طرح تغيير چهل روزه
-
@jahad-20
@خانوم-وكيل
ی کتاب هست ب اسم قول و قرار
خوندنی نیس ک وقتتون رو بگیره
نوشتنی هست ک اونم روزانه وقت کمی رو میگیره -
@خانوم-وكيل ممنون از تعریفت ولی هنوزم دیر نیست امسال کنکور ودادی تابستون میترکونی
البته من خودم مطمئنم زمان کنکورم که برسه من ول نمیکنم کتابا رو -
@jahad-20
@خانوم-وكيل
نوشتنی هست ک اونم روزانه وقت کمی رو میگیره -
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@jahad-20
@خانوم-وكيل
نوشتنی هست ک اونم روزانه وقت کمی رو میگیرهسرچ کنین کتاب قول و قرار
-
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@jahad-20
@خانوم-وكيل
نوشتنی هست ک اونم روزانه وقت کمی رو میگیرهسرچ کنین کتاب قول و قرار
-
@خانوم-وكيل اولا خدا نکنه دومااسلام دین اعتداله واقعا یعنی تویه روز به اندازه ی یه ساعتم وقت نداری یه کتاب بخونی؟
-
@jahad-20 كنكور ادمو عوض ميكنه بذار كنكوري بشي ميدوني چطوريه ادم همه اش وقت تلف ميكنه ولي فكرت تمام مدت با درسه
@خانوم-وكيل اره میفهمم واقعا میفهمم مثلا من خودم شاید بیشتر از 5 یا 6 ساعت درروز نخونم ها ولی نمیتونم بقیش وبرمنامه ریزی کنم واسه حفظم خیلی هم ناراحتم چون کم کم همش داره از یادم میره
اصلا وقتی برنامه میریزم به چیزی جز درس نمیتونم فکر کنم
ولی مثبت اندیش باش ان شاءالله کنکور وخوب میدی بعدشم میری سمت کتاب -
@خانوم-وكيل اره میفهمم واقعا میفهمم مثلا من خودم شاید بیشتر از 5 یا 6 ساعت درروز نخونم ها ولی نمیتونم بقیش وبرمنامه ریزی کنم واسه حفظم خیلی هم ناراحتم چون کم کم همش داره از یادم میره
اصلا وقتی برنامه میریزم به چیزی جز درس نمیتونم فکر کنم
ولی مثبت اندیش باش ان شاءالله کنکور وخوب میدی بعدشم میری سمت کتاب -
@jahad-20 ابجيم از دستم شاكيه يه كم چون كامل نشد اجرا كنم برنامشو باز دعوامون شد يه كم بعدشم من واسه نيمه مرداد برنامه ريختم ممكنه كنكور عقب نيفته اونقد نميدونم توكل برخدا ولي اگه موندم هم سعي ميكنم روزي چن صفحه بخونم بين درسام
-
@jahad-20 ابجيم از دستم شاكيه يه كم چون كامل نشد اجرا كنم برنامشو باز دعوامون شد يه كم بعدشم من واسه نيمه مرداد برنامه ريختم ممكنه كنكور عقب نيفته اونقد نميدونم توكل برخدا ولي اگه موندم هم سعي ميكنم روزي چن صفحه بخونم بين درسام