سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94)
-
سلام.اقای رنجبردرس نهم و دهم سال دوم رو تدریس نکردن درس یازدهم روگفتن.چرا؟اون دودرس تدریس نمیشه؟
-
Mr.Shahrokhi با سلام.من کیفیت متوسط جلسه دوم رو دانلود کردم.فیلم در بسیاری از جاها تراک و قطعی داشت به عنوان مثال فیلم در حال پخشدر دقیقه 30ام بود ولی تصویر دقیقه 10ام رو نشون میداد و صدا هم نداشت.البته من با بقیه فیلم ها مشکلی نداشتم.ممنون از اینکه رسیدگی میکنید.
-
kiafm گفته است:
Mr.Shahrokhi با سلام.من کیفیت متوسط جلسه دوم رو دانلود کردم.فیلم در بسیاری از جاها تراک و قطعی داشت به عنوان مثال فیلم در حال پخشدر دقیقه 30ام بود ولی تصویر دقیقه 10ام رو نشون میداد و صدا هم نداشت.البته من با بقیه فیلم ها مشکلی نداشتم.ممنون از اینکه رسیدگی میکنید.
با سلام خدمت شما . من کیفیت متوسط جلسه دو را دانلود و دقیقه ای که شما فرموده اید را تماشا کردم اما مشکلی در صدا و یا تصویر ندیدم . شما فیلم رو در چه دستگاهی (کامپیوتر ، موبایل ، تبلت و...) پخش می کنید و اگر در از چه نرم افزاری برای پخش استفاده می نمایید؟
-
Mr.Shahrokhi با سلام.من فیلم ها رو با نرم افزار download manager دانلود کرده و در لپ تاپم با استفاده از نرم افزارvlc player تماشا میکنم
-
kiafm گفته است:
Mr.Shahrokhi با سلام.من فیلم ها رو با نرم افزار download manager دانلود کرده و در لپ تاپم با استفاده از نرم افزارvlc player تماشا میکنم
من با vlc هم چک کردم و مشکلی نداره .media player , kmplayer , vlc . همه فیلم را پخش کردند . آیا پلیر های دیگه رو امتحان نموده اید. من توصیه می کنم لطفا فیلم را دوباره دانلود بفرمایید . سپس دوباره امتحان کنید . در ضمن غیر از پلیرهایی که خدمتتون گفتم potplayer هم بسیار عالیه! همچنین استفاده از آخرین ورژن پلیرها هم می تونه کمک کنه
-
سلام
خدا قوت
کار استاد عالیه!واقعا عالی
ایشالا همیشه سربلند و سلامت باشند
اما اینکه بعضی درسارو از روی کتاب جوکار تدریس میکنن یکم بی نظمی ایجاد میکنه.کاش با کتاب درسی همه درسا تدریس میشد
بازم بابت زحماتتون ممنون -
سلام لطفا اگه میشه شماره اقای رنجبرزاده رو بفرستید ممنون میشم تا بتونیم سوالات رو ازشون پرسید یا کانال ایشون در تلگرام یا اینستاگرام
-
shahmohammadiayahoo.com سلام سوالات درسی که در انجمن پرسیده می شوند به دبیر داده می شوند که در جلسه ی بعدی در کلاس حل کنند.
بجز سوالاتی که قبل از برگزاری کلاس در انجمن جواب دریافت کرده باشند. -
عیدتون پیشاپیش مبارک
-
سلامممممممممممممممممممممم
واقعا نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم! تو ازمون امروز ک کل دوم و سوم بود دینی رو 100زدم!
خیلی دوستوووووووووووووووووووووون دارمممممممممممممممممممممممممممممممممم -
shahmohammadiayahoo.com
سلام
نه من خیلی سبز تست میزنم و تالیفی های کتاب گاج نقره ای هم تو دور بعدی مطالعه ام میخام بزنم -
ببخشید درس های باقی مونده دینی 2 کی برگزار میشه؟
-
ehsan_daryadel68 سلام به نظرم منتظر نشو و از همایش دین و زندگی آقای رنجبر زاده اون 4 درس دینی 2 رو نگاه کن یا از فیلم های پارسالشون
-
متشکرم بابت راهنمایی تون
امیدوارم با کمک فیلم های خوب تون دینی رو امسال 100 بزنم -
سلام آقا سهراب7درس از دینی2 باقی مونده نه 4 درس یعنی درسهای9دینی2:فرجام کار 10دینی2:اعتماد بر او 12دینی2:فضیلت آراستگی 13دینی2:زیبایی عفاف 14دینی2:نظارت همگانی 15دینی2:کار و درآمد حلال 16دینی2:یاری از نماز و روزه
و توضیحات جلسه ی25تا27 دینی 2 باید بشه دینی 3 لطفا پیگیری کنید که کامل بشه این درس حیفه ناقص بمونه