8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال احتمال از دوره تجربی اقای ثابتی
-
سلام دوستان ، اقای ثابتی تو جلسه ۶۴ مربوط به احتمال ی سوالی رو حل میکنن که در ادامه مینویسم ، لطفا چند تا راهنمایی کنید یکم گیج شدم( ترجیعا اگر میشه با استفاده از روش خود استاد پاسخ بدید)
از میان اعداد سه رقمی عددی به تصادف انتخاب میشود.
الف ) احتمال اینکه لااقل مضرب یکی از عدد های ۴ یا ۶ باشد چقدر است؟؟
تو اینجا استاد یبار ۴k و یبار ۶k رو بین ۱۰۰ و ۹۹۹ میگیرن و نامعادله رو کل میکنن، تا اینجاش اوکیه ، فقط میخوام بدونم وقتی اعداد خورده میارن ، به پایین باید گرد بشن یا به بالا ؟؟؟
و اینکه برای پیدا کردن مضرب های مشترک از ک،م،م استفاده کردن ک بین ۴ و ۶ راحت میشه فهمید ۱۲ ، ولی حالا اگر پیدا کردن ک،م،م راحت نبود چطور اونموقع باید چه کنیم؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
-
سلام من بخش دوم رو درست متوجه نشدم چون یازدهم هستم و ریاضی
ولی بخش اول:
مثلن با 4k بریم جلو. چون گفته عدد سه رقمی میایم میگیم باید بین 99 و هزار باشه یا این که میگیم بین 100 و 999 که این حالت دوم مساوی رو هم میذاریم همراه با <
من حالت اول رو میرم چون کیبوردم علامت کوچیک تر مساوی نداره k رو هم فارسی مینویسیم راست چین چپ چین قاطی نشه
99<4کا<1000
24.75<کا<250
خب کا عدد صحیحه دیگه!
عدد صحیح بزرگ تر از 24.75 عددی نیست جز 25
حواست باشه اون ور رو هم 250 رو قبول نکنی، چون گفته کا کوچیک تر از 250 باشه که میشه 249
ولی اگه برای 250 علامت بزرگ تر مساوی داشتی خود 250 هم قبول بود -