ادبیات کنکور
-
-
@jahad-20 سلام من این کتابایی که گفتید رو نمیدونم راستش ولی کتاب قرابت اقای سبطی رو خیلی تعریفشو شنیدم
خودم واسه ادبیات گاج موضوعی دارم راضی ام ازش -
@jahad-20 در ادبیات کنکور گفته است:
@ناظم
@همیار
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@ادمینبرای دستور فارسی سبطی_ برای ارایه هفت خان خیلی سبز_ قرابت سبطی_لغت و املا نشر الگو
-
@وكيل-باشي آخه درس به درس که سوال نمیاد!خودت می دونی ولی من به نظرم کارت سخت تر میشه.چرا اول یه سری موضوعات رو نمی بندی بعدم تو عید برو کتابات رو در به درس روخونی کن.
-
@وكيل-باشي آخه درس به درس که سوال نمیاد!خودت می دونی ولی من به نظرم کارت سخت تر میشه.چرا اول یه سری موضوعات رو نمی بندی بعدم تو عید برو کتابات رو در به درس روخونی کن.
Mohsen Taheri من هيچيم شبيه كنكورياي ديگه نيست
️
-
بچه ها سلام. فکر میکنم این تست توی گزینه ۳ اشکال داشته باشه چون تن داشتن دریا تشخیصه اما اینجا در نظر نگرفته نظرتون چیه رفقای عزیز الایی؟
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
بچه ها سلام. فکر میکنم این تست توی گزینه ۳ اشکال داشته باشه چون تن داشتن دریا تشخیصه اما اینجا در نظر نگرفته نظرتون چیه رفقای عزیز الایی؟
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
به سان خورشید علاوه بر اون تن صحرا اضافه ی استعاره ای هست که واضح تره
عجب سوتی -
دوست عزیز این منظور از تن بزرگی و وسعت دریاست و اگر بخوایم دریا رو فردی حسابی کنیم که تن داره و تنش از صحرا بزرگ تره واقعا تاثیر زیاد درس خوندن خودمون و قاطی کردن رو نشون دادیم، درنتیجه تن رو در معنای مجازی بزرگ و وسیع باید در نظر بگیریم که بزرگی دریا جوری بود که مثل یه بیابان برهوط بود (حتی بزرگ تر)
امیدوارم گیجت نکرده باشم
به سان خورشید -
دوست عزیز این منظور از تن بزرگی و وسعت دریاست و اگر بخوایم دریا رو فردی حسابی کنیم که تن داره و تنش از صحرا بزرگ تره واقعا تاثیر زیاد درس خوندن خودمون و قاطی کردن رو نشون دادیم، درنتیجه تن رو در معنای مجازی بزرگ و وسیع باید در نظر بگیریم که بزرگی دریا جوری بود که مثل یه بیابان برهوط بود (حتی بزرگ تر)
امیدوارم گیجت نکرده باشم
به سان خورشید -
به سان خورشید علاوه بر اون تن صحرا اضافه ی استعاره ای هست که واضح تره
عجب سوتی -
@محمدعلی-نیکوسحن
فکر کنم گفتم اگه بخوایم استعاره بگیریم خیلی استعاره تو استعاره میشه
چرا میخوای لقمه رو دور سرت بپیچونی -
@محمدعلی-نیکوسحن
نه خیر گزینه کتاب درسته
من جایی که آقا/خانم به سان خورشید نفهمیده بودند میخواستم شفاف سازی کنم -
@محمدعلی-نیکوسحن
نه خیر گزینه کتاب درسته
من جایی که آقا/خانم به سان خورشید نفهمیده بودند میخواستم شفاف سازی کنم -
zahra_yp ولی من میگم غلطه
تن صحرا اضافه ی استعاری چون صحرا رو به انسانی تشبیه کرده که تن داره@محمدعلی-نیکوسحن در ادبیات کنکور گفته است:
کرده
خب شما اگه تن صحرا رو اضافه استعاره بگیرید باید تنش رو استعاره مکنیه بگیرید برای دریا و بگید دریا به صحرا هردو به انسان هایی با هیکل درشت تشبیه شدند که دریا مثل یا بزرگ تر از تن صحراست.
در صورتیکه خیلی راحت می تونیداینجوری برداشت کنید که وسعت و بزرگی دریا به مثل بزرگی و وسعت صحرا بود و تن را مجازا وسعت و بزرگی بگیریدبه نظرتون کدوم تحلیل روان تره؟
-
تن صحرا اضافه ی استعاری چون صحرا رو به انسانی تشبیه کرده که تن داره@محمدعلی-نیکوسحن در ادبیات کنکور گفته است:
تن صحرا اضافه ی استعاری چون صحرا رو به انسانی تشبیه کرده که تن دارهاین نکته بخاطر غالبا به خاطر این اشتباه میشه که مجاز و استعاره در مختصر جایی شبیه به همدیگه اند و تنها راه تشخیصش روان سازی مفهوم برای خودتونه
توصیه میکنم حتما فیلم های آرایه دکتر سبطی رو ببینید خیلی تاثیر داره -
@محمدعلی-نیکوسحن در ادبیات کنکور گفته است:
کرده
خب شما اگه تن صحرا رو اضافه استعاره بگیرید باید تنش رو استعاره مکنیه بگیرید برای دریا و بگید دریا به صحرا هردو به انسان هایی با هیکل درشت تشبیه شدند که دریا مثل یا بزرگ تر از تن صحراست.
در صورتیکه خیلی راحت می تونیداینجوری برداشت کنید که وسعت و بزرگی دریا به مثل بزرگی و وسعت صحرا بود و تن را مجازا وسعت و بزرگی بگیریدبه نظرتون کدوم تحلیل روان تره؟