مطالعه دروس در ایام عید
-
سلام دوستان
میدونم که شاید از الآن برای فک کردن به ایام عید یه کوچولو زود باشه اما راستش این موضوع خیلی وقته که تو ذهن منه و همش میترسم عید بیاد و بره و من استفاده کافی ازش نکرده باشم به همین خاطر تصمیم گرفتم از همین الآن برنامه ریزی کنم براش
راستش میخواستم راهنماییم کنید که تو ایام عید چجوری درس بخونم یعنی چه مباحثی رو بخونم ؟
به نظرتون اگه فقط روی پایه تمرکز کنم خوبه یا حتما کنارش باید دروس دوازدهمم باشه ؟
اگر کسی دوستان هست که بیشتر میتونه راهنماییم کنه لطفا بهم بگه یه چند سئوال دیگه هم بپرسم ازش چون اگه بخوام اینجا بنویسم فک کنم خیلی زیاد بشه -
-
سلام
داداش تو دوازدهمی من یازدهم نمیدونم تابستان یازدهم چیکار کردی اگه پایه رو مرور کردی. دو روز آخر به تیتر خوانی قناعت کن رو دوازدهم کار کن الان کرونا باعث تعطیلی شده برنامه هامو بهم ریخته وقت مناسبیه که پایه رو مرور کرد -
عید به جهنم مدرسه ها تعطیل هست کل درسا رو هوا تازه قرار تا اخر سال تعطیل باشه بخدا ما دوازدهمی ها بدبخت میشیم /:
MahdiNOVE در مطالعه دروس در ایام عید گفته است:
عید به جهنم مدرسه ها تعطیل هست کل درسا رو هوا تازه قرار تا اخر سال تعطیل باشه بخدا ما دوازدهمی ها بدبخت میشیم /:
من که فارغ التحصیلم ولی به شما پیشنهاد میکنم نهایت استفاده رو از این تعطیلی بکنید و اون درسایی هم ک تو مدرسه نخوندید رو از الا ببینید و خودتونو قوی کنید چون معمولا اموزش پرورش خیلی ب فکر بچه ها نیس ی تصمیم عجیب غریبی اخرش میگیرن
-
سلام
داداش تو دوازدهمی من یازدهم نمیدونم تابستان یازدهم چیکار کردی اگه پایه رو مرور کردی. دو روز آخر به تیتر خوانی قناعت کن رو دوازدهم کار کن الان کرونا باعث تعطیلی شده برنامه هامو بهم ریخته وقت مناسبیه که پایه رو مرور کردامیر رضایی 0 داداش من فارغ التحصیلم