یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
Winner هنوزم عقبم الان درسام تقریبا 70 درصدش کم تسلطم ولی برنامه رو که دیدم متوجه شدم همه مباحث تو 5 تا آزمون (فروردین تا اردیبهشت) پوشش داده میشه برا همون الان دارم اون مباحث +مباحثی که تو مدرسه هنوز نخواندیمو میخوانم
خوب اخه چجوری میتونید خودتون رو برسونید ؟!
من خیلی دلم میخواد با بودجه ازمون برم جلو ولی اینقد حجم مطالب زیاده ک بدتر استرس میگیرم ترجیح میدم بی خیال بودحه بشم با برنامه خودم پیش برمنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWinner همین زیادی مباحثه که منو وادار میکنه تا 13.14 ساعت بخوانم
درسته سخته ولی وقتی آدم میبینه ترازش رفته بالا خیلی خوشحال میشه و یه حس رقابت و پیشرفت تو وجودش ایجاد میشه -
Winner در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
Winner هنوزم عقبم الان درسام تقریبا 70 درصدش کم تسلطم ولی برنامه رو که دیدم متوجه شدم همه مباحث تو 5 تا آزمون (فروردین تا اردیبهشت) پوشش داده میشه برا همون الان دارم اون مباحث +مباحثی که تو مدرسه هنوز نخواندیمو میخوانم
من خیلی دلم میخواد با بودجه ازمون برم جلو ولی اینقد حجم مطالب زیاده ک بدتر استرس میگیرم ترجیح میدم بی خیال بودحه بشم با برنامه خودم پیش برمخب اگه با ازمون نرید جلو
اینجوری فاتحه ازمونم خونده اس@Amin-th در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
من خیلی دلم میخواد با بودجه ازمون برم جلو ولی اینقد حجم مطالب زیاده ک بدتر استرس میگیرم ترجیح میدم بی خیال بودحه بشم با برنامه خودم پیش برمخب اگه با ازمون نرید جلو
اینجوری فاتحه ازمونم خونده اسدقیقا وای خو وقتی ام نمیتونم بهش نرسم بازم فاتحه اش خونده اس
-
اینجوری فاتحه ازمونم خونده اسنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th درسته
-
Winner همین زیادی مباحثه که منو وادار میکنه تا 13.14 ساعت بخوانم
درسته سخته ولی وقتی آدم میبینه ترازش رفته بالا خیلی خوشحال میشه و یه حس رقابت و پیشرفت تو وجودش ایجاد میشه@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
درسته سخته ولی وقتی آدم میبینه ترازش رفته بالا خیلی خوشحال میشه و یه حس رقابت و پیشرفت تو وجودش ایجاد میشهمیتونم بپرسم الان ترازتون چنده البته اگ خودتون دوست دارین هااا
اگ دوس ندارین نگین -
@Amin-th در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اینجوری فاتحه ازمونم خونده اسدقیقا وای خو وقتی ام نمیتونم بهش نرسم بازم فاتحه اش خونده اس
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWinner در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
خب یا باید مثل @amirhossein-hf زیاد بخونید که بهش برسید
یا هم اینکه اگه عقبید از روی یه سری مباحث رد بشید و خودتونو برسونید ب بودجه بندی ازمون
مباحثی که رد شدید رو بزارید توی ازمونای جمع بندی بخونید
که البته الان چون وقت کمه روش اول بهتره ب نظرم -
درسته سخته ولی وقتی آدم میبینه ترازش رفته بالا خیلی خوشحال میشه و یه حس رقابت و پیشرفت تو وجودش ایجاد میشهمیتونم بپرسم الان ترازتون چنده البته اگ خودتون دوست دارین هااا
اگ دوس ندارین نگیننوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWinner من از 4 مرداد آزمون میرم تا 9 اسفند کلا نمودار پیشرفت تحصیلیم شیبش منفی بود
27 دی ترازم 4100 شده بود جمعه هفته پیش شدم 5600
ایشالله ایندفعه خودمو میرسونم به 6000 به بالا
لازمه بگم من چن سال پیش میانگین ترازم 7500 بود -
Winner من از 4 مرداد آزمون میرم تا 9 اسفند کلا نمودار پیشرفت تحصیلیم شیبش منفی بود
لازمه بگم من چن سال پیش میانگین ترازم 7500 بود@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
Winner من از 4 مرداد آزمون میرم تا 9 اسفند کلا نمودار پیشرفت تحصیلیم شیبش منفی بود
لازمه بگم من چن سال پیش میانگین ترازم 7500 بودموفق باشین
-
سلام دیروز:4ساعت زبان
3ساعت فیزیک
امروز:2ساعت فیزیک
3ساعت فارسی
1ساعت زبان
ساعت خوابم هم داره درست میشه انشاءالله فردا امون نمیدم -
دوستان بلندشین ساعت ۶ خانم دکترا اقا دکترا وکلا قاضیا
نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare اینا رونخوایم بشیم چی؟
مثلا شغلای باحال تری -
مباحث دیگرو امروز سعی کردم بخونم و از زیست خوندن فاصله بگیرم و ب بقیه درسامم برسم با اینکه اصن نمیتونم خیلی کار کنم اونارو
امروز:
زمین 3ساعت
شیمی 1:30 ساعت
ریاضی 4 ساعت
فیزیک 2:30 ساعت -
سلام
4ساعت عربی
2ساعت زیست
1ساعت تاریخ
3ساعت شیمی
راستی مشکل خوابم کامل حل شد تشویقم کنین
ساعت 1 خوابیدم و 7 بیدار شدم ینی بلند شدم (به تنبلی صبحم هم رسیدم) -
سلام
4ساعت عربی
2ساعت زیست
1ساعت تاریخ
3ساعت شیمی
راستی مشکل خوابم کامل حل شد تشویقم کنین
ساعت 1 خوابیدم و 7 بیدار شدم ینی بلند شدم (به تنبلی صبحم هم رسیدم)نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Z-H-Z تركونديييييي
️
️
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام گوگولیا
دیروز 10 ساعت خوندمامروز جبرانش کردم:
زیست 1 و3: 4 ساعت
زبان:2ساعت
شیمی:2ونیم ساعت
عربی:3ساعت
فیزیک:1ونیم ساعت
دینی:1ونیم ساعت
نیم ساعتم لغت فارسی
کل 15 ساعت -
سلام گوگولیا
دیروز 10 ساعت خوندمامروز جبرانش کردم:
زیست 1 و3: 4 ساعت
زبان:2ساعت
شیمی:2ونیم ساعت
عربی:3ساعت
فیزیک:1ونیم ساعت
دینی:1ونیم ساعت
نیم ساعتم لغت فارسی
کل 15 ساعت@Z-bahrami خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Z-H-Z گفتنش درست نیس ولی میتونم بگم پاره شدم
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Z-H-Z
@Z-bahrami
ایول به همه -
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
متاسفانه امروز اداپتور لب تاب ترکید نتونستم مث روزاي قبل بخوانم
2ديني
2ونيم فیزیک
3ونيم شيمي
1ونيم حسابان
1ونيم گسسته
1ونيم هندسه
کل:12ونيم -
سلام
2ديني
2ونيم فیزیک
3ونيم شيمي
1ونيم حسابان
1ونيم گسسته
1ونيم هندسه
کل:12ونيمنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
سلام
2ديني
2ونيم فیزیک
3ونيم شيمي
1ونيم حسابان
1ونيم گسسته
1ونيم هندسه
کل:12ونيم -
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
يه كاري ميكنين ادم بي سروصدا كفشاشو بپوشه و بزنه به چاك
-
سلام
2ديني
2ونيم فیزیک
3ونيم شيمي
1ونيم حسابان
1ونيم گسسته
1ونيم هندسه
کل:12ونيمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf خوبه