طرح تغيير چهل روزه
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلامليكابانو من هم هستم یا علی
-
فقط سوال داشتم من نمیدون چیم شده صبحا که از خواب بیدار میشم تا شب کسلم و ساعت مطالعه ام روزای تعطیل 5 ساعت شده کمکم کنید
-
مليكابانو من هم هستم یا علی
-
فقط سوال داشتم من نمیدون چیم شده صبحا که از خواب بیدار میشم تا شب کسلم و ساعت مطالعه ام روزای تعطیل 5 ساعت شده کمکم کنید
@ALI-FIROZI در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من خودم خيلي داغون بودم تو خواب و درس پس من ادم مناسبي واسه جواب دادن نيستم
دوستاني كه خوب ميخونن كمك كنن
ولي خب از من ميپرسين بياينو بهش فكر نكنين و وانمود كنين مشكلي نبوده ببينين خوب نميشه. من از شهدا و امام زمان و امام حسين خيليييي كمك ميگيرم. اگه اعتقادات مذهبي دارين مث من باهاشون حرف بزنين و ازشون بخواين كمكتون كنن. شايد عجيب به نظر برسه ولي اولين باري كه ده ساعت خوندم چند روز پيش بود كه از شهيد سليماني كمك خواستم و بهشون گفتم ابروي منو پيش دوستام واسه قولي كه دادم حفظ كنين. و باور كنين اگه اون ده ساعت نبود اين باور در من به وجود نميومد كه ميتونم ده ساعت بخونم -
@ALI-FIROZI در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من خودم خيلي داغون بودم تو خواب و درس پس من ادم مناسبي واسه جواب دادن نيستم
دوستاني كه خوب ميخونن كمك كنن
ولي خب از من ميپرسين بياينو بهش فكر نكنين و وانمود كنين مشكلي نبوده ببينين خوب نميشه. من از شهدا و امام زمان و امام حسين خيليييي كمك ميگيرم. اگه اعتقادات مذهبي دارين مث من باهاشون حرف بزنين و ازشون بخواين كمكتون كنن. شايد عجيب به نظر برسه ولي اولين باري كه ده ساعت خوندم چند روز پيش بود كه از شهيد سليماني كمك خواستم و بهشون گفتم ابروي منو پيش دوستام واسه قولي كه دادم حفظ كنين. و باور كنين اگه اون ده ساعت نبود اين باور در من به وجود نميومد كه ميتونم ده ساعت بخونممليكابانو من هم مذهبی ام ممنون از راهنمایی تون
-
مليكابانو من هم مذهبی ام ممنون از راهنمایی تون
-
@ALI-FIROZI آدم همين كه آدمه يعني اراده داره. دعا ميكنم از گنجي كه درونتونه استفاده كنين
مليكابانو باز هم ممنون
-
طرح خیلی خوبیه اما نمیشه روزای اول حداقل از شیش ساعت شروع کنیم؟؟؟؟
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیده@Cansado در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیدهاره منم موافقم
مليكابانو ب تظرم اینطوری موفق تره طرحمون ی ساعت پایه مثلا 6 یا 7 ساعت بگیم بعد خرد هرد زیادش کنیم مثلا روزی 20 دیقه زیاد کنیم -
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیده@Cansado تو میتانی