سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94)
-
Mehdi_Zr
شما اگر ایقد درصدت پایینه حتما کلاس های درس استاد رو ببین نه جمع بندی
بعدش پیشنهاد میکنم توی شیوه ی خوندن درس ی تجدید نظر بکن اخه دینی 30 زدن خیلی بده و احتمالا مشکل از خوندن هستش
ایات رو سعی کن خیلی مرور کنی و کلمه کلیدی خودت بسازی کتاب لقمه و ایات گاج هم یکیشونو بخر کمکت میکنه -
سلام به همگی، خسته نباشید دوستان امیدوارم با انرژی پیش برید...
یه سوال!!! شما برای دین و زندگی کدوم استاد رو پیشنهاد میدید؟؟؟
من تدریس یکی از استاد هارو دیدم فامیلیش یادم نیست الان پیدا نمیکنم بقیه ی ویدیوهارو برای استاد دیگه ای رو دارم دان میکنم. -
parmis در دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام به همگی، خسته نباشید دوستان امیدوارم با انرژی پیش برید...
یه سوال!!! شما برای دین و زندگی کدوم استاد رو پیشنهاد میدید؟؟؟
من تدریس یکی از استاد هارو دیدم فامیلیش یادم نیست الان پیدا نمیکنم بقیه ی ویدیوهارو برای استاد دیگه ای رو دارم دان میکنم.سلام من استادرنجبرزاده رو پیشنهادمیدم
ولی مهم نظرشماست -
DR.PeRshIA مرسی از لطفت .. البت سال سومم کمتر تست میزنم بیشتر نهایی میخونم شاید دلیلش تست کمه
-
ممنونم فاطمه جان، پس دیگه ویدیو های آقای رنجبر زاده رو میبینم، به امید موفقیتت دوست عزیز
-
سلام دوستان درس 9 ديني 2تدریس نشده ؟؟؟؟
-
با سلام واقعا عالی درس میدین آقای رنجبر زاده واقعا ممنون هر چی میخاهین خدا بهتون بده .اجرتون مستقیم با خدای سبحان
-
سلام می خواستم دین زندگی جدید به امید خدا کی تدریس میشود
-
با سلام به همه ی آلایی ها و دست اندرکاران واساتید آلاء و بویژه استاد گران قدرمان استاد رنجبرزاده ...میخواستم یه خداقوت و خسته نباشیدی به استادی بگم که واقعا با تدریسشون نشان دادند که معنای واقعی حرفه ای بودن تو دینی یعنی چی سخت ترین درس عمومی حالا آسون ترین درس عمومیم شده ... حیف که امسال ضبط نداشتند ، استاد رنجبرزاده واقعا یک استاد تمام عیار هستند چراکه کاری کردند که دینی رو بفهمیم نه اینکه حفظ کنیم ...
هرچقد هم تعریف کنم بازم کمه ...
خیلی ممنوووون خسته نباشی استاد -
سلام..چرا کسی جواب نمیده..دینی جدید چی شد تا کنکور رو سایت قرار میگبره؟؟؟؟
-
کلمه کلیدی میگه ک بتونی تشهیص بدی فلان آیه مال چیه
مثلا و لله الملک هرجا باشه توحید در مالکیته
الحمد هر جا باشه یعنی توحید عبادی یا عملی اینجوریه خیلی خوبه به نظرم من درصدم با همین نکات از 75 رسید 98 -
95 نه 98 اشتباه تایپی بود
-
D.r Esmaili پس خوبه مرسی!!!!
-
سلام آلاء عزیز تور خدا جواب بدید این مجموعه جدید دینی انشاالله چه زمانی ضبط میشه اگر هم ضبط نمیشه ما از فیلم پارسال استفاده کنیم باتشکر تورخدا جواب بدید
-
با تشکر از استاد و آلاء
کلاسا بسیار مفید و عالی و بی نقص هستن
به همه دانش اموزای کنکوری پیشنهاد میکنم