ديني دهم
-
تست ١٧ و ١٩ رو مشكل دارم
١٧ ميشه گزينه ي ٢ و سوالم اينه كه توي كتاب گفته هدف ها بايد پايان ناپذير باشن تا هم پاسخگوي ميل بي نهايت طلب انسان باشن و هم استعدادهاي مادي و معنويشو شكوفا كنن
خب مگه پاسخگوي ميل بي نهايت بودن با گرايش به بقا و جاودانگي فرق داره ؟ چرا ٣ غلطه ؟
و تست ١٩ ميشه ١ و من نميفهمم چه فرقي هست بين من كان يريد الدنيا و فعندالله ثواب الدنيا و الاخرة
اينا كه واسه يه آيه ان

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام
ایکی دیقه واسدا -
تو سوال 17
بله هر هم استعدادهاو.......وهمگرایش و........درستند ولی استعداد در الویته -
@hosein-ghorbonalizadeh در ديني دهم گفته است:
تو سوال 17
بله هم استعدادهاو.......وهمگرایش و........درستند ولی استعداد در الویته -
و سوال19 در ترجمه
من کان یرید .......
خداوند میفرماید هرکسی ثواب دنیا واخرت را میخواهد یعنی داره راهنمایی میکنه امادر فعندالله ........... خبری از راهنمایی نیست -
ببخشید نتونستم خوب توضیح بدم
دیگه از دانش اموز رشته ریاضی همین بر میاد
شرمنده -
ببخشید نتونستم خوب توضیح بدم
دیگه از دانش اموز رشته ریاضی همین بر میاد
شرمنده -
نظر من اینکه
سوال ۱۷ گرایش به بقا و جاودانگی اینا باعث شده ما این ارزوهارو داشته باشیم تا بتونیم استعداد ها و ویژگی هامون چه دنیوی چه اخروی چه میل به جاودانگی و ... تامین کنیم
سوال ۱۹ هم میگه طالب مستمر دنیا
کسی که فقط دنیارو میخواد که تو گزینه ۳ بهش پرداخته کسی که پاداش دنیارو فقط میخواد
گزینه ۱ میگه اگر کسی پاداش اخرت بخواد ما دنیا و اخرت رو بهش پاداش میدیم -
نظر من اینکه
سوال ۱۷ گرایش به بقا و جاودانگی اینا باعث شده ما این ارزوهارو داشته باشیم تا بتونیم استعداد ها و ویژگی هامون چه دنیوی چه اخروی چه میل به جاودانگی و ... تامین کنیم
سوال ۱۹ هم میگه طالب مستمر دنیا
کسی که فقط دنیارو میخواد که تو گزینه ۳ بهش پرداخته کسی که پاداش دنیارو فقط میخواد
گزینه ۱ میگه اگر کسی پاداش اخرت بخواد ما دنیا و اخرت رو بهش پاداش میدیم -
Mahdi2001

من ي چيزي به ذهنم اومد شايد من كان يريد ... ميشه خواستن ولي جواب خدا و راهنمايي خدا اينه كه فعندالله ... -
مليكابانو نمیدونم چون هیچ نطر دقیقی ندارم حرفی نمیزنم. ممنون فرستادید ولی چیزی نفهمیدم درست
-
Mahdi2001 مرسي كه جواب دادين در مورد ١٧ كه به نظرم حق با شما بود. ممنون كه كمك كردين 🌹🌹🌹🌹