مواد مولکولی
-
نظر دبیرتون درسته
-
نظر دبیرتون درسته
Amin-Mehraji یه سوال آخه چرا نظر دبیرمون درسته مگه گروه ۱۸ گازهای نجیب نیست؟
-
Amin-Mehraji یه سوال آخه چرا نظر دبیرمون درسته مگه گروه ۱۸ گازهای نجیب نیست؟
پری ناز مولکولیه پری ناز خانوم.شما همیشه به حرف بزرگان گوش بدید ضرر نمی کنید:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
مولکولی هستند
چون پیوند کوالانسی میدن و نافلزن
پیوند هایی بین زنون با فلوئور مثالش پس در کل ترکیب مولکولی هستند@Adler راست میگی اما در کل گازهای نجیب واکنش پذیری کمی دارن و به گاز بی اثر معروفند(واسه همین نجیبن!:beaming_face_with_smiling_eyes: ) و با سایر عناصر وارد واکنش نمی شوند.مثلا هلیوم و نئون و آرگون هیچ ترکیب شناخته شده ی پایداری ندارند ولی از کریپتون به بعد درشرایطی وارد واکنش می شوند مثل همینی که گفتی!
منظور ایشون فک کنم اینه که خود مولکولهای این گازها با هم چه رابطه ای دارن؟ که باید بگیم این گازها در شرایط آرمانی مصداق گاز ایده آل هستند یعنی از برهم کنش بین مولکول های تک اتمی آن صرف نظر می شود!( گازهای نجیب تک اتمی اند) ولی می تونیم بگیم که نیروی واندروالسی(بین مولکولی ضعیفی) بین آنها برقرار می شود
پری ناز در ضمن خوشحال میشم بدونم چرا"به نظر تو این جمله ی دبیرتون درست نیست"؟؟ -
@Adler راست میگی اما در کل گازهای نجیب واکنش پذیری کمی دارن و به گاز بی اثر معروفند(واسه همین نجیبن!:beaming_face_with_smiling_eyes: ) و با سایر عناصر وارد واکنش نمی شوند.مثلا هلیوم و نئون و آرگون هیچ ترکیب شناخته شده ی پایداری ندارند ولی از کریپتون به بعد درشرایطی وارد واکنش می شوند مثل همینی که گفتی!
منظور ایشون فک کنم اینه که خود مولکولهای این گازها با هم چه رابطه ای دارن؟ که باید بگیم این گازها در شرایط آرمانی مصداق گاز ایده آل هستند یعنی از برهم کنش بین مولکول های تک اتمی آن صرف نظر می شود!( گازهای نجیب تک اتمی اند) ولی می تونیم بگیم که نیروی واندروالسی(بین مولکولی ضعیفی) بین آنها برقرار می شود
پری ناز در ضمن خوشحال میشم بدونم چرا"به نظر تو این جمله ی دبیرتون درست نیست"؟؟Mohsen Taheri خوب چون بهشون میگفتیم نجیب. باشه در راستای حرف شما از سوالم صرف نظر میکنم. :+1: