Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام اقای شاهرخی کجایی به دادمون برس کجایی استاد مبحث ترمو دینامیک رو که گفت تدریس نمی ذشه شما در پست های قبلی گفتید تدریس می شه جزوه های جلسات اخیر الکترسیته ساکن که هم نیست جزوه جلسه جدید هم که نیست خواهش می کنم کمی سریع برسی کنید ممنون از زحمات فروان شما .................................................
با سلام خدمت شما . والا ما پیگیری کردیم که ابن ترمو بره رو سایت اما متاسفانه نهایتا دبیر فرمودند ترمو جزوه خاصی نداشته و چند تا برگه بوده که اون رو هم الان ندارم و سعی می کنم بعد از عید در اختیار سایت بزارم. این کل قضیه بوده . خلاصه دست ما رو اینجوری در پوست گردو گذاشتند . من معذرت می خوام . ان شاالله آخرش این جزوه رو میزاریمش بالا . به نظرم در این شرایط یهترین نظر همون نظر آقا سهرابه که از ترموی صفر تا صد استفاده کنید .
-
پویان tvn گفته است:
آقای شاهرخی و آقا سهراب عزیز،مشکل این بود که جلسه 136 و 137 رو جابجا قرار دادید،منم اون اول چون دیدم جلسه 136 مشکل داره کلا نگاش نکردم تا به جلسه 137 برسمولی وقتی دیدمش و رفتم جلسه137 مشخص شد که جلسه 136 و 137 جابجا هستن.،پس خواهشمندم شماره های این دو جلسه رو برای دیگر دوستان جابجا کنید تا اونا به مشکل بر نخورن.ممنونم.بازم معذرت میخوام اگه باعث زحمت شدم.
یعنی مطمئن هستید که مشکل ترتیب جلسات است؟ خوب خدا رو شکر که مشکل پیدا شد . ممنون از دقت نظر شما دوست عزیز .
پویان tvn گفته است:
دوستان یه سوال،یعنی کسی به جز من فیلم های اینجارو نمیبینه؟اگه میبینید پس نباید بیاین قضیه قسمت های135و 136 رو بگید که این دو قسمت جابجا شدن ،که من خودمو کشتم؟اگه متوجه شدید و نگفتید که دمتون گرم.
-
من خازن و الکتریسیته ساکن رو ندیدم و میخواستم ببینم استاد فدایی از رو جزوه تمرین حل میکنند یا از رو کتاب تست.
مرسی -
پویان tvn گفته است:
آقای شاهرخی و آقا سهراب عزیز،مشکل این بود که جلسه 136 و 137 رو جابجا قرار دادید،منم اون اول چون دیدم جلسه 136 مشکل داره کلا نگاش نکردم تا به جلسه 137 برسمولی وقتی دیدمش و رفتم جلسه137 مشخص شد که جلسه 136 و 137 جابجا هستن.،پس خواهشمندم شماره های این دو جلسه رو برای دیگر دوستان جابجا کنید تا اونا به مشکل بر نخورن.ممنونم.بازم معذرت میخوام اگه باعث زحمت شدم.
این اصلاح انجام شد . یاز هم ممنون از گزارش شما
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
جلسه ١٢٦ فصل دوم: الکتریسیتۀ ساکن، قسمت سوم
جلسه ١٢٧ فصل دوم: الکتریسیتۀ ساکن، قسمت چهارم
جلسه ١٢٨ فصل دوم: الکتریسیتۀ ساکن، قسمت سوم
جلسه ١٢٩ فصل دوم: الکتریسیتۀ ساکن، قسمت چهارم
سلام آقای شاهرخی نام جلسات بالا مشابه نوشته شده لطفا اصلاح کنید -
ساناز گفته است:
سلام آقای شاهرخی نام جلسات بالا مشابه نوشته شده لطفا اصلاح کنیدسلام
با تشکر از شما نام فیلم ها اصلاح شد -
نقش موج چطوری رسم میشه ؟
-
سلام سوگل
فک کنم فیلم زیر بتونه توی فهم بهتر موج مکانیکی بت کمک کنه
http://www.aparat.com/v/w9NAu
هر کدوم از زن ها هم ارز با یک نقطه از طناب اند -
ساناز گفته است:
آقای شاهرخی اگه ممکنه جلسات 128 تا 131 را هم نامشان را اطلاح کنبد
مگه منظورتون این جلسات نیست که همکاران اصلاح کردند .
mpashazadeh گفته است:
ساناز گفته است:
سلام آقای شاهرخی نام جلسات بالا مشابه نوشته شده لطفا اصلاح کرده اند .سلام
با تشکر از شما نام فیلم ها اصلاح شد -
Mr.Shahrokhi گفته است:
ساناز گفته است:
آقای شاهرخی اگه ممکنه جلسات 128 تا 131 را هم نامشان را اطلاح کنبد
مگه منظورتون این جلسات نیست که همکاران اصلاح کردند .
mpashazadeh گفته است:
ساناز گفته است:
سلام آقای شاهرخی نام جلسات بالا مشابه نوشته شده لطفا اصلاح کرده اند .سلام
با تشکر از شما نام فیلم ها اصلاح شدسلام بار اول فقط همون ها(جلسات127تا129) مشکل داشت ولی بعد اصلاح آن ها نام جلسات 128 تا 131 که قبلا درست بود خراب شد!