاد عالین ولی اگه وقت زیاد داری از طلوعی استفاده کن .همین !!!
-
@M.nasir در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
ببخشید من نمیتونم بین آقای فدایی فرد و آقای طلوعی انتخاب کنم
میشه کمک کنین؟هر دوتا استاد عالین ولی اگه وقت زیاد داری از طلوعی استفاده کن .همین !!!
-
@M.nasir صددرصد استاد فدایی فرد !
با اون جزوه های قشنگش کولاک میکنه -
جلسه 6
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/20/3290
مدت فیلم 44:44
14 دقیقه نخست صحبت های استاد در مورد فصل ها_کتاب_ازمون_پیش نویسها و...
توضیحات کلی حرکت 1 بعدی 2 بعدی
توضیح در مورد زمان و مدت...ثانیه nام و اخرین و اولین ثانیه و ...
حل مثال های 1_2_3_5_6 -
جلسه 7
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/20/3291
مدت فیلم 40:15
سرعت لحظه ای
مسافت طی شده
مسافت لحظه ای
جابه جایی
حل مسائل 7 _8_9
تکلیف از سوال 16 تا 40
نکته 1 ) هر موقع v=0 شد الزاما تغییر جهت نداریم اگر تغییر علامت داد آنگاه تغییر جهت داده است
در سوالات جا به جایی همیشه برابر با مسافت طی شده نیست فقط در حرکت بر روی خط راست اگر v=0 شد و تغییر جهت ندهد آن موقع مسافت طی شده با جابه جایی یکسان است -
جلسه 7
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/20/3291
مدت فیلم 40:15
سرعت لحظه ای
مسافت طی شده
مسافت لحظه ای
جابه جایی
حل مسائل 7 _8_9
تکلیف از سوال 16 تا 40
نکته 1 ) هر موقع v=0 شد الزاما تغییر جهت نداریم اگر تغییر علامت داد آنگاه تغییر جهت داده است
در سوالات جا به جایی همیشه برابر با مسافت طی شده نیست فقط در حرکت بر روی خط راست اگر v=0 شد و تغییر جهت ندهد آن موقع مسافت طی شده با جابه جایی یکسان استhelen_amor
جمله ی آخرتون یکم ایراد داره!
تنها در صورتی که متحرک تغییر جهت ندهد ، اندازه ی جابه جایی و مسافت برابر است . لزوما نباید سرعت صفر بشه! مثلا لحظه ی 6 اولین توقفشه . خب 2 تا 4 مثلا سرعت صفر نشده ولی جابجایی و مسافت برابرند . گرفتین ؟ -
helen_amor
تنها در صورتی که متحرک تغییر جهت ندهد ، اندازه ی جابه جایی و مسافت برابر است . لزوما نباید سرعت صفر بشه! مثلا لحظه ی 6 اولین توقفشه . خب 2 تا 4 مثلا سرعت صفر نشده ولی جابجایی و مسافت برابرند . گرفتین ؟کنکوری96 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
helen_amor
تنها در صورتی که متحرک تغییر جهت ندهد ، اندازه ی جابه جایی و مسافت برابر است . لزوما نباید سرعت صفر بشه! مثلا لحظه ی 6 اولین توقفشه . خب 2 تا 4 مثلا سرعت صفر نشده ولی جابجایی و مسافت برابرند . گرفتین ؟نه نمیدونم شاید اشتباه بیان کردم
قربون دستتون بی زحمت میشه درستشو بنویسین تا من اصلاحش کنم...
نمیدونم چه جوری بیان کنم اون چیزی رو که فهمیدم -
sohrab در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ممنون توضیحات شما به سایت اضافه شد
سلام اقا سهراب
چرا نمیتونم کامنتمو ویرایش کنم...؟!
و جمله صحیح رو برای ریز مباحث بنویسم...؟! -
sohrab در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ممنون توضیحات شما به سایت اضافه شد
سلام اقا سهراب
چرا نمیتونم کامنتمو ویرایش کنم...؟!
و جمله صحیح رو برای ریز مباحث بنویسم...؟!helen_amor عزیزم فکر کنم تا چند ساعت امکان ویرایش فقط باشه. اگه میخوای ویرایش کنی ساعت سیستمتو برگردون عقب تا پایین کامنتت مثلا بنویس یک دقیقه پیش بعد ویرایشش کن
-
helen_amor عزیزم فکر کنم تا چند ساعت امکان ویرایش فقط باشه. اگه میخوای ویرایش کنی ساعت سیستمتو برگردون عقب تا پایین کامنتت مثلا بنویس یک دقیقه پیش بعد ویرایشش کن
@mahsa_k در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
helen_amor عزیزم فکر کنم تا چند ساعت امکان ویرایش فقط باشه. اگه میخوای ویرایش کنی ساعت سیستمتو برگردون عقب تا پایین کامنتت مثلا بنویس یک دقیقه پیش بعد ویرایشش کن
اها مرسی گلم...بذار ببینم میشه یا نه
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.