طرح تغيير چهل روزه
-
الان دوساله که من همش تو بیمارستانم ولی قرار نیست خودمو هدفمو به اینده ای که میخوام بسازم نابود کنم بگم نمیشه تو دورویام هم همش میگن بزار حالت خوب شه بخون من چند ماهی میشد افسردگی گرفتم که چرا نمتونم مثل ادمای دیگه راحت زندگی کنم حتی من پارسال 7ماه نتونستم برم مدرسه درسته اولاش ناامید میشدم ولی دیگه این بیمارو هم جزیی از خودم میدونم عمر دست خداست منم تلاش خودمو میکنم روزایی که خونم سعی میکنم 13ساعت بخونم ولی بیمارستان رفتنی اصلا نمیتونم بخونم من همش دعا میکنم حال همتون خوب باشه تا سلامتی نداشته باشی هیچی نمیتونی بشی تو بیا خودتو بکش که مثلا روزی15ساعت بخونی اما وقتی سلامتی نباشه حتی یک کلمه هم نمیتونی بخونی ادم نباید بخودش مغرور شه از خدا دور نشین تنها چیزیه که میتونم بگم...
@00HELEN00 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
الان دوساله که من همش تو بیمارستانم ولی قرار نیست خودمو هدفمو به اینده ای که میخوام بسازم نابود کنم بگم نمیشه تو دورویام هم همش میگن بزار حالت خوب شه بخون من چند ماهی میشد افسردگی گرفتم که چرا نمتونم مثل ادمای دیگه راحت زندگی کنم حتی من پارسال 7ماه نتونستم برم مدرسه درسته اولاش ناامید میشدم ولی دیگه این بیمارو هم جزیی از خودم میدونم عمر دست خداست منم تلاش خودمو میکنم روزایی که خونم سعی میکنم 13ساعت بخونم ولی بیمارستان رفتنی اصلا نمیتونم بخونم من همش دعا میکنم حال همتون خوب باشه تا سلامتی نداشته باشی هیچی نمیتونی بشی تو بیا خودتو بکش که مثلا روزی15ساعت بخونی اما وقتی سلامتی نباشه حتی یک کلمه هم نمیتونی بخونی ادم نباید بخودش مغرور شه از خدا دور نشین تنها چیزیه که میتونم بگم...
سلام عزیز دلم
ما هممون کنار هم دیگه داریم تلاش میکنیم و هوای همو داریم این همون چیزی هست ک ما از الا یاد گرفتیم
هیچ وقت نا امید نشو و غصه هم نخور نمیدونم رشته و دانشگاه مورد علاقه ات چیه ولی انشاءالله خیلی زود همون جایی وای سی و تو همون رشته و دانشگاهی درس بخونی ک آرزوش رو داری
اگه رشته هدفت پزشکیه ب این فک کن ک قراره این مسیر رو طی کنی تا بعدها بهتر بتونی بیمار هات رو درک کنی و حالشون رو خوب کنی...
موفق باشی دوست آلایی گلم -
my name افرين نه واسه كم خوندنت واسه شجاعتت
منم خوابم داره بهم ميخوره هنوز بيدارمدعا كن برگرده همون ٩ خيلي حس خوبي داشت ٩ خوابيدن
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name افرين نه واسه كم خوندنت واسه شجاعتت
منم خوابم داره بهم ميخوره هنوز بيدارمدعا كن برگرده همون ٩ خيلي حس خوبي داشت ٩ خوابيدن
اوهوم مرسی
البته نا گفته نماند ک بعد یکی دو ماه الان دارم ساعت مطالعه بدم رو هم میگم
.
ی کمی نوسان داشتن خواب طبیعیه از همون دمنوش هایی ام ک @ dlrm گفتن هم فک کنم خوب باشه برا زود خوابیدن -
گوشيو گرفتم دستم ميگم چرا خوابم نميبره
من جمعه ها رو رد ميشم از روش بچه ها يعني جمعه ازادهمليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من جمعه ها رو رد ميشم از روش بچه ها يعني جمعه ازادهبرای تغییر حتی یه ساعتم به خودت آزادی نده، مغزت فرصت خیالبافی پیدا میکنه.
مگه اینکه جمعه رو برای عقب ماندگی برنامه ات استفاده کنی. -
من جمعه ها رو رد ميشم از روش بچه ها يعني جمعه ازادهبرای تغییر حتی یه ساعتم به خودت آزادی نده، مغزت فرصت خیالبافی پیدا میکنه.
مگه اینکه جمعه رو برای عقب ماندگی برنامه ات استفاده کنی. -
همه چي زير سر ماماناس
رفتم از دل مامانم دربيارم مگه حرف ميزد با من
مامانم باهام خوب باشه ميخوام دنيا نباشه
خيلي خوابم مياد ولي تا شب ميخونم طبق قولي كه با خودم دارم
روزتون عالي️
مليكابانو پشت کنکوری هستی یا نه
-
مليكابانو پشت کنکوری هستی یا نه
OMID ramezani سلام هم رشته اي. نه من دوازدهم
-
@00HELEN00
سلام.انشالله که هر چی زودتر خوب شی وچند سال دیگه خودت خانم دکتر بیمارستان باشی
تمام سعی و تلاش تو برای جنگیدن با بیماریت وغول کنکور کن
موفق باشی دوست من -
sandiiii
iCy HeARt
@ALI-FIROZI
uu
@Cansado
M Sh 0
@Shima_j
Mahhh
@Kaveh-FCB61كجايين دوستاي گلم
بياين بگين حتي اگه كمتر خوندين. منم هنوز به ده نرسيدم
@محمدعلی-نیکوسحن
zahra zakeri
MahdiNOVE
@hosein-ghorbonalizadeh -
مليكابانو
واقعیت زیاد طبق انتظاراتم پیش نرفتم و خیییلی عصبانیم
جبران که میکنم هیچ...خسارتم میدم بیشتر میخونم
هر طور باشه من قدرتمند ادامه میدم
zahra zakeri من خودم گفتم روزي نيم ساعت زياد كنم تا اخر هفته بشه ده امروز خراب كردم خوابمم داره ميره عقب به خاطر ديشب
منم ادامه ميدم شوخي كه نيست
-
zahra zakeri من خودم گفتم روزي نيم ساعت زياد كنم تا اخر هفته بشه ده امروز خراب كردم خوابمم داره ميره عقب به خاطر ديشب
-
zahra zakeri نميدونم چرا بچه ها نميان ساعت مطالعشونو بگن من درسته امروز عقب افتادم ولي ظهر اگه تاپيك نبود يا خوابيده بودم يا كلا بازيگوشي ميكردم چون هم خوابم ميومد هم اعصابم خورد بود. ولي به خاطر درسم دل مامانمم به دست آوردم
چون اون كه ازم ناراحت باشه كارام گره ميفته.
بريم درس️ دعاي خيرم واست دوست نازم
️
️
-
zahra zakeri نميدونم چرا بچه ها نميان ساعت مطالعشونو بگن من درسته امروز عقب افتادم ولي ظهر اگه تاپيك نبود يا خوابيده بودم يا كلا بازيگوشي ميكردم چون هم خوابم ميومد هم اعصابم خورد بود. ولي به خاطر درسم دل مامانمم به دست آوردم
چون اون كه ازم ناراحت باشه كارام گره ميفته.
بريم درس️ دعاي خيرم واست دوست نازم
️
️
مليكابانو
واقعا تاپیک اثر بخشه وقتی کاری رو گروهی انجام میدیم انگیزمون بیشتره
منم اگر بخوام کم کاری کنم باعث میشه عذاب وجدان بگیرم چون قول دادم و باید بهش عمل کنم وقتی کاری رو شروع میکنم تا تهش هستم...
ایشالا جدی تر ادامه میدیم و روز به روز بهتر میشیم
منم برای تو بخاطر ایده خیییلی خوبت و همه کسایی که اومدن وسط آزو موفقيت ميكنم -
@kimia_afshar مرسی گلم ارزوی خوبیه انشالله که بتونم جواب اینهمه رنج و تلاشمو ببینم
موفق و سلامت باشی@00HELEN00
عرق سعی محال است که ممکن نشود -
مليكابانو سلام ، یه پیشنهاد برای افزایش ساعت مطالعه تون داشتم ، موقعی که دارید درس میخونید اصلا در طول روز حساب نکنید که چند ساعت و چقدر خواندید، مثلا مدام با خودتون نگید یه ساعت خوندم دو ساعت خوندم ۵ ساعت خوندم ، حالا این قدر مونده تا به ۱۰ برسم ، چجوری تا آخر شب به ۱۰ ساعت برسونم ، و هزار تا فکر و خیال دیگه ، فقط یک کار انجام بدید ، وقتی انرژی دارید و می تونید درس بخونید شروع کنید به درس خوندن ، وقتی هم که خسته و بی انرژی هستید استراحت کنید ، خستگیتون برطرف شد دوباره شروع کنید به خوندن ، وقتی کاراتون تموم شد و خواستید بخوابید اون موقع ساعت مطالعه تون رو که حتما یه جا یادداشت کردید جمع بزنید و سورپرایز شید
حتی ممکنه ببینید ۱۰ ساعت یا شاید بیشتر خواندید و اصلا متوجه نشدید و خستگیتون هم شاید کمتر باشه ، چون وقتی جمع میزنید میبینید شده ۴ ساعت ۳ ساعت و ... ذهنتان یه دفعه خسته میشه می بینه اینقدر درس خونده .
نمیدونم شنیدید یا نه ، ولی میگن افراد موفق اینقدر درگیر تلاش و کارکردن هستن که اصلا فرصت ندارن به نتیجه فکر کنن . از روزتون تا جایی که انرژی دارید استفاده کنید، اصلا به این متعهد بشید که هروقت انرژی داشتید و میتوانستید بخونید شروع کنید به درس خوندن ، اصلا به این فکر نکنید که قراره چند ساعت بشه بگذارید آخر شب وقتی همه کاراتون رو انجام دادید و به نحو احسن از انرژی و پتانسیل اون روزتون استفاده کردید بینید چند ساعت خواندید، خودتون رو درگیر نتیجه نکنید ، وظیفه ی شما فقط اینه که از فرصت ها تون به خوبی استفاده کنید نه اینکه حتما ۱۰ ساعت درس بخونید ، اصلا شاید روزی رسید که خدایی نکرده حالتون خوب نبود ، سرما خورده بودید مثلا ، اگه هدفتون این باشه که ۱۰ ساعت بخونید چون حالتون خوب نیست میبینید نمی تونید ۱۰ ساعت بخونید پس بِهَم میر یزید و غصه میخورید و اون روز کلا ساعت مطالعه تون میشه صفر ، ولی اگه هدفتون این باشه که از توانتون به خوبی استفاده کنید حتی اون روزهایی هم که حالتون بده میبینید یه فرصت هایی هست که بتونید بخونید.
کنکور به کسی نتیجه میده که از فرصت ها و توانش به خوبی استفاده کنه ، نه اینکه حتما ۱۰ ساعت یا بیشتر بخونه ، اگه از فرصت ها تون، انرژی و توانتون به خوبی استفاده کنید مطمئن باشید سر جلسه کنکور هیچ عذاب وجدانی ندارید ولی اگه خوب استفاده نکنید اونجاست که عذاب وجدان رهاتون نمیکنه.
اصلا هروقت میخواید درس بخونید از خودتون بپرسید الان میتونم درس بخونم ؟ اگه جوابش شد بله ، پس بخونید ، جوابش شد نه ، استراحت کنید ورزش کنید میوه ای بخورید و کاری رو انجام بدید که انرژیتون رو بهتون برگردونه.
ببخشید طولانی شدامیدوارم مفید باشه .
موفق باشید