تفتان داره میرسه
-
سلام آلایی ها
پایه رو اگه میخوای توی عید جمع بندی کنی آماده باش
تفتان داره میرسه
کنکور رو به یه برنامه برای موفقیتت تبدیل کن.
تو لینک بالا می تونید لیست همایش ها دبیر و ساعت هر همایش رو ببینید
صفحه هر همایش رو هم باز کنید توضیحات و نمونه فیلم و جزوه دارهبچه ها تفتان ها الان تو پیش فروش هستن و
تخفیف 50 درصدی
دارنویرایش جدید تفتانهای زیر به کسانی که نسخه قبلی را تهیه کرده بودند، #هدیه داده شد
۱. تفتان فیزیک
۲. تفتان زبان ۱ و ۲
️ یه تفتان کلوز و ریدینگ زبان امسال
علاوه بر زبان ۱ و ۲ تولید شده که
دوستان خیلی بهشون کمک می کنه
بگیرند و استفاده کنند.
۳. تفتان شیمی دهم
۴. تفتان هندسه ۱ و ۲تو بقیه دروس به روز رسانی به
صورت ویرایش و اضافه کردن
فیلمهای جدید نیست، بلکه به طور
کامل محتوای جدید تولید شده و همه
در سایت قرار گرفته و میتونید تهیه
کنید.بریم یه جمع بندی طوفانی داشته باشیم
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ادمین @ناظم
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بُرکانُ تفتان یَثور مِن جَدید
آتشفشان تفتان دوباره می جوشد
عربی پایه رو با تفتان، آتشفشانی ببند -
پست اصلی آپدیت شد
-
Taftan volcano is erupting...
What should I do right now?
...خانه را پای آتشفشان بنا کنیم!!!
#همایش_تفتان
https://alaatv.com/landing/9
@alaa_sanatisharif
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط ye Alaaei انجام شده
سلام وقت بخیر فارغ التحصیل تجربی نظام جدید هستم .برای کنکور98بسته تفتان رو خریداری کردم.با توجه به دروسی مثله زیست وشیمی که تغییرات محسوسی در کتاب درسی داشته ایا اپدیت جدیداین دروس به عنوان هدیه داخل پروفایل ما قرار میگیره یا باید دروس تغییر کرده رو مجدد خریداری کنیم؟؟؟ میتونیم از همون بسته تفتان استفاده کنیم یا واقعا خیلی تغییر داشته ؟
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من یازدهم هستم و آموزش هندسه میخاستم که تو سایت حالت عادیش رو نداره
همین تفتان رو بگیرم یا محتوای بهتری هم برای آموزش از صفر دارین؟ -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من همایش زبان رو نخریدم ولی توی پروفایلم هست !!! فقط شیمی رو خریدم .
آیا از حسابم کسر شده؟؟@فنی-آلاء -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میشه یه توضیح کامل از برنامه تفتان بدید ایا مثل پارسال ازمون انلاین داره؟؟؟
-
سلام وقت بخیر فارغ التحصیل تجربی نظام جدید هستم .برای کنکور98بسته تفتان رو خریداری کردم.با توجه به دروسی مثله زیست وشیمی که تغییرات محسوسی در کتاب درسی داشته ایا اپدیت جدیداین دروس به عنوان هدیه داخل پروفایل ما قرار میگیره یا باید دروس تغییر کرده رو مجدد خریداری کنیم؟؟؟ میتونیم از همون بسته تفتان استفاده کنیم یا واقعا خیلی تغییر داشته ؟
-
سلام
من همایش زبان رو نخریدم ولی توی پروفایلم هست !!! فقط شیمی رو خریدم .
آیا از حسابم کسر شده؟؟@فنی-آلاءاپدیت پست اصلی رو بخونید
-
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط ye Alaaei انجام شده
@M-an در تفتان داره میرسه گفته است:
ویرایش جدید تفتانهای زیر به کسانی که نسخه قبلی را تهیه کرده بودند، #هدیه داده شد
۱. تفتان فیزیک
۲. تفتان زبان ۱ و ۲
️ یه تفتان کلوز و ریدینگ زبان امسال
علاوه بر زبان ۱ و ۲ تولید شده که
دوستان خیلی بهشون کمک می کنه
بگیرند و استفاده کنند.
۳. تفتان شیمی دهم
الان این هدیه ها داخل پروفایلمون هست ؟؟منکه چیزی پیدانکردم -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sedigheh-gholami سلام همایش تفتانی که پارسال برگذار شد چجوری بود ازتون ازمون هم میگرفتن یا فقط جزوه و فیلم بود
-
@sedigheh-gholami سلام همایش تفتانی که پارسال برگذار شد چجوری بود ازتون ازمون هم میگرفتن یا فقط جزوه و فیلم بود
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودم -
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودمنوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sedigheh-gholami ممنون
-
@sedigheh-gholami ممنون
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrozhan shirani خواهش میکنم
-
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودمنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sedigheh-gholami سلام من همایش تفتان رو خریداری کردم فقط جزوه و فیلم چجوری میشه برنامه مطالعاتی و مشاوره های اقای امینی راد رو دریافت کرد
-
اپدیت پست اصلی رو بخونید
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an سلام من همایش تفتان رو خریداری کردم فقط جزوه و فیلم چجوری میشه برنامه مطالعاتی و مشاوره های اقای امینی راد رو دریافت کرد