-
@f-noori7979 در ضعف شیمی گفته است:
Mojtaba9233
من هر روز چهار ساعت برای شیمی وقت میزارم
بنظر من برای درسای اختصاصی تایم کمتر از سه ساعت نباید گذاشت چون باعث میشه یه مبحث کامل نشه و یادگیریتون منسجم نباشه.اگه بتونید هر روز یه تایم مفید برای شیمی داشته باشید تو زمان خیلی کم تمومش میکنیدخب اخه من برنامم ی جوریه که نمیدونم درسته یا نه من ازمون سنجش میرم و حالا بین ازمون ها فاصله 4 هفته ای هست من سعی میکنم 3 هفته اول هر هفته دروس یه پایه رو بخونم و تست بزنم و هفته اخر مرور باشه برای امادگی تو ازمون بعد این برنامه اجازه نمیده شیمی 3 ساعت بخونم
یعنی به نظرتون برنامه رو باید عوض کنم؟Mojtaba9233
پشت کنکوری هستین؟ -
Mojtaba9233
پشت کنکوری هستین؟بله فارغ التحصیل 98
-
بله فارغ التحصیل 98
Mojtaba9233
خب شما الان شیمیتونو با این شیوه که پیش میرین چند درصد میزنین؟ -
Mojtaba9233
خب شما الان شیمیتونو با این شیوه که پیش میرین چند درصد میزنین؟@f-noori7979 ضعیف حدودا 20
-
@f-noori7979 ضعیف حدودا 20
Mojtaba9233
خب پس با این روش نتیجه دلخواهتونو نمیگیرین چند ماه دیگم بیشتر وقت ندارین شما توی هر ماه یه آزمون دارین توی هر آزمونم 50 درصد پایه و 50 درصد دوازدهمه خوبیش اینه که مدرسه نمیرید و وقتتون برای خودتونه پس مثلا از امروز تا سه هفته دیگه که آزمون دارین اگه دوازدهمو فعلا بزارین کنار توی این سه هفته راحت میتونین دهمو تموم کنین و با همین اطلاعات میتونین درصد 30-40 بگیرین در اوج بدشانسی درصدتون همون20 میمونه ولی اگه همین روشو توی سه هفته بعدشم اجرا کنین یازدهمم تمومه و توی آزمون بعدتون مطمئنم یه درصد عالی میگیرین -
@f-noori7979 ضعیف حدودا 20
Mojtaba9233
البته من نظر خودمو گفتم و شما میتونین این کارو نکنین ولی توجه داشته باشین که هدف اصلی شما کنکوره نه آزمونای آزمایشی این آزمونا کمک میکنن که شما در طول مسیر خودتونو محک بزنید -
Mojtaba9233
خب پس با این روش نتیجه دلخواهتونو نمیگیرین چند ماه دیگم بیشتر وقت ندارین شما توی هر ماه یه آزمون دارین توی هر آزمونم 50 درصد پایه و 50 درصد دوازدهمه خوبیش اینه که مدرسه نمیرید و وقتتون برای خودتونه پس مثلا از امروز تا سه هفته دیگه که آزمون دارین اگه دوازدهمو فعلا بزارین کنار توی این سه هفته راحت میتونین دهمو تموم کنین و با همین اطلاعات میتونین درصد 30-40 بگیرین در اوج بدشانسی درصدتون همون20 میمونه ولی اگه همین روشو توی سه هفته بعدشم اجرا کنین یازدهمم تمومه و توی آزمون بعدتون مطمئنم یه درصد عالی میگیرین@f-noori7979 یعنی بقیه درسا رو نخونم و فقط شیمی بخونم؟
-
Mojtaba9233
البته من نظر خودمو گفتم و شما میتونین این کارو نکنین ولی توجه داشته باشین که هدف اصلی شما کنکوره نه آزمونای آزمایشی این آزمونا کمک میکنن که شما در طول مسیر خودتونو محک بزنید@f-noori7979 اره خب صد در صد همینه منم هدفم کنکوره اما یکم تراز کم توی ازمون ازمایشی روحیه ادمو خراب میکنه
-
@f-noori7979 یعنی بقیه درسا رو نخونم و فقط شیمی بخونم؟
Mojtaba9233
نههههههههههههههههه به هیج وجه شما فقط هر روز یه تایم مفید به شیمیتون اختصاص میدین حالا زمانشو خودتون تعیین کنین ولی از چهار ساعت بیشتر نشه و تو این تایم ذهنتون فقط روی درسی که میخونین متمرکز باشه فقط هر یه ساعت یه بار یه استراحت 5 دقیقه ای داشته باشین ولی ترجیحا مراقب باشین 5 دقیقه نشه یه ساعت(دیدم که میگم) در کنار شیمی از بقیه درساتونم غافل نشید چون حتی اگه درصد شیمی کنکورتون صد هم باشه ولی بقیه صفر با کارتون نمیاد ولی با میانگین درصد 50 برای همه درساتون رتبه خیلی بهتری میارین -
@f-noori7979 اره خب صد در صد همینه منم هدفم کنکوره اما یکم تراز کم توی ازمون ازمایشی روحیه ادمو خراب میکنه
Mojtaba9233
یه بار این اتفاق ممکنه بیوفته ولی وقتی شما مطمئن باشین که راهتون درسته و روی برنامه دارین پیش میرین هیچ اشکالی نداره و درصد عالی آزمون بعدیتون جبرانش میکنه به شرطی که همیشگی نشه -
Mojtaba9233
نههههههههههههههههه به هیج وجه شما فقط هر روز یه تایم مفید به شیمیتون اختصاص میدین حالا زمانشو خودتون تعیین کنین ولی از چهار ساعت بیشتر نشه و تو این تایم ذهنتون فقط روی درسی که میخونین متمرکز باشه فقط هر یه ساعت یه بار یه استراحت 5 دقیقه ای داشته باشین ولی ترجیحا مراقب باشین 5 دقیقه نشه یه ساعت(دیدم که میگم) در کنار شیمی از بقیه درساتونم غافل نشید چون حتی اگه درصد شیمی کنکورتون صد هم باشه ولی بقیه صفر با کارتون نمیاد ولی با میانگین درصد 50 برای همه درساتون رتبه خیلی بهتری میارین@f-noori7979 به نظرتون راهی هست که به با یه برنامه ریزی هم فیلمای الا رو دید و هم کتاب خوند و هم تست زد؟
چون من هر روز دارم وقت کم میارم -
@f-noori7979 به نظرتون راهی هست که به با یه برنامه ریزی هم فیلمای الا رو دید و هم کتاب خوند و هم تست زد؟
چون من هر روز دارم وقت کم میارمMojtaba9233
کدوم درسا رو فیلم میبینین؟ -
Mojtaba9233
یه بار این اتفاق ممکنه بیوفته ولی وقتی شما مطمئن باشین که راهتون درسته و روی برنامه دارین پیش میرین هیچ اشکالی نداره و درصد عالی آزمون بعدیتون جبرانش میکنه به شرطی که همیشگی نشه@f-noori7979 خب اره نهایتا یکی دو تا ازمون میشه شیمی رو ی کوچولو نادیده گرفت
-
Mojtaba9233
کدوم درسا رو فیلم میبینین؟@f-noori7979 دروس اختصاصی همشون
-
@f-noori7979 خب اره نهایتا یکی دو تا ازمون میشه شیمی رو ی کوچولو نادیده گرفت
Mojtaba9233
اگه با همین روش پیش برید و با تمرکز بخونین بنظر من کاهش درصد نخواهید داشت توی آزمون بعدیتون -
@f-noori7979 دروس اختصاصی همشون
Mojtaba9233
و همه نتیجه میدن؟برای هر کدوم درسنامه هم میخونین؟ -
Mojtaba9233
اگه با همین روش پیش برید و با تمرکز بخونین بنظر من کاهش درصد نخواهید داشت توی آزمون بعدیتون@f-noori7979 خب آخه اگه الان من بخوام از دهم شروع کنم بودجه بندی سنجش یازدهمه
-
Mojtaba9233
و همه نتیجه میدن؟برای هر کدوم درسنامه هم میخونین؟@f-noori7979 اره همشون جواب میدن ولی درسنامه فقط جزوه معلم خودمون رو میخونم و نکات جدید که تو فیلما هم گفته میشه به اونا اضافه میکنم
-
@f-noori7979 خب آخه اگه الان من بخوام از دهم شروع کنم بودجه بندی سنجش یازدهمه
Mojtaba9233
میدونم ولی یازدهمم استوکیومتری داره که گاج توی فصل دو دهم گفته و..... -
Mojtaba9233
میدونم ولی یازدهمم استوکیومتری داره که گاج توی فصل دو دهم گفته و.....@f-noori7979 اهان
شما هم ازمون سنجش شرکت میکنید؟
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.