IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
توان های بینهایت
-
سلام. یه بار قبلتر هم به یه دوست دیگه مون گفتم که توان در توابع نمایی فقط عددی مثبت و تازه غیر از یک هم هست.(تو رو خدا سعی نکن اعداد منفی رو به توان بینهایت برسونی چون اصلا تعریف نشدن واسه پایه ی تابع نمایی!حالا طرف میاد میگه خب (-2) به توان بینهایت دو حالت داره اگه بینهایتش زوج باشه میشه مثبت بینهایت ولی اگه بینهایتش فرد باشه میشه منفی بینهایت!این حرفا چیه عزیز من مگه بینهایت فرد و زوج سرشه اینجوری باشه که اصلا بی نهایت نیست و یه عدده ثابت و با معناست! درحالی که بی نهایت دیوانه کننده است و هه ی میره انگاری قابل STOP نیست!)
- من الان تو زیر که توجه کردم دوتامون برای اعداد منفی یه جوری مغلطه کردن.ینی میان اول منفی اش رو ور میدارن بعد به توان میرسونن عدد مثبته رو بعد هم منفی رو می کوبن تو کلش که کاملا درته!چون شما محاله بتونید منفی رو به توان برسونید ولی میتونید جوابتون رو پس از به توان رسوندن قرینه کنید(تو پاسخ بعدی کل نمودار ها رو میکشم واست.)
- پس کل حالتا رو در زیر آوردم:
-
به نمودارها خوب توجه کن