مشکل در حسابان
-
سلام ، وقت خوش
من پایه دوازدهم رشته ریاضی هستم،چند وقتیه تو درس حسابان اصلاً هیچ نتیجه ای نمیگرفتم و نمیگیرم،تو اون قدیمیا به خاطر تایم طولانی مدرسه و... چون نمیرسیدم خیلی تست بزنم فکر میکردم باید وقت بیشتری رو میزاشتم و هنوزم قبولش دارم که قبلیا رو میشه با یه خورده تایم گذاشتن خیلی بهتر کرد
ولی از وقتی وارد فصل 4 و 5(مشتق و کاربرد مشتق) شدیم،موضوع بهم ریخت،اصن حس میکنم کتاب تستی که داریم(حسابان2 نشر الگو) به درد من که وضعیتم متوسط رو به پایینه نمیخوره
چند نفر هم ازش بدی گفتن از جمله مشاور مدرسه ولی کتابی بوده که دبیر معرفی کرده
کتاب دیگه ای هم کسی معرفی نکرده
علاوه بر اون توی بحث نقاط بحرانی،کتاب درسی بر خلاف نظر پارسالش،امسال نقاط ابتدا و انتهای بازه رو بحرانی گرفته که بر اساس همین میگن بیشتر کتاب های تست هنوز تست هاش و پاسخ هاش بر طبق تعریف پارساله نقاط بحرانیه و غلطه!!
مشکل منم از مفهوم نیست،مفهوم رو کامل بلدم و تمرین های کتاب درسی رو هم از پسش در میام ولی تو آزمون های اخیری که داشتیم و به مشتق مربوط بوده نتایج خیلی ناامید وار کننده بود
همین هفته حدود 10 ساعت برای حسابان وقت گذاشتم و تو آزمونی که امروز دادم حسابان به طرز عجیب و افتضاحی پایین بود درصدش!اگه کسی کتابی داره که تونسته باعث رشدش بشه و یا راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه