سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94)
-
جلسه ی اول
درس اول پیش
"هستی بخش"
مدت زمان 51 دقیقه و 29 ثانیه
درس دینی تنها درسی است که در طول تابستان کلاسش تشکیل نشده برای همین جلسه ی اول که بخشی از آن به معارفه اختصاص داده شد در مهرماه برگزار شد
تا حدود 20 دقیقه ی اول کلاس استاد برنامه ی خود را و ارزش دینی در کنکور و بودجه بندی هر کتاب و تعداد تست آن در کنکور سراسری و ترتیب سوالات را برای دانش آموزان شرح میدهند.25تست از درس دینی و زندگی در کنکور مطرح میشود از سال 86 به بعد سبک سوالات تغییر کرده و به سمت مفهومی شدن رفته است میانگین پاسخگویی به این درس با وجود ضریب 3 حدود 30% است! از این 25 سوال بین 15 تا 17 سوال از آیات مطرح میشوند(چیزی حدود بالغ بر 60%)
از این سوالات آیات در حدود 4 تا 5 سوال از اندیشه و تحقیق ها و فعالیت ها و تفکر در آیات هم استفاده میکنند.که استاد تمامی این آیات و نکات را تدریس خواهند کردغالبا سوالات در دفترچه ی کنکور به به ترتیب دروس است
دینی سال دوم با 16 درس 9 سوال دارد
دینی سال سوم با 16 درس 9 سوال دارد
و دینی پیش با 10 درس 7 سوال دارد
استاد همه ی آیاتی که نیازمند توجه ویژه هستند و کلمات خاصی که در سوالات کنکور از آن ها استفاده میکنند و ممکن است فهم سوال را برای دانش آموز دشوارتر کنند دام های تست و ...را تدریس خواهند کرد
بعد از دقیقه ی 20 از دانش آموزان میخواهند که کلمه ی خاصی را که در ص 4 کتاب دینی پیش آمده علامت بزنند منظور آن را بنویسند
بعد توضیحی همراه با مثال هایی در مورد درس اول میدهند سپس به سراغ آیات درس میروند.معنای آیات را نمیگویند بلکه فقط نکته ها و مفهوم ها گفته میشود که بسیار بسیار مهم هستند زیرا ترجمه ی آیات هم در کتاب تست موجود است و هم در کنکور از ما ترجمه ی آیات پرسیده نمیشود!
تا آیه ی الله نور السماوات و الارض نکاتی که لازم به نوشتن و فلش کشیدن بود را گفتند+بهتر است خودکارهای رنگی و های لایتر همراه داشته باشید
-
دوستان سال دوم که بعضی درسهاش تدریس نشده قضیه اش چیه؟ کسی خبر داره؟
-
mohamad.13 در دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ضبط نشده دیکه داداش متاسفانه
-
mohamad.13 در دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
درس هایی که ضبط نشدن از پیش آزمون ها نگاه کنید خلاصه و مفید هستن
-
mohamad.13
این پک رو می گفتم
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/16/15/
یا از اینا استفاده کنید یا از استادهای دیگه -
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت بزرگوارانی ک این مجموعه را اداره می کنند
به عنوان دبیر دین و زندگی ، تشکر ویژه از جناب آقای رنجبرداریم که با توانمندی و تسلط عالی دروس را ارائه می کنند
استاد از زحمات بی دریغتان بی نهایت سپاسگزاریم
اجرتان با مادر ساداتاجرتان با مادر سادات
-
javadhn
سلام متشکرم از سایت ها و فیلم های خوبتون همچنین از اقای رنجبرزاده عزیز
ببخشید اقای رنجبر شما در ایات درس 3 پیش دانشگاهی توحید عملی بعد فردی و اجتمایی انرا از هم جدا نموده اید ولی در پا ورقی صفحه ی25 دومی نوشته است همه ی ایات ابتدای درس هم میتواند بر توحید فردی دلالت کند و هم اجتمایی ما باید کدام را مبنا قرار دهیم ؟
با تشکر
از شاگردان مخلص شما -
سلام. من این مدت سعی کردم دین و زندگی رو با کتاب های مختلف پیش برم
اما بجز اینکه وقتم رو تلف کرده باشم و بیشتر گیج شده باشم کاری از پیش نبردم
واسه یه آیه دوتا کتاب معروف آیات و نکات دوتا مفهوم کاملا متضاد رو میارن اونوقت آدم تو آزمون میمونه وسط این دوتا
القصه
سال گذشته چند قسمت از فیلم های جمع بندی جناب رنجبر زاده رو تو عید دیده بودم تونسته بودم ارتباط برقرار کنم
الانم به دلایل فوق تصمیم گرفتم دینی رو هم با آلا جان پیش برم.
فقط میخوام بدونم همون فیلم های جمع بندی رو ببینم کفایت میکنه یا کلاس کنکور رو ببینم؟ -
athena taghavi در دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام. من این مدت سعی کردم دین و زندگی رو با کتاب های مختلف پیش برم
اما بجز اینکه وقتم رو تلف کرده باشم و بیشتر گیج شده باشم کاری از پیش نبردم
واسه یه آیه دوتا کتاب معروف آیات و نکات دوتا مفهوم کاملا متضاد رو میارن اونوقت آدم تو آزمون میمونه وسط این دوتا
القصه
سال گذشته چند قسمت از فیلم های جمع بندی جناب رنجبر زاده رو تو عید دیده بودم تونسته بودم ارتباط برقرار کنم
الانم به دلایل فوق تصمیم گرفتم دینی رو هم با آلا جان پیش برم.
فقط میخوام بدونم همون فیلم های جمع بندی رو ببینم کفایت میکنه یا کلاس کنکور رو ببینم؟سلام منم دقیقا با کتاب ها فقط گیج شدم.با توجه به نظرات بچه ها توی اینجا
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/16/7/
فکر کنم همون مطالبه با زمان کم تر.من خودم تصمیم دارم پایه رو ازونجا ببینم
+من خودم از وقتی فیلم های ایشون رو میبینم توی روابط بین آیات و ... خیلی راحت ترم وتازه زمان دینی خوندنم کاهش پیدا کرده -
جلسه ی 14
ادامه ی درس 5 پیش
از صفحه ی 46 تا تا سر اندیشه و تحقیق ص52
مدت زمان : حدود 40دقیقه
شامل عناوین:
_پندارهای ویرانگر و کلید واژه های آن و برجسته کردن جملات مهم آن به همراه مشخص کردن دیدگاه افراطی و تفریطی در پاراگراف های این تیتر
_زمینه ساز رشد و شکوفایی اختیار مشخص کردن علت و معلول ها و پیام های بیت و رابطه با آیات و نکات ترکیبی و مهم
_قضا و قدر و اختیار انسان (مشخص کردن قضا و قدر در لابه لای متن کتاب) و رابطه با آیات و نکات ترکیبی و مهم
_رابطه ی اراده ی انسان با اراده ی خداوند و طولی بودن آن و پرداختن به علل طولی و عرضی به انضمام بیان کلیدواژه ها و جملات مهم و تست خیز
_رابطه ی انسان یک تقدیر الهی
_محدوده ی اختیار انسان
تا سر اندیشه و تحقیق درس5 تمامی نکات موردنیاز (کلیدواژه ها و جملات مهم و بررسی کلمات در لابه لای درس و....)توسط استاد تدریس شد
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/16/21/4121
@ادمین