تفتان داره میرسه
-
rozhan shirani باید شما نسبت به وقت خودتون برنامه ریزی کنید
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@متین-کارخانه من اگه میدونستیم با چه برنامه بخونم که این همایش رو تهیه نمیکردم من به امید اینکه این همایش دقیق میگه چیکار کنم خریداریش کردم
-
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودمنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sedigheh-gholami ولی امسال جز جزوه و فیلم چیز دیگه ای نداره من اگه میدونستم فقط جزوه و فیلم خریداریش نمیکردم
-
سلام وقت بخیر
همایش تفتان فیزیک از قسمت 18 به بعد یعنی 19.20.21 فایل دانلود نمیشه
ادمین@M-an -
@sedigheh-gholami ولی امسال جز جزوه و فیلم چیز دیگه ای نداره من اگه میدونستم فقط جزوه و فیلم خریداریش نمیکردم
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrozhan shirani میشه شما منو دنبال کنید بتونم باهاتون چت کنم یه کاری باهاتون داشتم
-
@sedigheh-gholami ولی امسال جز جزوه و فیلم چیز دیگه ای نداره من اگه میدونستم فقط جزوه و فیلم خریداریش نمیکردم
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrozhan shirani برنامه به صورت کلی بود برای هرکسی که جداگونه شخصی سازی نشده بود که شما بخوای به خاطر یه نداشتن برنامه ازخرید کل فیلم ها و جزوه پشیمون باشی... شما همه فیلمارو نگاه کن ساعتایی که هر درسی براش ضبط شده رو حساب کن و بین روزایی که میخوای بخونی توهر چند روز پارت بندی کن.
اینجوری برنامه ت دقیق تر و قابل اجرایی تره with_smiling_eyes: -
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ......یه سلام پراز سلامتی به دور از هر ویروس تهدیدکننده سلامتی(کرونا ویروس مدشده
) خدمت تمامی اعضای خستگی ناپذیر وفداکار آلا
پارسال بسته جامع وپرمحتوا تفتان رو خریداری کردم وامسال هم ویرایش های بعضی دروس داخل پروفایلم به عنوان هدیه قرار گرفت. ممنونم بابت هدیه (عیدیتون)
عیدتون پیشاپیش مبارک ...امیدوارم سالی پر از صحت،ثروت ،خوشی و خوشخبتی ،موفقیت ،آسایش،آرامش و (کلی همایش های خوب برای کنکور ما
)داشته باشین.تشکر از همگی .به قول اقای موقاری یاعلی
-
rozhan shirani برنامه به صورت کلی بود برای هرکسی که جداگونه شخصی سازی نشده بود که شما بخوای به خاطر یه نداشتن برنامه ازخرید کل فیلم ها و جزوه پشیمون باشی... شما همه فیلمارو نگاه کن ساعتایی که هر درسی براش ضبط شده رو حساب کن و بین روزایی که میخوای بخونی توهر چند روز پارت بندی کن.
اینجوری برنامه ت دقیق تر و قابل اجرایی تره with_smiling_eyes:نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sedigheh-gholami پارسال برنامه شخصی نبود برای همه یکسان بود و مشخص میکرد چه روزهایی کدوم فیلم ها رو ببین و چه تاریخی این همایش جمع بندی و تمام میشه
-
سلام وقت بخیر
همایش تفتان فیزیک از قسمت 18 به بعد یعنی 19.20.21 فایل دانلود نمیشه
ادمین@M-anنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@متین-کارخانه مال منم همینطوره
-
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مال من ریاضی جلسه سی و هشت دانلوئ نمیشه با هیچکدوم از کیفیت ها چیکار کنم الان
-
سلام ......یه سلام پراز سلامتی به دور از هر ویروس تهدیدکننده سلامتی(کرونا ویروس مدشده
) خدمت تمامی اعضای خستگی ناپذیر وفداکار آلا
پارسال بسته جامع وپرمحتوا تفتان رو خریداری کردم وامسال هم ویرایش های بعضی دروس داخل پروفایلم به عنوان هدیه قرار گرفت. ممنونم بابت هدیه (عیدیتون)
عیدتون پیشاپیش مبارک ...امیدوارم سالی پر از صحت،ثروت ،خوشی و خوشخبتی ،موفقیت ،آسایش،آرامش و (کلی همایش های خوب برای کنکور ما
)داشته باشین.تشکر از همگی .به قول اقای موقاری یاعلی
-
مال من ریاضی جلسه سی و هشت دانلوئ نمیشه با هیچکدوم از کیفیت ها چیکار کنم الان
ریاضی آقای صدری؟ کی تست کردین ؟
-
ریاضی آقای صدری؟ کی تست کردین ؟
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an اره دیشب و امروز هرکاری کردم هیچکدوم از کیفیت هاش دانلود نشدن
-
@M-an اره دیشب و امروز هرکاری کردم هیچکدوم از کیفیت هاش دانلود نشدن
rozhan shirani
نگران نباشید حتما پیگیری میشه -
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من الان دانلود کردم با کیفیت بالا 3 دیقه طول کشید
-
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an ممنونم ازتون
-
-
ساعت دو و نیم بعد از نصف شب 29 اسفنده و عقربههای ساعت دارن به سمت سال 99 میدوند و ما هنوز توی این شب خلوت تهران داریم تلاش میکنیم قرار و مدارمون با بچههای آلاء به موقع باشه.
33 جلسه از زیست یازدهم تفتان هم فعال شد.
https://alaatv.com/product/404@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ادمین @همیار @ناظم
-
سلام بچه ها عیدتون مبارک
عید و فروردین ۹۹ با برنامه کنکوری تفتان برای جمع بندی دهم و یازدهم
دسترسی به برنامه از
برنامه #مشاوره تفتان ۹۹ جهت جمع بندی #دهم و #یازدهم #رایگان برای همه منتشر شد.
-
ساعت دو و نیم بعد از نصف شب 29 اسفنده و عقربههای ساعت دارن به سمت سال 99 میدوند و ما هنوز توی این شب خلوت تهران داریم تلاش میکنیم قرار و مدارمون با بچههای آلاء به موقع باشه.
33 جلسه از زیست یازدهم تفتان هم فعال شد.
https://alaatv.com/product/404@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ادمین @همیار @ناظم
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an واقعا خدا قوت
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیزیک دهم با فیزیک یازدهم همایش تفتان جدا هستش؟
یعنی باید جدا خریداری بکنیم؟