یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@mary-kh هر وقت کسی واسه موفقیتش تلاش کرد اسمشو میذارین خودکشی؟؟
تو اصلا نمی دونی خودکشی ینی چی! بقول دبیر فیزیکمون هیچ ideaیی ازش نداریMohsen Taheri نه اقا من غلط کردم شما کاملا درس میگین ولی خسته میشی واسه خودت میگم
نچ هیچ ideaیی هم ازش ندارم -
Mohsen Taheri نه اقا من غلط کردم شما کاملا درس میگین ولی خسته میشی واسه خودت میگم
نچ هیچ ideaیی هم ازش ندارم -
4شنبه
3ساعتادبیات
3ساعت و نیمدینی
6ساعتزیست
5ساعتفیزیک
Mohsen Taheri میگم چرا نوشتی چهار شنبه
امروز که پنج شنبست!؟ساعت مطالعه یک روزه یا یک روز و نصفه؟ -
Mohsen Taheri میگم چرا نوشتی چهار شنبه
امروز که پنج شنبست!؟ساعت مطالعه یک روزه یا یک روز و نصفه؟@Target ن این دیروزه!
-
سلام الان این ساعت مطالعه هارو دیدم حس صمد به شهر میرود بهم دست داد
-
سلام الان این ساعت مطالعه هارو دیدم حس صمد به شهر میرود بهم دست داد
Mahbobeh Zare همه از کم شروع میکنن ولی اگه گزارش بدی مغزت از اونجا که میخواد رقابت کنه زود تر پیشرفت میکنی
-
MahdiNOVE سلام
-
3ونیم فیزیک
2شیمی
1ونیم حسابان
1ونیم گسسته
1ونیم هندسه
1فارسی
1ونیم دینی
کل:12 ساعت -
160دقیقه زیست
60دقیقه فیزیک
60دقیقه فارسی
75دقیقه شیمی
75دقیقه ریاضی
90دقیقه ریاضی
30دقیقه زبان9ساعت و....
-
MahdiNOVE سلام
سلام داداچ .
-
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون
سلام خسته نباشید من که شبا بیدارم صبا میخوابم چجوری گزارشمو بدم؟
-
@Zahra-Qelichi در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
شما بهتره هرچه زود تر خوابت رو درست کنی
چرا اخه همه شبا درس میخونن؟!!؟ -
@Zahra-Qelichi در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
شما بهتره هرچه زود تر خوابت رو درست کنی
چرا اخه همه شبا درس میخونن؟!!؟دیگه عادت کردم تا هشت نه صب بیدارم درس میخونم بعدش میخوابم تا ساعت دو سه