دیپلم هنر و کنکور تجربی (به 99 می رسم یا از صفر بخونم برای 1400؟)
-
سلام بچه ها من دیپلم هنر دارم و میخوام برا کنکور تجربی بخونم ینی من زیر صفرم تابحال عین بچه ها تجربی سه سال خب یه کدوم از درسارو نخوندم و معلم نداشتم ... الان بخوام بخونم واسه 99 باید حذف کنم مباحثو و فقط مهمارو بخونم ؟؟؟؟؟ با توجه به پیش نیاز ها و ندیدن هیچ کدوم از درسای تخصصی حتی تو خواب!!یا این سه ماهو همه درسای تخصصی تجربیو بخونم صفر تا صد پایمو قوی کنم و تابسونم بخونم و مهر دیگه با پایه بهتر اماده بشم واسه 1400؟؟؟تخصصیارو هم نیاز دارم فیلم ببینم با درسنامه کلا منجر میشم راهنمایی کنید لطفا دارم روانی میشم این سه ماهم از دست بدم افتضاح میشه
-
سلام بچه ها من دیپلم هنر دارم و میخوام برا کنکور تجربی بخونم ینی من زیر صفرم تابحال عین بچه ها تجربی سه سال خب یه کدوم از درسارو نخوندم و معلم نداشتم ... الان بخوام بخونم واسه 99 باید حذف کنم مباحثو و فقط مهمارو بخونم ؟؟؟؟؟ با توجه به پیش نیاز ها و ندیدن هیچ کدوم از درسای تخصصی حتی تو خواب!!یا این سه ماهو همه درسای تخصصی تجربیو بخونم صفر تا صد پایمو قوی کنم و تابسونم بخونم و مهر دیگه با پایه بهتر اماده بشم واسه 1400؟؟؟تخصصیارو هم نیاز دارم فیلم ببینم با درسنامه کلا منجر میشم راهنمایی کنید لطفا دارم روانی میشم این سه ماهم از دست بدم افتضاح میشه
sarak در خواهشا کمککککککک گفته است:
sarak در خواهشا کمککککککک گفته است:
-
تو تمام تلاشتو بکن امسال بتونی به جایی برسونی مباحتو برای 1400
-
-
سلام
میتونین بخونین و 99 یه محک خودتون رو بزنین ولی اگه فکر میکنید نمیتونید و با دیدن نتایج شاید یکمی دمغ بشید ، اصلا ریسک نکنین
از الان خیلی مصمم بخونید برای 1400.
عمومی ها که یکی هستش... اختصاصی هاتون رو سفت و سخت شروع کنید
یادتون نره که
اون چیزی که یه فرد رو موفق میکنه ، بیشتر از اینکه هوش و استعداد باشه ، تداوم اون شخص توی خوندنه.
هدفتون انقدر براتون مهم هست؟
انقدر که مثل کسی که شنا بلد نیست و داره توی دریا غرق میشه و هیچ چیزی رو به اندازه نفس کشیدنش نمیخواد؟
هدفتون به اندازه نفس کشیدن هست؟
بسم الله
همه کمک میکنیم به هم:)
آلاء هم پیشتونه:moon: -
سلام
میتونین بخونین و 99 یه محک خودتون رو بزنین ولی اگه فکر میکنید نمیتونید و با دیدن نتایج شاید یکمی دمغ بشید ، اصلا ریسک نکنین
از الان خیلی مصمم بخونید برای 1400.
عمومی ها که یکی هستش... اختصاصی هاتون رو سفت و سخت شروع کنید
یادتون نره که
اون چیزی که یه فرد رو موفق میکنه ، بیشتر از اینکه هوش و استعداد باشه ، تداوم اون شخص توی خوندنه.
هدفتون انقدر براتون مهم هست؟
انقدر که مثل کسی که شنا بلد نیست و داره توی دریا غرق میشه و هیچ چیزی رو به اندازه نفس کشیدنش نمیخواد؟
هدفتون به اندازه نفس کشیدن هست؟
بسم الله
همه کمک میکنیم به هم:)
آلاء هم پیشتونه:moon:dlrm عالی بود حرفاتون قطعا همینطوره......مرسی...... سوالی که خیلی درگیرم کرده اینه الان عمومیارو خیلی کم بخونم و تخصصیا سفت ... با برنامه کنکور 99 که اقای علیرضا افشار اموزش دادن پیش برم مشکل ایجاد نمیکنه؟ یعنی اهسته پیوسته با حجم کم همه رو بخونم تااااا مهر بکوب ..یا باید برنامه ریزی باز برا تابستون بکنم! یا الان تا کنکور تخصصیارو جمع کنم بعد دوره کنم و از مهرم امادگی! موندم کلا مشاور درست حسابیم نیست همشون میپیچونن..
-
این پست پاک شده!
-
dlrm عالی بود حرفاتون قطعا همینطوره......مرسی...... سوالی که خیلی درگیرم کرده اینه الان عمومیارو خیلی کم بخونم و تخصصیا سفت ... با برنامه کنکور 99 که اقای علیرضا افشار اموزش دادن پیش برم مشکل ایجاد نمیکنه؟ یعنی اهسته پیوسته با حجم کم همه رو بخونم تااااا مهر بکوب ..یا باید برنامه ریزی باز برا تابستون بکنم! یا الان تا کنکور تخصصیارو جمع کنم بعد دوره کنم و از مهرم امادگی! موندم کلا مشاور درست حسابیم نیست همشون میپیچونن..
sarak
خواهش می کنم.
ببینید ، عمومی ها ک مشترکن...شما بیاد تایمی که تا مهر ماه دارید رو 80-20 کنید. یعنی 80 درصد زمانتون رو بذارید روی اختصاصی و 20 درصد رو برای عمومی.
برنامه ای ک آقای افشار اموزش دادن رو اطلاع ندارم چطور هستش متاسفانه...ولی نوع و روش برنامه ریزی رو برای خودتون شخصی سازیش کنید.حواستون باشه
از الان طوری برنامه نریزید ک ذهن و خودتون رو خیلی خسته کنید ک ابان اذر ببُرید از درس خوندن.
آهسه ولی پیوسته