-
ببینید فرض کنید صفحه مثبت خازن 5+ هس و صفحه منفیش 5- هستش
خب من اگه بخوام از صفحه منفی 3تا بار مثبت بگیرم میشه 8- و وقتی این 3تا بار مثبتو بدم به صفحه مثبت میشه +8
پس بار خازن نسبت به دفعه اول 3تا اضافه شده
دفعه اول بار خازن 5 بود دفعه دوم میشه 8 -
اون قضیه صرف انرژی هم اصن ربطی نداره ب این
دلیل علمیش اینه ک ما وقتی بخوایم از یک صفحه خازن به صفحه دیگش الکترون انتقال بدیم (چون پروتون ک انتقال نمیدیم) باید ی مقدار انرژی صرف کنیم تا الکترون از صفحه کنده شه
اصن اینجا وقتی میگه میخوایم بار مثبت بکنیم از صفحه منفی از نظر علمی اشتباهه
درواقع ما داریم از صفحه مثبت الکترون میکنیم بدیم به صفحه منفی ولی خب خودمون اونجوری فرض میکنیم ک راحت تر شه فهمش -
اون قضیه صرف انرژی هم اصن ربطی نداره ب این
دلیل علمیش اینه ک ما وقتی بخوایم از یک صفحه خازن به صفحه دیگش الکترون انتقال بدیم (چون پروتون ک انتقال نمیدیم) باید ی مقدار انرژی صرف کنیم تا الکترون از صفحه کنده شه
اصن اینجا وقتی میگه میخوایم بار مثبت بکنیم از صفحه منفی از نظر علمی اشتباهه
درواقع ما داریم از صفحه مثبت الکترون میکنیم بدیم به صفحه منفی ولی خب خودمون اونجوری فرض میکنیم ک راحت تر شه فهمش -
Virus اینی که میگه انرژی مصرف میکنیم خب مگه معنیش این نیست که حالت ثانویه نسبت به اولیه انرژیش کمتره؟ این رو متوجه نمیشم چرا میگند انرژیش بیشتره!
-
Msasjsd نه نه منظورم انرژی بیرونیه
از انرژی خازن ک واسه این کار استفاده نمیکنیم
ما خودمون 8 ژول انرژی صرف میکنیم و این 8 ژول رو به خازن میدیم که این کار انجام شه -
Virus ویروس جون به کمکت احتیاج دارم از نظر مشاوره ای
-
Virus ویروس جون به کمکت احتیاج دارم از نظر مشاوره ای
-
@Shahryar-Rakhshandeh بخدا من هیچی از مشاوره حالیم نیست
لطفا از کسی دیگه کمک بخواید... مطمئن باشید اگه میتونستم کمکی کنم دریغ نمیکردم،شرمنده
Virus همینجوری چون ازت خوشم میاد گفتم
-
@Shahryar-Rakhshandeh بخدا من هیچی از مشاوره حالیم نیست
لطفا از کسی دیگه کمک بخواید... مطمئن باشید اگه میتونستم کمکی کنم دریغ نمیکردم،شرمنده
Virus پس حداقل سوال زیستمو بجواب
دهم
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی