چطورخودموبه خرداد برسونم؟
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . من برای خرداد ماه باید فیزیک و زیست رو امتحان بدم در حالی که لای کتب رو تاحالا باز نکردم. استرس دارم که برسم لطفا راهنمایی کنید چطور بخونم یا ویدئو کدوم دبیر رو تماشا کنم که زودتر به نتیجه برسم؟ خیلی هم لازم نیست تستی باشه ، برای سال دهم
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام . من برای خرداد ماه باید فیزیک و زیست رو امتحان بدم در حالی که لای کتب رو تاحالا باز نکردم. استرس دارم که برسم لطفا راهنمایی کنید چطور بخونم یا ویدئو کدوم دبیر رو تماشا کنم که زودتر به نتیجه برسم؟ خیلی هم لازم نیست تستی باشه ، برای سال دهم
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBanoo Ziba برای زیست که استاد موقاری ولی فیزیک رو نمیدونم اقای داداشی هستن و اقای یاری ی مبحثو ببین از هردو ببین کدوم بهتره
-
Banoo Ziba برای زیست که استاد موقاری ولی فیزیک رو نمیدونم اقای داداشی هستن و اقای یاری ی مبحثو ببین از هردو ببین کدوم بهتره
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare ممنونم.وقتم خیلی کمه استرس دارم
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBanoo Ziba زیست که استاد موقاری هستش
صفر تا صدشو پیشنهاد میکنم
که البته شامل بخش های تستیم میشه
ولی فوق العادس( :
کتاب خاصی نیاز نیس
زیست فقط تکرار و تکراره( برا تشریحی)
فیزیک هم که استاد داداشی که مبتدی تدریس میکنن
برا فیزیک مثالاو تمارین کتاب رو حتما حل کن
اگه تونستی کتاب پرسمان رو هم حل کن( :
موفق باشی -
Banoo Ziba زیست که استاد موقاری هستش
ولی فوق العادس( :
کتاب خاصی نیاز نیس
موفق باشینوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar ممنون از راهنمایی تون
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
زیست اگه تستی نیست همون متن کتاب درسی جوابه منتهی باید بارها و بارها دور کنی سرفا حقظ نکن سعی کن برای خودت تحلیلش کنی اگرم کتابی مثل میکرو داری از اونم میتونی استفاده کنی
فیزیکم اقای کازرانیان بنظرم خیلی دلنشین درس میدن البته تستی میتونی بخش توضیح رو نگاه و کنی بعد از نمونه سوالات امتحانات خرداد و تمرین های کتاب استفاده کنی -
سلام
زیست اگه تستی نیست همون متن کتاب درسی جوابه منتهی باید بارها و بارها دور کنی سرفا حقظ نکن سعی کن برای خودت تحلیلش کنی اگرم کتابی مثل میکرو داری از اونم میتونی استفاده کنی
فیزیکم اقای کازرانیان بنظرم خیلی دلنشین درس میدن البته تستی میتونی بخش توضیح رو نگاه و کنی بعد از نمونه سوالات امتحانات خرداد و تمرین های کتاب استفاده کنینوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad abedi ممنونم
-
Banoo Ziba زیست که استاد موقاری هستش
ولی فوق العادس( :
کتاب خاصی نیاز نیس
موفق باشینوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar همین چیزی که ایشون گفتن، پیشنهاد خوبیه
فقط به این شرط که مستمر باشه
خود من آرزوم بود زمانی که مدرسه میرفتم با آلا آشنا میشدم