کنکور
-
بچه ها من از امروز ب طور جدی شروع کردم برای خوندن کنکور و ب صورت فشرده میخوام تا ۱۵ فروردین دهم و یازدهم و تموم کنم و حالا ۱۵ ام ب بعد میخوام برای ۱۲ ام بخونم ک خیلی توش ضعف دارم بنظرتون از همایشا استفاده کنم خوبه؟؟؟
-
بچه ها من از امروز ب طور جدی شروع کردم برای خوندن کنکور و ب صورت فشرده میخوام تا ۱۵ فروردین دهم و یازدهم و تموم کنم و حالا ۱۵ ام ب بعد میخوام برای ۱۲ ام بخونم ک خیلی توش ضعف دارم بنظرتون از همایشا استفاده کنم خوبه؟؟؟
-
fwtimaaa سلام خداقوت میتونم بپرسم طبق چه برنامه ای میخواین دوسال رو توی کمتر از یک ماه بیندید؟ان شاالله که کیفیت فراموش نشه
-
fwtimaaa سلام خدا قوت
پینشهاد میشه با بررسی سوالات داخل و خارج نظام جدید ۹۸ و سوالات قلمچی امسال ببینید کدوم تیپ تست ها و مباحث پر تکرار و مهم تر بوده تا روی اونا تمرکز کنید توی این مدت و نهایتا هرچی فرصت اضافه داشته باشید میتونید یخورده بیشتر نواقصو پوشش بدین.
مهندسی و برنامه ریزی قبل کار توی این دوران تنها نکته ای هستش که شمارو تا روز کنکور سرپا نگهمیداره -
به نظرم خودت تست بزنی از همایشا به درد بخور تر باشن نت آزمایش کردم متوجه این شدم
-
به نظرم خودت تست بزنی از همایشا به درد بخور تر باشن نت آزمایش کردم متوجه این شدم