طرح تغيير چهل روزه
-
من امروز کلا ریاضی رو فیتیله پیچ می کردم...با آمار و ماتریس و انتگرال شروع کردم...امیدوارم هممون به آرزوهای بزرگمون برسیم.
-
من امروز کلا ریاضی رو فیتیله پیچ می کردم...با آمار و ماتریس و انتگرال شروع کردم...امیدوارم هممون به آرزوهای بزرگمون برسیم.
Mohsen Taheri شما ميخواين اجرا كنين چالشو؟
-
Mohsen Taheri شما ميخواين اجرا كنين چالشو؟
مليكابانو آهان!ببخشید من متن بالا رو کامل نخوندم و هول هولکی جواب دادم...راستش من کلا شبا بی خواب ام....یعنی اصن نمی تونم بخوابم شبها زود.ولی براتون دعا می کنم که موفق بشید.
-
مليكابانو آهان!ببخشید من متن بالا رو کامل نخوندم و هول هولکی جواب دادم...راستش من کلا شبا بی خواب ام....یعنی اصن نمی تونم بخوابم شبها زود.ولی براتون دعا می کنم که موفق بشید.
Mohsen Taheri خواب منم مدتها همينطوري بود درستش كردم باز بهم ريخت
ميخواستم بپرسم اگه هستين به نظرتون چندساعت بخونيم چون بچه ها فقط حاضري زدن رفتن -
مليكابانو دوست من به جای اینکه ذهنت رو درگیر یهویی ده ساعت کردن بکنی سعی کن ثبات داشته باشی این هفته رو بذار روی شش ساعت ساعت خوندن روز به روز ده دقیقه به روز قبلاً اضافه کن هفته بعد رفتی روی هفت ساعت وتوی اون هفته هم هر روز مقید باش ده دقیقه بیشتر از دیروز بخونی اینطور بازدهت بالاتر میره چون بالطبع استرست کمتر شده به امید خدا...موفق باشید
nellsaa در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو دوست من به جای اینکه ذهنت رو درگیر یهویی ده ساعت کردن بکنی سعی کن ثبات داشته باشی این هفته رو بذار روی شش ساعت ساعت خوندن روز به روز ده دقیقه به روز قبلاً اضافه کن هفته بعد رفتی روی هفت ساعت وتوی اون هفته هم هر روز مقید باش ده دقیقه بیشتر از دیروز بخونی اینطور بازدهت بالاتر میره چون بالطبع استرست کمتر شده به امید خدا...موفق باشید
يه بار قبلا همينو خودم بخ بچه ها گفتم باز ترس برم داشت اومدم رو ده به نظرتون الان دير نيست واسه ٦ ساعت؟
-
Mohsen Taheri خواب منم مدتها همينطوري بود درستش كردم باز بهم ريخت
ميخواستم بپرسم اگه هستين به نظرتون چندساعت بخونيم چون بچه ها فقط حاضري زدن رفتنمليكابانو از من نپرس.چون من تو این مسیر کنکور دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارم.خیلی سختی کشیدم.من باید امسال به هدفم برسم.شمام مطمئنا اگه جای من بودید و حس و حال من رو داشتید حتما اینجوری می بودید(یه وقت بی احترامی نشه خدایی نکرده).من آتیشی ام که دیگه خاموش نمی شم یعنی نباید بشم.اهداف بزرگی تو ذهنمه که باید بهشون برسم درغیر اینصورت حس می کنم به روح و قدرتی که خداوند به هم عطا کرده ظلم بزرگی کردم.
-
مليكابانو از من نپرس.چون من تو این مسیر کنکور دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارم.خیلی سختی کشیدم.من باید امسال به هدفم برسم.شمام مطمئنا اگه جای من بودید و حس و حال من رو داشتید حتما اینجوری می بودید(یه وقت بی احترامی نشه خدایی نکرده).من آتیشی ام که دیگه خاموش نمی شم یعنی نباید بشم.اهداف بزرگی تو ذهنمه که باید بهشون برسم درغیر اینصورت حس می کنم به روح و قدرتی که خداوند به هم عطا کرده ظلم بزرگی کردم.
Mohsen Taheri درسته منم همين فكرو ميكنم . ايشالا امسال به هدفتون ميرسين
-
يه بار قبلا همينو خودم بخ بچه ها گفتم باز ترس برم داشت اومدم رو ده به نظرتون الان دير نيست واسه ٦ ساعت؟
این پست پاک شده! -
مليكابانو مسئله دیر یا زود بودن نیست نه اینکه مهم نباشه بلکه مهمتر استمرار خوندن شماست بنظرتون در هفته به فرض دوروز ده ساعت بخونید دوروز دوساعت وبه فرض سه روز سه ساعت وبه همین منوال تا کنکور پیش برید با اون همه استرس بهتره یا از هفته ای شش ساعت شروع کنید ویا ثبات برید جلو....هیچ اتفاق مثبتی که براتون نیفته استرس تون کمتر میشه چون میدونید منظم و برنامه ریزی شده خیز برداشتی برا ده ساعت...اگر ساعت های مطالعه خودتون رو یادداشت کرده باشید ویه میانگین ازش بگیرید فکر کنم بهتر بتونید تصمیم گیری کنید،موفق باشید
-
مليكابانو مسئله دیر یا زود بودن نیست نه اینکه مهم نباشه بلکه مهمتر استمرار خوندن شماست بنظرتون در هفته به فرض دوروز ده ساعت بخونید دوروز دوساعت وبه فرض سه روز سه ساعت وبه همین منوال تا کنکور پیش برید با اون همه استرس بهتره یا از هفته ای شش ساعت شروع کنید ویا ثبات برید جلو....هیچ اتفاق مثبتی که براتون نیفته استرس تون کمتر میشه چون میدونید منظم و برنامه ریزی شده خیز برداشتی برا ده ساعت...اگر ساعت های مطالعه خودتون رو یادداشت کرده باشید ویه میانگین ازش بگیرید فکر کنم بهتر بتونید تصمیم گیری کنید،موفق باشید
-
امروز دوم اسفنده
اگه ٦ ساعت درس بخونيم و هر روز ده دقيقه اضافه كنيم هر ٦ روز يك ساعت اضافه ميشه
ما يه روزم بيخيال ميشيم ميكنيمش هر هفت روز يه ساعت
تا ٩ اسفند ميرسيم به ٧
تا ١٦ اسفند ميرسبم به ٨
تا ٢٣ اسفند ميرسيم به ٩
تا ١ فروردين ١٠
تا ٨ فروردين ١١
تا ١٥ فروردين ١٢
تا ٢٢ فروردين ١٣
تا ٢٩ فروردين ١٤
ببينين تا ١٤ رفتم
اخر فروردين درحاليكه دو ماه، دو ماه و نيم مونده به كنكور رسيديم به ١٤
بعدش تلاش ميكنيم ١٤ نگهش داريم
بچه ها من هنوز واسه امروز نخوندم پس اگه موافقين يه ياعلي بگين و شما هم شروع كنين از ٦
بار قبل گزارش ندادين ولي من حتي نيم ساعتو گفتم
بازم ميگم و تلاش ميكنم طبق برنامه پيش برم
٥٦ روز تا ١٤ ساعت ( ٨ هفته )
٧٠ روز ، حفظ ١٤ ساعت ( ١٠ هفته )
يك هفته هم كه هفته ي آخره
آخرين زماناي فرصت داشتن واسه تغييرا نذاريم دير شه
بسم الله الرحمن الرحيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
امروز دوم اسفنده
اگه ٦ ساعت درس بخونيم و هر روز ده دقيقه اضافه كنيم هر ٦ روز يك ساعت اضافه ميشه
ما يه روزم بيخيال ميشيم ميكنيمش هر هفت روز يه ساعت
تا ٩ اسفند ميرسيم به ٧
تا ١٦ اسفند ميرسبم به ٨
تا ٢٣ اسفند ميرسيم به ٩
تا ١ فروردين ١٠
تا ٨ فروردين ١١
تا ١٥ فروردين ١٢
تا ٢٢ فروردين ١٣
تا ٢٩ فروردين ١٤
ببينين تا ١٤ رفتم
اخر فروردين درحاليكه دو ماه، دو ماه و نيم مونده به كنكور رسيديم به ١٤
بعدش تلاش ميكنيم ١٤ نگهش داريم
بچه ها من هنوز واسه امروز نخوندم پس اگه موافقين يه ياعلي بگين و شما هم شروع كنين از ٦
بار قبل گزارش ندادين ولي من حتي نيم ساعتو گفتم
بازم ميگم و تلاش ميكنم طبق برنامه پيش برم
٥٦ روز تا ١٤ ساعت ( ٨ هفته )
٧٠ روز ، حفظ ١٤ ساعت ( ١٠ هفته )
يك هفته هم كه هفته ي آخره
آخرين زماناي فرصت داشتن واسه تغييرا نذاريم دير شه
بسم الله الرحمن الرحيم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا