IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس گسسته آقای رضا شامیزاده
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
با سلام و خسته نباشید، سوالی در مورد آنالیز ترکیباتی داشتم که در همین بخش قرار می دهم.
لطفا تفاوت این دو سوال را برایم مشخص کنید.و اینکه چرا با دو روش متفاوت حل شده اند.
8 نفر سوار قطاری هستند که 13 ایستگاه دارد. این افراد به چند طریق می توانند از ایستگاه پیاده شوند؟
پاسخ: 13 به توان 8
یک آسانسور از طبقه همکف با 8 نفر حرکت می کند در طبقه ششم هیچیک در آسانسور باقی نماند، تعداد حالات ممکن برای پیاده شدن از آسانسور را بیابید؟
پاسخ : تعداد جوابهای معادله x1+x2+x3+x4+x5=8 است.
ممنون از لطفتان -
کلام آقای شامی زاده را خیلی دوست دارم. سرعت تدیس و مدیریت کلاسشان عالیست.از ایشان بسیار متشکرم.
-
سلام ممنون از زحمات شما گفتم حالا که این قدر این بخش کامله منم کمکی کرده باشم
جلسه 25 که توضیحی نداره مربوط به تدریس گراف بازه ها گراف اویلری و همیلتنی و همبند و تدریس مسیر و دور هست
جلسه 26 حل تست مبحث گراف از روی کتاب خوشخوان هست که به اشتباه نوشتین بررسی آزمون قلم چی -
garousiamir در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
سلام ممنون از زحمات شما گفتم حالا که این قدر این بخش کامله منم کمکی کرده باشم
جلسه 25 که توضیحی نداره مربوط به تدریس گراف بازه ها گراف اویلری و همیلتنی و همبند و تدریس مسیر و دور هست
جلسه 26 حل تست مبحث گراف از روی کتاب خوشخوان هست که به اشتباه نوشتین بررسی آزمون قلم چیخیلی خیلی متشکر از زحمتی که کشیدید .
جلسه 25 رو اضافه کردم .
درباره جلسه 26 ، در سایت نوشته شده 'بررسی آزمون 25 مهر قلم چی'
یعنی شما می فرمایید که اصلا آزمون قلمچی رو بررسی نمی کنند و تست از روی کتاب خوشخوان حل می کنند؟ -
بله آزمون قلم چی رو در جلسه 24 بررسی می کنن و در جلسه 26 تمرین 1-1 کتاب خواشخوان رو حل می کنند