طرح تغيير چهل روزه
-
@Cansado تو میتانی
-
@Cansado در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@ALI-FIROZI شعار گفتن آسونه
مليكابانو با اجازه من ی پیشنهاد دارم
هدف پایه من 8 ساعته (شما @Cansado میتونید هر چن ساعتی ک راحت بدون خستگی میخوندید رو در نظر بگیرین مثلا من خودم اولش از 5 ساعت شروع کردم )
بعد ما چله مون رو از اون تعداد ساعت استارت میزنیم و روزی 20 دیقه اضافه میکنیم ب ساعت مطالعه مون...
البتع بدیهیه روزایی ک آدم کلاس داره یا آزمونه کمتر از روزای دیگ میخونه
من خودم هدفم رو اینجا میگم با اجازه
من انشاءالله میخوام آخر این چله روزی 12 ساعت ب راحتی بخونم ب جز چهارشنبه ها و جمعه ها ک اون روز ها 8 ساعت میخونم (ب خاطر کلاس و...)
.
.
.
بقیه دوستان هم ک با 10 ساعت اوکین خیلی ام عالی با 10 ساعت استارت بزنن
.
.
.
مليكابانو البته نظر شخصیم بود
وگرنه تاپیک خودته اختیارشم دست خودته -
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چقد خوشحالم كه اينجا و واسه اين تصميم ميبينمت
️
️
️
️
ممنون عززیم
منم خیلی زیاد خوشحال شدم همچین تاپیک خوبی زدی
واقعا ایول عاااالیهmy name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
️
️
️
️
ممنون عززیم
واقعا ایول عاااالیهمن كامنتتو خوندم ميگي از هشت ساعت شروع كنيم ؟
-
طرح خیلی خوبیه اما نمیشه روزای اول حداقل از شیش ساعت شروع کنیم؟؟؟؟
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیده -
@Cansado به جمعمون خوش اومدي عزيزم
چرا كه نه
اخه ماها چندماه ديگه كنكور داريم
شما اصن لزومي نداره اونقد بخوني گلم
پس با همون ساعت مطالعه اي باش كه خودت درست و منطقي ميدوني
️
-
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
️
️
️
️
ممنون عززیم
️
️
️
️
ممنون عززیم
خوب راستش من اول نظرم این بود ک هنه از ی ساعت پایه کم تر مثلا 6-7 ساعت شروع کنیم و کم کم مصلا روزی 20 دیقه زیادش کنیم
ولی بعد گفتم خب شاید بعضی ها با 10 ساعت راحت ترن بعدش گفتم میشع اینطوری کرد ک هرکی بیشترین مقداری ک میتونه بخونه رو در نظر بگیره و همون رو روزی 20 دیقه اضافه کنه
.
.
.
البتع بازم میگم نظر شخصیم بودبازم خودت هرجوری ک میدونی...
-
️
️
️
️
ممنون عززیم
خوب راستش من اول نظرم این بود ک هنه از ی ساعت پایه کم تر مثلا 6-7 ساعت شروع کنیم و کم کم مصلا روزی 20 دیقه زیادش کنیم
ولی بعد گفتم خب شاید بعضی ها با 10 ساعت راحت ترن بعدش گفتم میشع اینطوری کرد ک هرکی بیشترین مقداری ک میتونه بخونه رو در نظر بگیره و همون رو روزی 20 دیقه اضافه کنه
.
.
.
البتع بازم میگم نظر شخصیم بودبازم خودت هرجوری ک میدونی...
my name من ميگم واسه اينكه هركسي با هرتواني همراهمون باشه و جانزنه هركسي خودش يه ساعتيو درنظر بگيره كه هم چالشه واسش و هم منطقيه در عين حال بعد اعلام كنه هر روز كه بعش پايبنده يا نه
منم كه ميگم ده ممكنه تا چند روز بيام بگم نخوندم اونقدولي من ادم پايداريم و ميمونم پاي برنامم اگه كسي ممكنه دلسرد بشه و جا بزنه كمتر بخونه . همين الان بعضي از دوستاي گلم تو اون يكي تاپيك گفته بودن ١٤ ساعت يه روزايي خوندن من كه نصف اونو هم به سختي خوندم بايد ناراحت بشم ؟ اصلن
بايد واقع بين باشيم . هركسي راه خودشو واسه موفقيت طي ميكنه. اينجا فقط قراره بگيم از پس قولي كه به خودمون داديم بر اومديم يا نه به هيچكس هم ربطي نداره قولمون از اول چقدر بوده
-
my name من ميگم واسه اينكه هركسي با هرتواني همراهمون باشه و جانزنه هركسي خودش يه ساعتيو درنظر بگيره كه هم چالشه واسش و هم منطقيه در عين حال بعد اعلام كنه هر روز كه بعش پايبنده يا نه
منم كه ميگم ده ممكنه تا چند روز بيام بگم نخوندم اونقدولي من ادم پايداريم و ميمونم پاي برنامم اگه كسي ممكنه دلسرد بشه و جا بزنه كمتر بخونه . همين الان بعضي از دوستاي گلم تو اون يكي تاپيك گفته بودن ١٤ ساعت يه روزايي خوندن من كه نصف اونو هم به سختي خوندم بايد ناراحت بشم ؟ اصلن
بايد واقع بين باشيم . هركسي راه خودشو واسه موفقيت طي ميكنه. اينجا فقط قراره بگيم از پس قولي كه به خودمون داديم بر اومديم يا نه به هيچكس هم ربطي نداره قولمون از اول چقدر بوده
دقیقااا کاملا موافقم
قرار نیست وقتی دوستامون بیشتر میخونن استرس بگیریم یا ناراحت شیم ب جاش بیشتر انگیزه میگیریم تا ما هم مث اونا رشد کنیم