طرح تغيير چهل روزه
-
سلام داداش کالا نفهمیدم چطور حل کردی ):
MahdiNOVE غمت نباشه سه سوته میریم تو کارش
من با کاربرد مشتق نرفتم اصلا درواقع مثلثاتی رفتم محض
خودم حال کردم وقتی می نوشتم
راستی درسته جواباش؟ -
راستی درسته جواباش؟خوبی داداش کم پیدایی ؟
-
راستی درسته جواباش؟اره حاجی پشمام سوخت ناموسا با مثلثات چطور حل کردی اخه من حل عادیش رو یاد گرفتم ولی
-
خوبی داداش کم پیدایی ؟
MahdiNOVE مث باد طوفان شدم هر روز افتاده به کناری
-
MahdiNOVE مث باد طوفان شدم هر روز افتاده به کناری
یعنی علافی ؟
-
اره حاجی پشمام سوخت ناموسا با مثلثات چطور حل کردی اخه من حل عادیش رو یاد گرفتم ولی
MahdiNOVE راستش به دیوار تکیه داده بودم رفتم تو تجسمات خودم و دیدم خیلی خوشگل شد..
خودمم کف کردم -
یعنی علافی ؟
MahdiNOVE ن بابا...
منظورم اینه تو درونم نا آرومم -
MahdiNOVE راستش به دیوار تکیه داده بودم رفتم تو تجسمات خودم و دیدم خیلی خوشگل شد..
خودمم کف کردممن که هیچی نفهمیدم و فک نکنم با توضیح متنی چیزی بفهمم باید ویدیو بگیری
-
MahdiNOVE ن بابا...
منظورم اینه تو درونم نا آروممMohsen Taheri
ها ایکه گفتی یعنی چه ؟ -
من که هیچی نفهمیدم و فک نکنم با توضیح متنی چیزی بفهمم باید ویدیو بگیری
MahdiNOVE بخدا اگه امکانش بود می دادم...بسم الله عیب داره همینجا بگم می ترسم ملیکا ناراحت بشه ولی تو خصوصی داغوه نمی تونم بگم
-
MahdiNOVE بخدا اگه امکانش بود می دادم...بسم الله عیب داره همینجا بگم می ترسم ملیکا ناراحت بشه ولی تو خصوصی داغوه نمی تونم بگم
متنی بگو همینجا نفهمیدم اسکایپ زنگ میزنم میگی
-
متنی بگو همینجا نفهمیدم اسکایپ زنگ میزنم میگی
MahdiNOVE ی دایره صاف و صوف بکش رو کاغذ...بعد دوتا ضلع مثلث رو تصور ک همون شعاع های راست و چپت باشن...خب.....الان ضلع سوم نداری پس مثلثی نداریم هنوز...بعد نمه نمه ضلع هار که همون شعاع ها باشن تکون بده بیان بالا همزمان باهم..
-
-
Mohsen Taheri
خوب ؟! -
Mohsen Taheri
خوب ؟!MahdiNOVE ببین حالا این مثلث که داره ایجاد میشه اولش که شعاع ها میان بالا یعنی نقاط A وB دارن میرن اون بالا که ب هم برس اول مساحتش کوچیکه بعد به یک ماکسی میرسه بعد دوباره کوچولو میشه...