یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
-
سلام
امروز شیمی خوندن تنها که فصل سه و دو و چهار شیمی سه رو بستم تایم نگرفتم ولی فک کنم یه ۶ ساعت شد -
سلام دوستان شرمنده من بعضی شبا امکانش نیست که گزارش کار بدم به خاطر همین صبح ها میام
زیست۲:۲۵
شیمی۲:۳۰
ریاضی۱:۲۵
دینی۲۵مین
آرایه۵۰مین
تحلیل آزمون ۴:۳۰
کل:۱۲:۵
پ.ن:من تصمیم گرفتم از امروز هرروز ۱۵ مین به ساعت مطالعم اضافه کنم البته تنبیهی در نظر نگرفتم که اگه نشد چیکار کنم با خودم ولی اگه نشد من انتهای همون خیابان الوند منتظرتونم -
@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
MahdiNOVE مشكوك ميزنين اين روزا
@Amin-th همچنان لذت ميبرين از درس نخوندن؟
@immortally ٢٠ ارديبهشت (يك روز)
maryam111 دارمت برونه دیگه
فقط همون یه دفه لذت بردم
فیلمه خوب این روزا کم پیدا میشه -
@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
كسي تو اين تاپيك اسم فيلم اورد يا اشتباه ديدم
اشتباه دیدین...
-
سلام به همه شب خوش
امروز امتحان شیمی داشتم ۹۰ دقیقه
و ۱:۴۵ دقیقه زیست خوندم و تست زدم
و ۳۰ دقیقه هم کلمات عربی خوندم -
اینجوری نمیشه
امروز خوب نخوندم یعنی کلا شیش ساعت هم نشد یه روز میخونم یه روز نمیخونم همش هم بخاطر اینه که هی از اتاق میرم بیرون برنمیگردم
امروز جوجه ها بدنیا اومدن خیلی وقتم واسه نازکردنشون گرفته شد.هر بار به یه بهونه ای در میرم دلم میخاد مث تام ، وقتی اومدم تو اتاق، کلید اتاق قورت بدم که نرم بیرون.
دیگه نمیرمممممممممم قول میدم.
-
راستی یکی از عواملی که باعث میشه هی برم بیرون و شاید مشکل شما هم باشه، اینه که گشنم میشه
(من بخاطر مشکل معدم نمیتونم روزه بگیرم)
سرچ کردم فهمیدم این گرسنگی مجازی هست و ذهن برای اینکه از موقعیت پر فشار فرار کنه، دنبال راه فرار می کرده و گرسنگی مجازی ایجاد میکنه و شرطی میشه. خب راهش اینه که مقاومت کنیم من دو روز مقاومت کردم ولی سر سومین روز، مقاومتم شکسته شد ولی باز هم قول میدم مقاومت کنم.
-
اینجوری نمیشه
امروز خوب نخوندم یعنی کلا شیش ساعت هم نشد یه روز میخونم یه روز نمیخونم همش هم بخاطر اینه که هی از اتاق میرم بیرون برنمیگردم
امروز جوجه ها بدنیا اومدن خیلی وقتم واسه نازکردنشون گرفته شد.هر بار به یه بهونه ای در میرم دلم میخاد مث تام ، وقتی اومدم تو اتاق، کلید اتاق قورت بدم که نرم بیرون.
دیگه نمیرمممممممممم قول میدم.
-
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
MahdiNOVE
یه سوال ساعت ۵ تا ۷ که نوشتین یعنی بعد سحری بیدار میمونین؟