خواندن زیست
-
سلام ،راستش اینکه وسواس به خرج می دی یا نه رو نمی دونم چون هر شخصی یه سرعت مطالعه و روشی داره
روش خود من اینه که هر بخش از یک گفتار رو که می خونم بعد تستش رو میزنم
یعنی هر پارت رو با تست هاش می خونم و بعد میرم بخش بعدی
حتی اگر به وویس های دکتر ایروانی هم گوش بدی این روش مطالعه رو پیشنهاد کرده چون بهتر روی هر بخش تسلط پیدا میکنی و دوباره نیاز نیست برگردی و دوباره اون بخش رو بخونی -
سلام ،راستش اینکه وسواس به خرج می دی یا نه رو نمی دونم چون هر شخصی یه سرعت مطالعه و روشی داره
روش خود من اینه که هر بخش از یک گفتار رو که می خونم بعد تستش رو میزنم
یعنی هر پارت رو با تست هاش می خونم و بعد میرم بخش بعدی
حتی اگر به وویس های دکتر ایروانی هم گوش بدی این روش مطالعه رو پیشنهاد کرده چون بهتر روی هر بخش تسلط پیدا میکنی و دوباره نیاز نیست برگردی و دوباره اون بخش رو بخونی -
Aniya Danyali ممنون ولی وقتی من اول کتابای تستو میارم نوشته که حتما یه روز بعدش تست بزنید و بلافاصله تست نزنید
0Alfred0
روش من اینه
هر مبحثی رو که میخونم بعدش ۴-۵ تا تست میزنم..
ممکنه یه گفتار چندمبحث رو شامل بشه..
وقتی هم گفتار تموم شد روز بعد یا دوروز بعد تست های زوج یا فرد مربوط به اون گفتار رو کار میکنم
وقتی فصل تموم شد بقیه تستها رو تموم میکنم.. -
Aniya Danyali ممنون ولی وقتی من اول کتابای تستو میارم نوشته که حتما یه روز بعدش تست بزنید و بلافاصله تست نزنید
بله می دونم چون زیست هم یه درس حفظیاتی هست بهتره تست هارو یکی دوروز بعدش بزنی ولی خوبه که هر مبحث که می خونی چند تست ازش بزنی که قشنگ اون مبحث برات جا بیفته و بدونی چطور ازش تست میاد ،بعد از مرور کلی بقیه تست ها رو هم یکی دو روز بعدش بزن(من منظورم این بود) ((( :
-
سلام
این.مشکل.منم.بود.ولی.سرچ.کردم.تو.اینترنت.وروش.های.تند.خوانی.رو.یاد.گرفتم.منابعی.که.بهم.کمک.کرد.یکی.تمرکز.لیزری.و.نیترو.مطالعه.پوریا.مظفریان.بود.و.یکی.فیلم.اموزشی.روش.های.تند.خوانی.دکتر.هادی.شکری.بود
البته.میدونم.ک.تمرکز.لیزری.و.نیترو.مطالعه.هزینه.زیادی.داره.ولی.پیشنهاد.میکنم.رایگان.از.توی.کانالهای.تلگرام.دانلود.کنید
ادرس.کانال.ها.هم.اینه -
@mehdi-esfandiari Aniya Danyali Somayeh khanoom
ممنون -
خواهش.میکنم
-
درسی مث زیست شناسی رو ب نظرمن هم باید بفهمی هم باید کلمه ب کلمه حفظ باشی بخاطر قید
مثلا منچندمدت پیش شبکه هادی رو خوندم
دیروز دوباره خوندم واسه مرور و دفعه دوم خیلی بهتر درکش کردم
اما روش خودم اینه کل فصل تموم میکنم بعد تست میزنم
چون بنظرم ی سری مطالب هس ک وقتی جلو تر میری بهتر میتونی درکش کن
گاهی شده من گفتار دو رو میخوندم بهتر مطالب گفتار یک رو تونستم درک کنم -
درسی مث زیست شناسی رو ب نظرمن هم باید بفهمی هم باید کلمه ب کلمه حفظ باشی بخاطر قید
مثلا منچندمدت پیش شبکه هادی رو خوندم
دیروز دوباره خوندم واسه مرور و دفعه دوم خیلی بهتر درکش کردم
اما روش خودم اینه کل فصل تموم میکنم بعد تست میزنم
چون بنظرم ی سری مطالب هس ک وقتی جلو تر میری بهتر میتونی درکش کن
گاهی شده من گفتار دو رو میخوندم بهتر مطالب گفتار یک رو تونستم درک کنم -
0Alfred0 خواهش میکنم
موفق باشید -
@خون-سرخ درس داده چون مرور نداشم کامل یاد رفته برای همین هر ساعت 2 صفحه میشه فکر کنم من به خاطر اینکه جمله جمله حفظ میکنم اینقدر دیر تموم میشه مثلا وقتی میگه لنف باید کل چیزاشو به خودم توضیح بدم( از اجزای تشکیل دهندشو و اندام های لنفی و لنف چیکار میکند و....)
فکر کنم شما اینجوری حفظ نمیکنید جمله جمله حفظ میکنید درسته؟ -
سلام
من تو هر ساعت 2 تا صفحه ی زیستو بیشتر نمیتونم بخونم چون هی برمیگردم عقب و دوباره تکرار میکنم آیا سرعت من کمه و نباید وسواس به خرج بدم و دوباره بخونم یا اشکال من چیز دیگست
شما چطوری زیست میخونید؟ -
@خون-سرخ درس داده چون مرور نداشم کامل یاد رفته برای همین هر ساعت 2 صفحه میشه فکر کنم من به خاطر اینکه جمله جمله حفظ میکنم اینقدر دیر تموم میشه مثلا وقتی میگه لنف باید کل چیزاشو به خودم توضیح بدم( از اجزای تشکیل دهندشو و اندام های لنفی و لنف چیکار میکند و....)
فکر کنم شما اینجوری حفظ نمیکنید جمله جمله حفظ میکنید درسته؟