به يك دهمي كمك كنيد!
-
-
سلام دوستان عزيز من دهمم و رشته م هم تجربيه.
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشم -
@f-a-t-e-m-e-h در به يك دهمي كمك كنيد! گفته است:
حالا ميشه معرفي كني تا از هزينه هاش مطلع بشم
بیا پیوی )
-
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشم -
@f-a-t-e-m-e-h سلام ... اگ نظر من و بخوای تو میتونی دهمت و با خوندن تو تابستون جبران کنی ولی این مدت ک فرصت داری و از دست ندی و تلاش کنی میرسی...
-
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشم@f-a-t-e-m-e-h در به يك دهمي كمك كنيد! گفته است:
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشمدرود بر شما دوست عزیز. ایام عید بخاطر دید و بازدید های کمتری که هست بهانه خوبی ست برای درس خوندن و جبران کاستی ها.
علاوه بر اون تابستون سال دهم اهمیت زیادی داره چون تابستون سال یازدهم در گرو یک جمع بندی قشنگ و کامل در تابستونه.
موفق باشید. در این ایام روی درس ریاضی و به خصوص شیمی و زیست تون کار کنید. از دروس عمدمی هم از عربی و فارسی غافل نشید -
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشم@f-a-t-e-m-e-h در به يك دهمي كمك كنيد! گفته است:
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشماز این تعطیلات استفاده کن مطالبو بخون تا بتونی خوب امتحان بدی
تابستون روهم صرف تست کن اگه قصد کنکور داری
انشاءا...موفق باشی -
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشم@f-a-t-e-m-e-h
شما دخترا چقد میترسین بابا مگه میخوایین برین جنگ یه امتحانه یا موفق میشین یا نه
الان دهمی اینقد میترسی من اوایل سال وقتی شرو کردم از ریاضی فقط چهار عمل اصلی رو میدونستم
برا همینه پسرا بیشتر قبول میشن :facepunch: :facepunch: :facepunch: -
@f-a-t-e-m-e-h
الان دهمی اینقد میترسی من اوایل سال وقتی شرو کردم از ریاضی فقط چهار عمل اصلی رو میدونستم
@f-a-t-e-m-e-h
متاسفانه خيلي از درسا عقبم و رسما از اول سال هيچي نخوندم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد كه چطور جبران كنم ممنون ميشم@f-a-t-e-m-e-h مطابق با آزمونا پیش برو. نوروز قلمچی برنامه جمع بندی مباحث قبل رو داره. دفترچه آزمون های قبلی که قلمچی در طول سال برگزار کرده رو یکی یکی بگیر و همش رو تحلیل کن. الان اگه بخوای از صفر بخونی به مباحث پیش رو شاید نرسی. تو تابستون قشنگ میتونی دهمت رو کامل بخونی. فعلا سعی کن با تست مرور کنی.
اگرم کلا صفر مطلقی بهتره مباحث رو با فیلم های آلا جلو ببری ولی اگه جایی نیاز نداشتی فیلم نبین وقتتو نگیر. بعد از خوندن هم همونطور که گفتم بهتره با تستای قلمچی جمع کنی چون مطمئنا الان تست مارک دار نداری اگه قبلا نخونده باشی. -
https://forum.alaatv.com/topic/7983/روش-مطالعه/26
این تاپیک مفیدیه راجبه روش مطالعه دروس
شاید به دردت بخوره -
M monirs این موضوع را از اطلاعیه ها جابهجا کرد