Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
mohamad124 گفته است:
آقای شاهرخی بزرگوار
صفحه۲۷ جزوه الکتریسیته ساکن در جزوه نیست.یه لطفی بفرمائید چک کنید
با تشکر از زحمات شما -
سلام آقای شاهرخی صفحه ی 27 الکترسیته ساکن نیست؟
-
الکترسیته جاری جزوه نداره؟جزوه دبیر
-
اول تشکر
دوم جزوه الکتریسیته جاری ؟ -
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
الکترسیته جاری جزوه نداره؟جزوه دبیر
mohammadx0098 گفته است:
اول تشکر
دوم جزوه الکتریسیته جاری ؟سلام
هنوز جزوه توسط دبیر آماده نشده، هر وقت آماده شد بلافاصله نو سایت قرار داذه می شود. -
mohamad124 گفته است:
یک صفحه از جزوه الکتریسیته ساکن موجود نیست
mohamad124 گفته است:
آقای شاهرخی بزرگوار
با تشکر از زحمات شماmohamadreza گفته است:
mohamad124 گفته است:
آقای شاهرخی بزرگوار
با تشکر از زحمات شماmohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام آقای شاهرخی صفحه ی 27 الکترسیته ساکن نیست؟
جزوه ی قرار داده شده بر روی سایت عینا جزوه ای است که توسط دبیر در اختیار ما قرار گرفته است . احتمال دارد اشتباه صفحه بندی باشد.
-
پویان tvn گفته است:
با سلام،آقای شاهرخی با این استدلال که آخرین سوال حل شده جلسه 135 مثال 1 بوده و در جزوه قسمت های سرعت امواج الکترومغناطیس و طیف امواج الکترومغناطیس اصلاحل نشدن و استاد از مثال 1 در جلسه 135 به مثال 6 در جلسه 136 رفتن،حالا من متوجه نمیشم قضیه چطور شده که 4 صفحه جامونده و شما هم فرمودید جلسه ای نیست که قرار ندادید،از طرفی در جلسه 136 بدون توضیح دادن قسمت آزمایش یانگ در صفحه 8 جزوه فصل 6 سال چهارم مثال حل میکنن،لطفا اگه من اشتباه میکنم دوستانی که میدونن قضیه چیه منو از اشتباه در بیارن،با تشکر از آقای شاهرخی بزرگوار
یعنی مبحثی هست که می فرمایید تدریس نشده و یا مثالهایی هست که حل نشده . چون ممکن است دبیر حل بعضی مثالها رو بر عهده دانش آموز گذاشته باشند که البته می تواند این گفته در فیلم موجود نباشد و کات شده باشد (مثلا در انتهای کلاس گفته شده است)
-
سلام،آقای شاهرخی تا اونجا که من پیگیر فیلم ها هستم و با فیلم های استاد فدایی فرد پیش میرم در جلسه 135 صحبتی درباره مبحث بسیار مهم و کنکوری آزمایش یانگ نشده و استاد در جلسه 136 از جمله ی اولی که میگن اینه((داشتیم درمورد آزمایش یانگ صحبت میکردیم)) و شروع میکنن به حل مثال های اون مبحث درحالی که 4 صفحه جا افتاده،آقای شاهرخی ممنون از لطفتون،اگه نشد خودمون میخونیمش،تشکر
-
سلام. خسته نباشید. آقا اجرتون با حضرت زهرا (س). خداقوت.
درمورد جلسه 135 و 136، اینطور که من از تاریخ فیلما فهمیدم فکر میکنم یکشنبه ها و پنجشنبه ها فیزیک دارین. زنگ ها رو هم نگاه کردم درست بودن. یعنی احتمالا تو این روزها فیلم کلاس ها جا نیفتاده اند. گفتم ببینید شاید استاد یه جلسه جبرانی ای چیزی نذاشته اند؟ از رو زمان کلاس ها همون طور که میگین کلاسی جا نیفتاده ولی حدود 4 صفحه یهویی نیس. این جور هم که استاد جلسه 136 رو شروع میکنن، انگار یه جلسه ای جا افتاده.
با هر حال یه نگاهی بازم بندازین.
بازم تشکر بابت تمام زحمت هاتون. -
سلام علیکم
خسته نباشید...
میخواستم بپرسم که تا اخر این هفته فصل 7 گذاشته میشه +جزوه ؟
چون قلمچی هفته بعد فصل 7 هستش و .....
درباره الکتریسیته جاری هم همینطور تا اواسط فته جزوه گذاشته میشه ؟؟ -
جزوه الکترسیته جاری چی شد؟
-
سلام دوستان ی سوال !
این قسمت ها تکمیل شده :
جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم
مغناطیس
القای الکترومغناطیسی
کار و انرژِی
بعد من تو این فصلا در حد 0 هستم
از فیلمای استاد فدایی فرد استفاده کنم میتونم به حد عالی برسم ؟؟ -
پویان tvn گفته است:
سلام،آقای شاهرخی تا اونجا که من پیگیر فیلم ها هستم و با فیلم های استاد فدایی فرد پیش میرم در جلسه 135 صحبتی درباره مبحث بسیار مهم و کنکوری آزمایش یانگ نشده و استاد در جلسه 136 از جمله ی اولی که میگن اینه((داشتیم درمورد آزمایش یانگ صحبت میکردیم)) و شروع میکنن به حل مثال های اون مبحث درحالی که 4 صفحه جا افتاده،آقای شاهرخی ممنون از لطفتون،اگه نشد خودمون میخونیمش،تشکر
این مورد رو مهندس mpashazadeh پی گیر هستند، تا ببینیم قضییه دقیقا چی بوده
-
آقای شاهرخی و آقا سهراب عزیز،مشکل این بود که جلسه 136 و 137 رو جابجا قرار دادید،منم اون اول چون دیدم جلسه 136 مشکل داره کلا نگاش نکردم تا به جلسه 137 برسمولی وقتی دیدمش و رفتم جلسه137 مشخص شد که جلسه 136 و 137 جابجا هستن.،پس خواهشمندم شماره های این دو جلسه رو برای دیگر دوستان جابجا کنید تا اونا به مشکل بر نخورن.ممنونم.بازم معذرت میخوام اگه باعث زحمت شدم.
-
سلام جزوه الکترسیته جاری که نیست؟ جزوه مغناطیس هم نیست پس چرانمی گذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام اقای شاهرخی کجایی به دادمون برس کجایی استاد مبحث ترمو دینامیک رو که گفت تدریس نمی ذشه شما در پست های قبلی گفتید تدریس می شه جزوه های جلسات اخیر الکترسیته ساکن که هم نیست جزوه جلسه جدید هم که نیست خواهش می کنم کمی سریع برسی کنید ممنون از زحمات فروان شما .................................................
-
الکتر سینه جاری
-
سلام اقای شاهرخی کجایی به دادمون برس کجایی استاد مبحث ترمو دینامیک رو که گفت تدریس نمی ذشه شما در پست های قبلی گفتید تدریس می شه جزوه های جلسات اخیر الکترسیته ساکن که هم نیست جزوه جلسه جدید هم که نیست خواهش می کنم کمی سریع برسی کنید ممنون از زحمات فروان شما .................................................
سلام، ترمودینامیک تو صفر تا صد فیزیک 3 تدریس شده
-
sohrab گفته است:
سلام، ترمودینامیک تو صفر تا صد فیزیک 3 تدریس شده
سلام جزوه الکتریسیته جاری هنوز توسط دبیریه دست ما نرسیده، داریم پیگیری میکنیم به محض آماده شدن در اختیار شما قرار می گیرد