سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(2) (95-94)
-
سلام این جلسات باقی مونده -بچه ها چی کار کردین؟
-
سلام خسته نباشید..
آقای رنجبر زاده جلسه سوم دقیقه 10:50 تا 11:00 اسم یک کتاب تستی رو معرفی میکنن صوت خوب نیوفتاده من تشخیص ندادم اسمش رو لطفا بگید تا در صورت امکان این کتاب رو تهیه کنم....
ممنون یا علی -
@سهندkonkor
کتاب خیلی سبزه فک کنم..سال 94-93 خودشون این کتاب رو گفتن و فرمودن که مولف کتاب هم هستن...
حالا من احتمال میدم که ایشون این کتاب رو معرفی کردن... -
@reza77 نه نشر جوکا یا چوکا یه همچین چیزی گفتن!
-
@سهندkonkor آهان...پس نشر جوکار رو میگفتن...
مولف رو نگفتن که کیه ؟ -
@reza77 نه....مال 95 رو میبینم البته!
بخرم دیگه پس کتابو! -
@سهندkonkor
گاج هم خوبه...
من جوکار رو تا حالا ندیدمش تعریفشو تو نت -
@reza77 گاج نقره ای دارم! ولی چون استاد گفتن بالاخره شاید خریدم
-
@سهندkonkor خیلی خودتو تو کتابا گم نکن سهند...سردرگم میشیا
-
@reza77 اینم خودش نکته ظریفیه! http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/grinning.png
-
سلام و خدا قوت... sohrab
فیلم کلاسای جلسه 5 و 6 جابجا گذاشته شده اونارو تغییر بدین...یعنی در واقع 6 باید بشه 5....و 5 هم بشه 6! جای فیلم هارو عوض کنینا نه عنوان!
یا علی -
سلام و شاد باش خدمت بچه ها و استاد عزیز....
میگم یه پیشنهاد داشتم اینکه استاد کتاب یا جزوه بنویسن...خیلی عالی میشه!
چون این جمعه یعنی 15م امتحان قلمچی دارم...از این کلاس 95 استاد رنجبرزاده استفاده کردم بعد گفتم برم ببینم تو سال 94 چی گفتن...درسته که اغلب مطالب تکراری بودن ولی بعضی نکات طوری بود که اگه کسی فقط از یک کلاس استفاده میکرد نمیتونست 100 بزنه...یعنی بطوری که چیزایی که تو این کلاس هست تو اون یکی نیست و بر عکس!!!
حالا چون استاد همه چیزو حفظی میگن این چیزا طبیعی هست....ولی اگه جزوه یا کتابی نوشته بشه خب طبیعتا تمام نکات یکجا آورده میشه و استفاده از اون هم خیلی بهتره....لذا از استاد میخوام که نسبت به اینکار اقدامی بکنن که مایه شادی همه ماست!!
خیلی ممنون یا علی -
@سهندkonkor
قبلا نوشتن من کتاب دینی جامع گاج 88 یا 89 بود رو داشتم که ایشون و یکی دیگه نوشته بودن اون زمان.......
خاطره جالب:پسر خاله اینجانب در ده روز مانده به کنکور خلاصه های اون کتاب رو خوند تو کنکور 70 زد میگفت عمرم بر باد رفته در این مدت که نخوندم -
@javadm328
سلام میخواستم بدونم منظورتون همون کتاب گاج میکرو طبقه بندی (گاج نقره ای )هست؟ -
@TB
اره همونه ولی الان دیگه ایشون نمی نویسند -
@javadm328 اون خیلی قدیمیه به درد نمیخوره....و با زهرا سمیعی عارف نوشته بودن همین نویسنده جدید هم همونه !سال 94 که من دارم...
-
سلام...و استاد ترکی هم بلدن شایدم ترک هستند...
در هر شرایط ساغول گارداش! ارادت وار!یاشاسین آذربایجان
-
سلام و خدا قوت...
به همه پیشنهاد میکنم سوال 74 کنکور 95 رشته ریاضی رو ببینن...مربوط به درس دینی هستش!
روی سوال اینه!
اگر کسی به شهری برود که راه رفت آن بیش از 4 فرسخ شرعی (حدود 22.5 کیلومتر) باشد, نماز و روزه او چه حکمی دارد؟؟
جوابی که سازمان سنجش براش گذاشته خیلی جالبه!! گفته به مسافت مسیر برگشت بستگی دارد!!!!برای من واقعا سوال شد و از مرجع تقلیدم استفتاء کردم... جوابی که دادن حاوی نکات خیلی ارزشمندی هستش!! لطفا بخونین...
مسافت شرعی یعنی چهل و پنج کیلومتر، هرچند به صورت رفت و برگشت، آنهم اگر مسیر رفت آن از 22.5 کیلومتر کمتر نباشد.
و فاصله از انتهای شهر مبدأ تا ابتدای مقصد ــ اگر مقصد شهر باشد فاصله تا خود شهر و اگر مقصد، نقطه خاصی از شهر باشد، فاصله تا نقطه مذکور ملاک است ــ محاسبه می شود.در واقع معلوم نیست تو مدرسه چی دارن یاد میدن به ما!
-
سلام به نظرتون امسال ازچه کتابی برای دینی استفاده منم؟