رسم تابع قدر مطلق
-
برای رسم این تابع فقط از طریق قوانین انتقال می شه کشیدش نه؟چون من از راه تبدیل کردنش به یک تابع چند ضابطه ای امتحان کردم سه بار حل کردم ولی چهار تا ضابطه به دست می یاد که دامنه ها ی ضابطه ها ش هم تو بعضی مقادیر با هم اشتراک دارن و خلاصه کلی چیز اشتباه در میومد شما هم اگه تونستین
از راه تبدیل کردن به یک تابع چند ضابطه ای نمودارش رو بکشین لطفا جوابو بفرستین ممنون -
برای رسم این تابع فقط از طریق قوانین انتقال می شه کشیدش نه؟چون من از راه تبدیل کردنش به یک تابع چند ضابطه ای امتحان کردم سه بار حل کردم ولی چهار تا ضابطه به دست می یاد که دامنه ها ی ضابطه ها ش هم تو بعضی مقادیر با هم اشتراک دارن و خلاصه کلی چیز اشتباه در میومد شما هم اگه تونستین
از راه تبدیل کردن به یک تابع چند ضابطه ای نمودارش رو بکشین لطفا جوابو بفرستین ممنون -
اول کلی میگیم xبزرگتر از صفر و یه بار کوچک تر از صفر
دوباره هر کدومو باز میکنیم اونی که نوشتیم xبزرگتر از صفر میشه یکی xکوچک تر از2( منفی ایکس به علاوه 2) و یکی بزرگتر از 2( ایکس منهای 2)
اونی که نوشتیم xکوچک تر صفر هم میشه x های کوچک تر از 2- ( منفی ایکس منهای 2) وبزرگتر از 2- (ایکس به علاوه 2)
خب حالا هر کدومو رسم میکنیم ولی تو یه محدوده قابل قبوله مثلا 2+x- رو رسم میکنیم ولی در دامنه خودش که میشه اشتراک ایکس های کوچک تر از 2 و بزرگتر از 0 یعنی بین صفر و 2
همه رو به همین ترتیب عمل میکنیم رسم از طریق ضابطه بدست میاد -
دوست خوبمون Adler هم روش جبری رو توضیح دادن